Datums kiezen

Ontdek het beste van
Jakarta

Onze aanbevelingen voor Jakarta

Indonesië: eSIM mobiel data-abonnement

1. Indonesië: eSIM mobiel data-abonnement

Maak uw reis naar Indonesië zorgeloos met een flexibel eSIM-gegevensabonnement. Blijf verbonden tijdens uw reizen met supersnelle dekking in heel Indonesië. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking. Scan eenvoudig uw QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps en websites tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met slechts één eSIM per apparaat. Waardeer op door aanvullende eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als u geen verbinding kunt maken met internet na het installeren van deze eSIM, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in uw GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): internet Info lokale operator: Indonesië: Excelcom (XL Axiata) De rest van de landen zijn na aankoop beschikbaar in de voucher-info op je GYG-app.

10 Aziatische regio's: eSIM-gegevensplan

2. 10 Aziatische regio's: eSIM-gegevensplan

Maak uw reis naar Azië zorgeloos met een handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking in 10 Aziatische regio's: Thailand, Vietnam, Singapore, China, Hong Kong, Macau, Taiwan, Zuid-Korea, Indonesië en Maleisië. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die buiten de iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in je GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): ctm-mobile Info lokale operator: China - CU Hongkong - CSL Macao - CTM Taiwan - Chunghwa Zuid-Korea - SK Telecom Indonesië - Telkomsel Maleisië - Maxis Singapore - Singapore Thailand - AIS Vietnam - Mobifone

Zuidoost-Azië: 6-landen eSIM mobiel data-abonnement

3. Zuidoost-Azië: 6-landen eSIM mobiel data-abonnement

Selecteer het data-abonnement en de geldigheidsperiode die je wilt en koop dan de eSIM. Ontvang binnen 6 uur een QR-code per e-mail. Maak vervolgens verbinding met internet op je smartphone en scan de QR-code om de eSIM te installeren. Voeg de eSIM toe via de instellingen van je telefoon en volg de instructies. Schakel daarna dataroaming in en maak gebruik van het lokale hogesnelheidsnetwerk wanneer je door Zuidoost-Azië reist. Blijf in contact met je vrienden en familie tijdens je reis met snelle mobiele data. Dit plan werkt in Singapore, Maleisië, Thailand, Vietnam, Indonesië en Cambodja.

Jakarta: Vulkaan, Thee/Rijstvelden, Warmwaterbron, Lokaal eten

4. Jakarta: Vulkaan, Thee/Rijstvelden, Warmwaterbron, Lokaal eten

Begin uw dag met het ophalen van uw hotel in Jakarta en begin vervolgens aan een rit van 2,5 tot 3 uur naar Subang en Bandung. Verken de grootste fruitmarkt van Bandung en geniet van de smaken van honingananas. Proef exotisch tropisch fruit zoals mangosteen. Pauzeer tussen pittoreske rijstvelden en observeer lokale boeren in actie. Duik vervolgens in de Tangkuban Parahu-vulkaan, gelegen in weelderige regenwouden. Wees van dichtbij getuige van de actieve vulkaankrater, terwijl je de geur van zwavel in je opneemt, de borrelende modder observeert en af en toe het gerommel hoort. Ontdek wilde dieren zoals wilde apen in het omliggende regenwoud. Neem een culinaire pauze in een plaatselijk eetcafé en geniet van authentieke, heerlijke gerechten. Bezoek een Luwak (Civet) koffieplantage om je te verdiepen in de koffieproductie, proef de beroemde Luwak-koffie en koop koffieproducten. Bezoek een uitgestrekte theeplantage, gelegen in een actief vulkaangebied. Leer meer over de geschiedenis, teelt, soorten en oogsten van thee. Bewaar herinneringen met prachtige foto's. Ontspan in de warmwaterbronnen, bekend om hun helende eigenschappen, en geniet van het warme, met zwavel doordrenkte water. Geniet van een lokale lichaamsmassage. Geniet vóór uw terugreis naar Jakarta van de unieke 'Honey Pineapple', zorgvuldig uitgekozen door uw gids. Sluit de dag af met een rit van 3 uur terug naar Jakarta.

