Jameson Distillery Midleton

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Jameson Distillery Midleton

Wil je alle activiteiten in Jameson Distillery Midleton ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Jameson Distillery Midleton

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 46 beoordelingen

Vanaf het moment dat we door de deur liepen, werden we begroet door een mooie dame die ons meteen thuis liet voelen. Nadat we naar de mooie sfeervolle bar waren gebracht, ontspanden we en genoten we van een cocktail met korting (ouderwets) voordat onze tour begon. Alleen de tour van 75 minuten gedaan en de tijd vloog voorbij met onze zeer geestige gids. Een beetje jaloers op degenen die net dat beetje extra betaalden voor de langere tour. Al met al een geweldige tour en ik zou het sterk aanbevelen. Bedankt mensen van Jameson

Uitstekende 1,5 uur durende rondleiding! Gestopt op weg naar Cork na de Blarney Stone. Door vooraf te boeken met Get Your Guide zijn we binnen zonder wachttijd - erg belangrijk als je veel dingen probeert te doen in weinig tijd !! Veel informatie en geschiedenis over Jameson. Hield van wandelen op het terrein van de oude distilleerderij. Proeven was geweldig!

Informatief en indrukwekkend

Onze gids nam veel tijd voor ons. Uitgebreid uitgelegd en interessante details verteld. Telkens weer geduldig alle vragen beantwoord en tussendoor Duits gesproken. Aan het einde was er een proeverij en een glas Jameson-whisky tegen de toegangsprijs. Ik vond het erg leuk.