Jami Ul Alfar Mosque

26 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Jami Ul Alfar Mosque: topattracties in de buurt

Jami Ul Alfar Mosque: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Begeleide stadstour van een halve dag door Colombo

Begeleide stadstour van een halve dag door Colombo

Ontdek tijdens deze tour zowel de moderne als traditionele delen van Colombo en leer meer over het koloniale verleden van de stad, van een 100 jaar oude klokkentoren tot gebouwen uit het Britse koloniale tijdperk. Bezoek tijdens deze tour het oude parlement, verken de welvarende woonwijken en bewonder de Bandaranaike Memorial International Conference Hall, een geschenk aan Sri Lanka van de Volksrepubliek China. Dompel jezelf onder in een fascinerende mix van culturen, religies en sociaaleconomische klassen en ervaar het dagelijks leven van de inwoners van Sri Lanka. Je ziet bezienswaardigheden zoals de Sambodhi Chaithya boeddhistische tempel, de vuurtoren, de Rode Moskee, de Gangaramaya boeddhistische tempel, het stadhuis en het Onafhankelijkheidsplein. U kunt er ook voor kiezen om een handwerkwinkel te bezoeken om te winkelen als u dat wilt. Laat je aan het einde van de tour weer afzetten bij je hotel.

Colombo: Stadstour met gids en toegangstickets

Colombo: Stadstour met gids en toegangstickets

Verken Colombo, de hoofdstad van Sri Lanka, een plaats rijk aan geschiedenis en cultuur. Ontdek verschillende hoogtepunten en geniet van toegang tot meerdere bezienswaardigheden. Ontmoet je gids bij je hotel voordat je op avontuur gaat in de stad. Stel gerust vragen aan je gids tijdens de tour. Bezoek de Light House Galley, de Lighthouse Clock Tower en het Colombo Fort. Bekijk de overblijfselen van de oude stad en bewonder de historische gebouwen. Wandel langs Pettah, een bruisend straatmarktgebied, en geniet van de levendige en levendige sfeer. Hier vind je het Oude Stadhuis, een zeer oud klooster met een rijke geschiedenis. Ga vervolgens naar de Jami Ul-Alfar Moskee, ook wel bekend als de Rode Moskee. Je hebt ook de kans om te stoppen bij de historische hindoetempel en de Gangaramaya boeddhistische tempel. Bewonder het adembenemende uitzicht over de stad vanaf Lotus Tower Road. Deze toren is bijna 300 meter hoog en heeft een uitkijkpunt en een draaiend restaurant. Neem een moment op Independence Square, een gedenkplaats voor de Onafhankelijkheidsdag van het land op 4 februari 1948. Na het verkennen van deze attracties kun je gaan winkelen op de markten voordat je wordt afgezet op dezelfde locatie bij het ophaalpunt.

Colombo stadsrondleiding per Tuk Tuk 's ochtends of 's avonds

Colombo stadsrondleiding per Tuk Tuk 's ochtends of 's avonds

De Colombo Private Tuk Tuk Safari biedt een exclusieve en persoonlijke ervaring, waarbij je de bruisende stad Colombo in je eigen tempo kunt verkennen. Met de flexibiliteit om te kiezen tussen 's ochtends of 's avonds starten, zorgt deze tour voor een unieke en spannende reis door de culturele en historische juweeltjes van Colombo. Onze deskundige chauffeurs en gidsen doen er alles aan om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen terwijl je in de iconische Tuk Tuk door de straten van de stad navigeert, de verborgen schatten ontdekt en de levendige sfeer opsnuift. Ga met ons mee voor een uniek avontuur op maat tijdens de PColombo Private Tuk Tuk Safari.