Jakarta: hoogtepuntentour van een hele dag

5. Jakarta: hoogtepuntentour van een hele dag

Geniet van een meeslepende reis door het levendige culturele tapijt van de hoofdstad van Indonesië. Maak je klaar om iconische bezienswaardigheden te verkennen, de geschiedenis in te duiken, architectonische wonderen te aanschouwen en ervaringen op te doen met de lokale bevolking. Begin je avontuur met het ontzagwekkende Nationale Monument (Monas). Dit bouwwerk, trots hoog in het hart van de stad Jakarta, is een symbool van de onafhankelijkheid van Indonesië. Stijg op naar het observatiedek en word beloond met een adembenemend panoramisch uitzicht op de skyline van de stad. Deze tour neemt je vervolgens mee naar de majestueuze Istiqlal-moskee, de grootste moskee in Zuidoost-Azië. De verbluffende architectuur en serene sfeer creëren een gevoel van rust en spiritualiteit. Aankomst in de kathedraal van Jakarta, een architectonisch meesterwerk dat de religieuze diversiteit van de stad vertegenwoordigt. De grandeur en het ingewikkelde ontwerp van de kathedraal zijn een bewijs van de rijke geschiedenis en het multiculturele weefsel van Jakarta. Ga naar Glodok China Town, een levendige enclave die de samensmelting van Chinese en Indonesische culturen laat zien. En bezoek de Jin De Yuan-tempel, een symbool van het rijke erfgoed van Glodok. Ga op een meeslepende reis door het oude Batavia in Jakarta, waar geschiedenis en cultuur met elkaar verweven zijn. Begin op het Fatahillah-plein, het hart van het oude Batavia, en reis terug in de tijd te midden van de historische ambiance. Ga verder naar het Wayang Museum, een schatkamer van Indonesisch poppenspel, en ontmoet poppenspelers, leer over het maken van poppen uit Indonesië, leer spelen en bekijk wayangcollecties uit verschillende regio's in Indonesië. Steek de iconische Kota Intan-brug over en biedt een panoramisch uitzicht op het oude havengebied en een kijkje in het maritieme erfgoed van Jakarta. Sluit de tour af in de haven van Sunda Kelapa, een oude haven die getuigt van het zeevarende verleden van Jakarta. Bewonder de traditionele houten schoeners, bekend als 'pinisi', en dompel jezelf onder in de bruisende activiteit van de havenarbeiders.

10 Aziatische regio's: eSIM-gegevensplan

6. 10 Aziatische regio's: eSIM-gegevensplan

Maak uw reis naar Azië zorgeloos met een handige eSIM. Blijf onderweg verbonden met snelle dekking in 10 Aziatische regio's. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan eenvoudig de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze zero-waste oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en waardeer deze op door eenvoudigweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijvoorbeeld iPhone XR, XS van modellen daarna, Google Pixel 4 en hoger). Als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de compatibiliteitsrichtlijn om te bevestigen dat u in aanmerking komt. Als u na het installeren van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volgt u de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in uw GYG-voucher. 10 Aziatische regio's: Maleisië, Singapore, Indonesië, Vietnam, Thailand, China, Hong Kong, Macau, Israël en Zuid-Korea.

CGK Jakarta Airport: Premium Lounge-toegang

7. CGK Jakarta Airport: Premium Lounge-toegang

Vermijd de drukte van de openbare vertrekhal en ontspan voor uw vlucht vanaf Jakarta Soekarno-Hatta International Airport met toegang tot de Premium Lounge en alle inbegrepen voorzieningen. Maak het u gemakkelijk in de Plaza Premium Lounge bij de International Departure in Terminal 3. U krijgt toegang tot de comfortabele zitbanken, oplaadstations en gratis Wi-Fi. Geniet van een vers bereide warme maaltijd en een ruime keuze aan dranken. Deze exclusieve aanbieding is inclusief een extra uur in de lounge en gebruik van de douchefaciliteiten.

Indonesië: eSim mobiel data-abonnement

8. Indonesië: eSim mobiel data-abonnement

Maak uw reis naar Indonesië zorgeloos met een handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in Indonesië en andere landen. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Upgrade naar dekking in 8 regio's, waaronder Indonesië. Maleisië, Singapore, Vietnam, Thailand, Cambodja, Hongkong en Zuid-Korea. Upgrade naar dekking in 10 regio's, waaronder Indonesië. Maleisië, Singapore, Vietnam, Thailand, China, Hongkong, Macau, Taiwan en Zuid-Korea. De meeste apparaten die na 2019 zijn uitgebracht, zijn compatibel met eSIM (bijv. iPhone XR, XS van modellen daarna, Google Pixel 4 en hoger). Als je het niet zeker weet, controleer dan de foto van de compatibiliteitsrichtlijn om te bevestigen dat je in aanmerking komt. Als u na installatie van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in uw GYG-voucher. Indonesische vervoerders te gebruiken: Excelcom(XL Axiata)

