Jameson Distillery Bow St.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Jameson Distillery Bow St.

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 990 beoordelingen

Het was een unieke ervaring om mee te maken. Het begon met het verhaal over het verleden en daarna werd het proces uitgelegd. Dit werd allemaal op een levendige wijze vertelt met behulp van geweldige animaties. Als laatste kon natuurlijk een proeverij met uitleg niet ontbreken. Kortom het was een top tour!!!

Helemaal top. Uitleg over whisky, geweldige gids, en een pint guiness

De gids was geweldig. Enthousiaste verteller over de historie van dublin. Whisky tour bij jameson door personeel. Uitleg en proeven. Bij guiness zelf rondlopen en de animaties bekijken voorzien van een heerlijke pint guiness. Echt een topmiddag gehad

Super leuk! Echt waar voor je geld Wij waren er zaterdag 23/11 om 15.45. Lekker druk, maar niet vervelend. De hele bar vol, lekker gezellig! En na afloop een lekkere cocktail gedronken of een whiskey on the rocks. Ook bij de prijs inbegrepen. Top

Met de bus door Dublin en overal stops waar je zelf kunt beslissen of je eruit gaat om iets te bekijken dan wel erin blijft om verder te reizen naar de volgende halte. Super handig om zo Dublin te ontdekken.

I would certainly recommend him very nice and learned something too. The taste expierience was also very nice and tasty :)