Sightseeingtour in Colombo 's ochtends of 's avonds per Tuk Tuk

Sightseeingtour in Colombo 's ochtends of 's avonds per Tuk Tuk

Of je nu kiest voor een ochtend- of avondstart, je krijgt de kans om de bruisende stad Colombo op een unieke en spannende manier te verkennen. Gangaramaya Tempel: Begin je tour bij de Gangaramaya Tempel, een belangrijke boeddhistische tempel die bekend staat om zijn indrukwekkende architectuur en verzameling boeddhistische artefacten. Sri Kailawasanathan Swami Hindoe Tempel: Bezoek deze vereerde hindoetempel gewijd aan Heer Shiva, bekend om zijn ingewikkelde architectuur in Dravidische stijl. Independence Memorial Hall: Verken de Independence Memorial Hall, een monument ter herdenking van de onafhankelijkheid van Sri Lanka. Bewonder het unieke ontwerp en de omringende tuinen. Rode Moskee: Neem even de tijd voor een bezoek aan de Rode Moskee, ook bekend als Jami Ul-Alfar Moskee, met zijn levendige rood-wit gestreepte buitenkant. Maritiem Museum & Sambodhi Chaithya: Ontdek het maritieme erfgoed van Sri Lanka in het Maritiem Museum en bezoek de serene boeddhistische stoepa Sambodhi Chaithya die vlakbij ligt. Light House en Clock Tower: Stop bij de Light House, een historisch monument met een panoramisch uitzicht over de stad en de Indische Oceaan. Bewonder daarna de Clock Tower, een iconisch bouwwerk uit 1857. Pettah Drijvende Markt: Ervaar de levendige sfeer van Pettah Floating Market, waar je een verscheidenheid aan lokale producten kunt ontdekken, van verse producten tot kleding en elektronica. Lotus Toren: Bezoek de Lotus Tower, een modern architectonisch hoogstandje en een van de hoogste bouwwerken van Zuid-Azië. Geniet van het adembenemende uitzicht over Colombo vanaf het observatiedek. Oud Parlement: Ontdek het koloniale Old Parliament gebouw, een historische plek die inzicht geeft in het politieke erfgoed van Sri Lanka. Vihara Maha Devi Park: Maak een ontspannen wandeling of geniet van een picknick in het Vihara Maha Devi Park, een sereen openbaar park met weelderige groene ruimten en een rustig meer. Theefabriek gratis theeproeverij: Leer meer over de beroemde thee-industrie van Sri Lanka in een theefabriek, wees getuige van het theeproductieproces en proef gratis theemonsters. Pettah Markt: Verken Pettah Market verder, dompel je onder in de levendige handelscultuur en ontdek unieke artikelen, kruiden en lokale producten. Stadhuis: Bezoek het stadhuis, een opvallend gebouw uit het koloniale tijdperk dat dienst doet als hoofdkwartier van de gemeenteraad van Colombo. Bewonder de architectuur en de omliggende tuinen. Galle Face Green: Sluit je tour af bij Galle Face Green, een schilderachtig stadspark en promenade langs de kust. Geniet van het schilderachtige uitzicht op de Indische Oceaan en ontspan in de serene sfeer van het park.

Excursie Colombo Highlight Tour vanaf de passagierspier.

Excursie Colombo Highlight Tour vanaf de passagierspier.

Je chauffeur leidt je langs een zorgvuldig samengestelde route die is ontworpen om je het beste van de omgeving te laten zien. Persoonlijke aandacht voor je groep tijdens een privétour Zie Colombo in slechts een halve dag tijdens een uitgebreide tour Meerdere stops zijn gemakkelijk met reizen per privéauto Beweeg je in je eigen tempo door de stad. We gaan Colombo ontdekken door 18 top bezienswaardigheden te bezoeken, Zodra je deze lokale ervaring opdoet met onze vriendelijke chauffeurs heb je het gevoel dat je in je eigen stad bent. Colombo stad hoogtepunten niet op haast, We maken uw reis gemakkelijker en comfortabeler we altijd focussen op de speciale behoeften van onze klant met onze Colombo stad tour of excursies aan wal, kunt u Reizen per prive-voertuig en bezoek top bezienswaardigheden zoals Een 100-jaar oude Khan klokkentoren, St Anthony's Shrine, Colombo Fort, Colombo Fort Railway Station, Jami Ul- Alfar Moskee (Rode moskee) kleurrijke Pettah Bazaar, Wolandaal Kerk, Tempel van Sri Kalawasanathan Swami Devassthanam Kovil, Seema Malakaya Tempel, Gangaramaya Boeddhistische tempel, Viharamahadevi Park, dep Inendence Memorial Hall, Independence Square, Bandaranaike Memorial International Conference Hall (BMICH), Nelum Pokuna Mahinda Rajapaksha Theater, Art Street, Green Path, Galle Face Green, Old Parliament Building, Sambodhi Chaitya, The Lighthouse, winkelen bij Dutch Hospital Shopping Precinct, One Galle Face, Wall Art Street, Traditional Gem Mine, Gem Museum en Ceylon Tea Supper Market. Terug naar de passagiersterminal.