Jakarta: Privé Halfdaagse Tour Hoogtepunten van Jakarta

9. Jakarta: Privé Halfdaagse Tour Hoogtepunten van Jakarta

Begin je dag met een ophaalservice vanaf je hotel in de omgeving van Jakarta. Bezoek het Merdeka Plein, een brandpunt van de stad Jakarta, met veel overheidsgebouwen zoals het ministerie, het presidentiële kantoor en zelfs het oriëntatiepunt van Jakarta (Nationaal Monument) dat midden op het Merdeka Plein staat. Bezoek het Nationaal Monument in het midden van het Merdeka Plein, een 132 meter hoog monument met een vlam van bladgoud bovenop, die de onafhankelijkheid van de natie symboliseert. Dit is een van de populairste hoogtepunten van Jakarta. In de kelder van het monument vind je een tentoonstelling van 48 diorama's die de geschiedenis van Indonesië uitbeelden, van de prehistorie tot het heden. Maak een uitstapje naar de Jakarta Kathedraal, een gebouw uit 1891 in gotische stijl. Bewonder de hoge toren met hoge ramen versierd met glasschilderingen. Binnen in de kerk staan 3 altaren die samen een halve cirkel vormen. Het heeft ook een prachtig oud altaar dat geluid weerkaatst als een schelp. Ga verder naar de Istiqlal Moskee, de grootste moskee in Zuidoost-Azië en de op vijf na grootste moskee ter wereld. De moskee ligt in het centrum van de stad, bijna tegenover de Nationale Kathedraal, en is ook bedoeld als symbool van vrede en religieuze tolerantie. Reis naar de oude stad Batavia, het voormalige centrum van de Nederlandse overheersing tijdens de kolonisatie van Indonesië. Leer van poppenspelers over het maken van poppen. Ontdek hoe je moet spelen en bekijk Wayang-collecties uit verschillende regio's in Indonesië. Bekijk de oude haven van Jakarta, gelegen aan de kop van Batavia. Onderweg zie je de oude "Ophaalbrug" uit de 17e eeuw. Terwijl je hier bent kun je zien dat de zeespiegel van Jakarta hoger is dan het landniveau door de muur rond het havengebied. Eindig je dag met een gemakkelijke terugreis naar je hotel.

Privé vervoer (auto of busje) met gids

10. Privé vervoer (auto of busje) met gids

Ga op een naadloze en onvergetelijke reis met onze eersteklas auto- en buscharterdiensten, deskundig ontworpen om je reiservaring te verbeteren. Of je nu een nieuwe stad verkent of naar het schilderachtige platteland trekt, onze vloot van comfortabele en goed onderhouden voertuigen, begeleid door deskundige gidsen, zorgt voor een soepele en verrijkende tour. Onze ervaren gidsen zijn niet alleen chauffeurs, maar ook gepassioneerde verhalenvertellers, klaar om de verborgen juweeltjes en historische verhalen van elke bestemming te onthullen. Van iconische monumenten tot verborgen schatten buiten de gebaande paden, onze gidsen brengen de cultuur en geschiedenis van de regio tot leven en creëren zo een persoonlijk en meeslepend avontuur voor jou en je medereizigers. Ervaar het gemak van een privécharter, zodat je je eigen tempo en route kunt bepalen. Of het nu gaat om een familievakantie, bedrijfsuitje of een speciaal evenement, onze vloot voldoet aan verschillende behoeften en garandeert een ervaring op maat voor elke gelegenheid. Geniet van het comfort van ruime en goed uitgeruste voertuigen, die je een ontspannende omgeving bieden om de bezienswaardigheden in je op te nemen. Met onze toewijding aan veiligheid, betrouwbaarheid en persoonlijke service wordt je reis meer dan alleen een rit - het wordt een gedenkwaardige verkenning onder begeleiding van de expertise van ons toegewijde team. Kies voor onze auto- en buscharter met gids diensten voor een naadloze mix van comfort, gemak en kennis, waardoor je reismomenten echt buitengewoon worden.

Populaire activiteiten

De publiekstrekkers van Jakarta

Alle activiteiten

91 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Jakarta

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Jakarta?

Andere activiteiten in Jakarta

Wil je alle activiteiten in Jakarta bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.