Colombo: Sightseeing Colombo Tuk Tuk Stadsrondleidingen

Colombo: Sightseeing Colombo Tuk Tuk Stadsrondleidingen

De Colombo Tuk Tuk City Tour per Tuk Tuk kan zowel 's ochtends als 's avonds worden gestart, afhankelijk van de voorkeur van de gasten. De timing van de tour is flexibel en kan worden gekozen op basis van wat jou het beste uitkomt. Of je nu 's ochtends of 's avonds begint, je krijgt de kans om de bruisende stad Colombo op een unieke en spannende manier te verkennen. Gangaramaya Tempel: Begin je tour bij de Gangaramaya Tempel, een belangrijke boeddhistische tempel die bekend staat om zijn indrukwekkende architectuur en verzameling boeddhistische artefacten. Sri Kailawasanathan Swami Hindoe Tempel: Bezoek deze vereerde hindoetempel gewijd aan Heer Shiva, bekend om zijn ingewikkelde architectuur in Dravidische stijl. Independence Memorial Hall: Verken de Independence Memorial Hall, een monument ter herdenking van de onafhankelijkheid van Sri Lanka. Bewonder het unieke ontwerp en de omliggende tuinen. Rode Moskee: Neem even de tijd voor een bezoek aan de Rode Moskee, ook bekend als Jami Ul-Alfar Moskee, met zijn levendige rood-wit gestreepte buitenkant. Maritiem Museum & Sambodhi Chaithya: Ontdek het maritieme erfgoed van Sri Lanka in het Maritiem Museum en bezoek de serene boeddhistische stoepa Sambodhi Chaithya die vlakbij ligt. Light House en Clock Tower: Stop bij de Light House, een historisch monument met een panoramisch uitzicht over de stad en de Indische Oceaan. Bewonder daarna de Clock Tower, een iconisch bouwwerk uit 1857. Pettah Drijvende Markt: Ervaar de levendige sfeer van Pettah Floating Market, waar je een verscheidenheid aan lokale producten kunt ontdekken, van verse producten tot kleding en elektronica. Lotus Toren: Bezoek de Lotus Tower, een modern architectonisch hoogstandje en een van de hoogste bouwwerken van Zuid-Azië. Geniet van het adembenemende uitzicht over Colombo vanaf het observatiedek. Oud Parlement: Ontdek het koloniale Old Parliament gebouw, een historische plek die inzicht geeft in het politieke erfgoed van Sri Lanka. Vihara Maha Devi Park: Maak een ontspannen wandeling of geniet van een picknick in het Vihara Maha Devi Park, een sereen openbaar park met weelderige groene ruimten en een rustig meer. Theefabriek gratis theeproeverij: Leer meer over de beroemde thee-industrie van Sri Lanka in een theefabriek, wees getuige van het theeproductieproces en proef gratis theemonsters. Pettah Markt: Verken Pettah Market verder, dompel je onder in de levendige handelscultuur en ontdek unieke artikelen, kruiden en lokale producten. Stadhuis: Bezoek het stadhuis, een opvallend gebouw uit het koloniale tijdperk dat dienst doet als hoofdkwartier van de gemeenteraad van Colombo. Bewonder de architectuur en de omliggende tuinen. Galle Face Green: Sluit je tour af bij Galle Face Green, een schilderachtig stadspark en promenade langs de kust. Geniet van het schilderachtige uitzicht op de Indische Oceaan en ontspan in de serene sfeer van het park.

WELKOM BIJ COLOMBO STAD TUK TOUR

WELKOM BIJ COLOMBO STAD TUK TOUR

Ontdek het beste van Colombo en Negombo tijdens een rondleiding met een tuk tuk. Verken de topattracties van de stad, waaronder de Tempel van Sri Kailawasanathan Swami Devasthanam Kovil, de Jami Ul-Alfar Moskee en de Pettah Markt. Begin je tour met een bezoek aan de Tempel van Sri Kailawasanathan Swami Devasthanam Kovil. Bewonder de ingewikkelde architectuur van de tempel en leer meer over de Hindoeïstische religie. Ga vervolgens naar de Jami Ul-Alfar Moskee, een historische moskee in het hart van Colombo. Ga verder naar de levendige Pettah Markt, waar je kunt snuffelen tussen de kraampjes en wat lokaal straatvoedsel kunt proeven. Bezoek het oude stadhuis en de Independence Memorial Hall en loop langs het Viharamahadevi Park, Cargills Department Store en Galle Face Green. Stop bij de vuurtoren van Colombo en de Lighthouse Clock Tower en rijd langs het huis van de president. Bezoek de Groentenmarkt en de Kayman's Gate Belltower. Ga verder naar de Colombo Art Gallery en het Colombo Fort. Stop bij de Colombo Lotus Tower en de Gangaramaya (Vihara) boeddhistische tempel. Bezoek tot slot de Christian Reformed Church of Sri Lanka voordat je geniet van een traditionele lunch.

Colombo: Stadsrondleiding per auto met ophaalservice

Colombo: Stadsrondleiding per auto met ophaalservice

De architectuur en cultuur van Colombo kun je ontdekken in een tuk-tuk. Het Oude Parlement, de Bandaranaike Memorial International Conference Hall, het Boeddhistische heiligdom Sambodhi Chaityha en de Rode Moskee kun je bezoeken. Souvenirs voor vrienden en familie kun je desgewenst in een emporium kopen. De tour kan worden begonnen door bij het hotel in de tuk-tuk te stappen. We gaan naar het Old Parliament, een koloniaal gebouw aan zee. Daarnaast kun je een aantal welvarende woonwijken verkennen. Je kunt de Bandaranaike Memorial International Conference Hall bekijken, een geschenk van de Volksrepubliek China. Andere beroemde bezienswaardigheden zijn de Sambodhi Chaityha Boeddhistische Schrijn die op 2 betonnen bogen staat, de vuurtoren en de Rode Moskee, ook bekend als Jami Ul-Alfar Moskee. Je kunt hier de rode en witte minaretten bewonderen. Het stadhuis en het Onafhankelijkheidsplein zijn te bezichtigen. Als je souvenirs van het bezoek wilt kopen, kun je ervoor kiezen om een souvenirwinkel te bezoeken. Tot slot kun je per tuk-tuk terugrijden naar het hotel om de sightseeingtour af te sluiten. 🔴"Als je vragen hebt of je prijsafspraken wilt bespreken, evenals andere facilitaire kosten die bij de tour zijn inbegrepen, gebruik dan dit nummer ☎️ (+94 70 190 8834) (WhatsApp)."

Colombo Haven Excursies Colombo Stad & Kalaniya Tempel

Colombo Haven Excursies Colombo Stad & Kalaniya Tempel

We maken je reis gemakkelijker en comfortabeler en richten ons altijd op de speciale behoeften van onze klanten met onze excursies aan wal. Je reist met een privévoertuig en bezoekt topbezienswaardigheden zoals de 100 jaar oude Khan klokkentoren, het heiligdom van St Anthony, Colombo Fort, Colombo Fort Railway Station, Jami Ul- Alfar Moskee (Rode moskee) kleurrijke Pettah Bazaar, Wolandaal Kerk, Kelaniya Raja Maha Vihara, Kalawasanathan Swami Devassthanam Kovil, Seema Malakaya Tempel, Gangaramaya ( Viharaya )Boeddhistische tempel, Viharamahadevi Park, Independence Memorial Hall, Independence Square, Bandaranaike Memorial International Conference Hall, Nelum Pokuna Mahinda Rajapaksha Theater, Nelum Pokuna Art Street, Green Path, Galle Face Green, Old Parliament Building, Sambodhi Chaitya, The Lighthouse, winkelen bij Dutch Hospital Shopping Precinct, One Galle Face, Wall Art Street, Traditional Gem Mine, Gem Museum Gem Warehouse en Ceylon tea supper market. terug naar de passagiersterminal.

14 Daagse Rondreis Sri Lanka

14 Daagse Rondreis Sri Lanka

Dag 01: Welkom in Sri Lanka! Bij aankomst wordt u op de luchthaven begroet door uw vriendelijke Sri Lanka-gids, die uw bagage in een vloot laadt terwijl u naar Dambulla naar uw eerste hotel rijdt. Dag 02: Sigiriya Leeuwenrots, Beklim het wereldberoemde monument Sigiriya Lion Rock, een oud rotsfort dat bekend staat om zijn enorme rotskolom die bijna 200 meter hoog reikt. De site dateert uit de tijd van koning Kasyapa (477-495 AD), die deze plek als zijn nieuwe hoofdstad koos. Hij versierde de muren met fresco's en bouwde een indrukwekkend paleis bovenop de rotskolom, alleen toegankelijk via de mond van een enorme gebeeldhouwde leeuw. Dag 03: stadstour door Kandy een grote stad in centraal Sri Lanka. Het ligt op een plateau omringd door bergen, waar theeplantages en een biodiverse regenwoud te vinden zijn. Het hart van de stad is het schilderachtige Kandy-meer (Bogambara-meer), Dag 04: Treinreis van Kandy naar Ella - 's werelds mooiste treinreis Neem de treinreis Kandy naar Ella, die wordt beschouwd als een van de mooiste treinreizen ter wereld. Dag 05: Bezoek Ella, Kleine Adam's Peak, Little Adam's Peak die veel reizigers trekt die naar Sri Lanka komen. Maak een ontspannen wandeling naar de berg Little Adams Peak. Het mooie van Hiking Little Adams Peak is dat je een aantal van de beste uitzichten ter wereld krijgt, zonder dat je een uitdagend pad hoeft te bewandelen. Brug met Negen Bogen De Nine Arch Bridge, ook wel de Bridge in the Sky genoemd, is een viaductbrug in Sri Lanka. Het is een van de beste voorbeelden van spoorwegbouw uit het koloniale tijdperk in het land. De constructie van de brug wordt over het algemeen toegeschreven aan een lokale Ceylonese bouwer, PK Appuhami, in overleg met Britse ingenieurs Ravana Ella-watervallen, Deze populaire bezienswaardigheid geldt momenteel ook als een van de breedste watervallen van het land. Er wordt gezegd dat Ravana (die destijds de koning van Sri Lanka was) prinses Sita had ontvoerd en haar nu in de grotten achter deze waterval had verborgen. eenvoudigweg bekend als de Ravana Ella-grot, ligt het 1400 meter boven de zeespiegel op de fundering van een klif in Uva Dag 06: Safari in het Udawalawe Nationaal Park Udawalawe is een belangrijk leefgebied voor Sri Lankaanse olifanten en staat ook bekend als een goede plek om vogels te spotten in Sri Lanka. Vogelliefhebbers zouden een geweldige kans krijgen om veel verschillende soorten vogels te observeren. Het nationale park biedt een thuis voor vele andere soorten zoogdieren, zoals de roestkat en de visserskat. Jeeps die gespecialiseerd zijn in optimaal zicht, nemen grindpaden het diepe bos in voor de beste kijkervaring. Dag 07: Bezoek het Sinharaja-regenwoud Sinharaja Forest Reserve, Dit groenblijvende regenwoud, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een van de weinige ongerepte regenwouden die tot nu toe zijn overgebleven. Het is een duizelingwekkende reeks flora en fauna, waardoor het tot de topbiodiversiteit ter wereld behoort. Er zijn hier meer dan 130 vogelsoorten te vinden, waaronder veel van de 33 soorten die endemisch zijn voor Sri Lanka. Er is ook een overvloedige reptielenpopulatie en talloze insectensoorten, waarvan er vele nog moeten worden geclassificeerd. Het verdient de voorkeur om Sinharaja te voet te verkennen, wat zorgt voor een werkelijk authentieke jungle-ervaring. Inclusief Sinharaja regenwoudwandeling, waterval- en rivierwandeling, vogelobservatiepaden en theeplantagewandeling, ook goed voor baden en zwemmen in de natuur Kom naar Unawatuna en geniet van wat tijd op het strand van Unawatuna, het nachtleven en ontspanning Dag 08: Breng de hele dag door op het strand van Unawatuna Breng de hele dag door op Unawtuna Beach Een van de grootste toeristische bestemmingen en het beroemdste strand van het land. Het strand is populair bij toeristen en een deel van het strand is bezet met ligbedden en gezinnen, kom naar het strand om te zwemmen Dag 09: Bezoek Galle fort en stad Unesco-werelderfgoed Het Galle Fort, ook bekend als het Nederlandse Fort of de Wallen van Galle, in de baai van Galle aan de zuidwestkust van Sri Lanka, werd voor het eerst in 1588 door de Portugezen gebouwd en vervolgens uitgebreid versterkt door de Nederlanders tijdens de 17e eeuw. eeuw vanaf 1649. Dag 10: Boottocht walvissen spotten - Mirissa Mirissa is een van de beste plekken ter wereld om walvissen te spotten, vooral voor het beroemdste grootste zeezoogdier “Blauwe Walvissen”. Na een bezoek aan Coconut Tree Hill Coconut Tree Hill is een van de meest Instagrambare plekken in Sri Lanka en een van de beste dingen om te doen in Mirissa. Bezoek, Secret Beach, Mirissa Secret Beach is misschien geen geheim meer, maar het voelt nog steeds als een afgelegen eilandparadijs! Het kleine, afgelegen strand ligt verscholen om de hoek. Dag 11: Balapitiya Madu rivierboottocht boottochten in Maadu Ganga. Dit moerasland beslaat meer dan 900 hectare en het grootste deel is bedekt met water. Er zijn in totaal 64 eilanden in Madu Ganga. Tijdens uw boottocht kunt u enorme mangrovebossen aan de oevers van de rivier zien. Boten varen onder een korte tunnel, die is gemaakt van mangrove. Je kunt veel vogels en dieren zien die in deze wateromgeving leven. Dag 12: Volledige dag stadstour door Colombo. Colombo is de uitvoerende en gerechtelijke hoofdstad en grootste stad van Sri Lanka. Bezoek het Onafhankelijkheidsplein Het werd gebouwd ter herdenking van de onafhankelijkheid van het land in 1948. Het wordt begrensd door een uitgestrekt recreatiepark met verzorgde gazons en is een populaire attractie onder families, vrienden en enthousiaste joggers die hun vrije tijd doorbrengen. Bezoek de Colombo Lotus-toren, Colombo Lotus Tower is een 350 meter hoge toren, het is de hoogste voltooide toren in Zuid-Azië en wordt een symbolisch monument van Sri Lanka genoemd. Bezoek de Jami Ul-Alfar-moskee, De architectuur, voltooid in 1909, is een ware mengelmoes van Indo-islamitische, Indiase, neogotische en neoklassieke thema's. Breng wat tijd door in Galle Face Green Galle Face is een 5 hectare groot stadspark aan de oceaanzijde, dat zich 500 meter langs de kust uitstrekt, in het hart van Colombo, de financiële en zakelijke hoofdstad van Sri Lanka. De Galle Face Green is een prachtig strandpark Dag: 13 ochtend Bezoek de vismarkt van Negombo, De Main Fish Market is een van de topattracties in Negombo om te zien hoe verse vis, kreeften, krabben en garnalen worden gevangen en aan wal worden gekocht om te worden verkocht. Dag 14: Na het einde van de Lovely Tour wordt u afgezet op de luchthaven. Bedankt :)

De topbezienswaardigheden in Colombo

Activiteiten in Jami Ul Alfar Mosque

Steden in Sri Lanka

Andere activiteiten in Jami Ul Alfar Mosque

Wil je alle activiteiten in Jami Ul Alfar Mosque bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Jami Ul Alfar Mosque

Gemiddelde beoordeling

3.8
(20 beoordelingen)