Japan

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Japan: De beste dingen die je niet wil missen

Fuji-Q Highland Amusement Park: dagkaart

1. Fuji-Q Highland Amusement Park: dagkaart

De Fuji-Q One-Day Pass (inclusief Fuji-Q en Thomas Land) geeft je de hele dag toegang tot Fuji-Q Highland en onbeperkte toegang tot attracties. Maak je klaar om je hart te laten racen terwijl je Fuji-Q Highland verkent, waar je kunt genieten van vier grote achtbanen met de iconische berg Fuji op de achtergrond. Ga helemaal op in Fujiyama, de hoogste en snelste achtbaan, de 10e snelste, 8e hoogste en 5e langste rit ter wereld. Bekijk Do-dodonpa's nieuwe verticale lus en 's werelds snelste acceleratie van een achtbaan, met een snelheid van 111,9 mijl per uur in 1,6 seconden. Takabisha staat bekend om zijn valhoek van 121 graden, de steilste achtbaan ter wereld. Op Eejanaika kun je het leven in 4-D ervaren. Als je niet op een spannende achtbaanrit bent, bekijk dan het Labyrinth of Fear, attracties met anime-thema en kindvriendelijke attracties.

Fuji-Q Highland: ticket voor middagpas

2. Fuji-Q Highland: ticket voor middagpas

De Fuji-Q Afternoon Pass, inclusief Fuji-Q en Thomas Land, geeft je de hele dag toegang tot niet alleen Fuji-Q Highland, maar ook tot onbeperkte ritten. Maak je klaar om je hart sneller te laten kloppen terwijl je Fuji-Q Highland verkent, waar je kunt genieten van vier grote achtbanen met de iconische berg Fuji op de achtergrond. Test je grenzen op spannende achtbanen, zoals de Fujiyama, de 10e snelste achtbaan ter wereld met uitzicht op de berg Fuji. Spring op Do・dodonpa met zijn verticale lus en bezoek zeker Takabisha, de steilste achtbaan ter wereld. Naast de achtbanen, kun je ook genieten van andere spanningen in het Fuji-Q Highland park, zoals het Super Scary Labyrinth of Fear. Voor de minder enthousiaste mensen in je groep zijn er attracties met een anime-thema. Zorg ervoor dat u naar "Thomas Land" en "Lisa en Gaspard Town" gaat voor een leuke tijd voor de kinderen in uw groep. Fuji-Q Highland is een geweldige tijd voor alle leeftijden.

Naha, Okinawa: snorkeltocht van een halve dag naar de Kerama-eilanden

3. Naha, Okinawa: snorkeltocht van een halve dag naar de Kerama-eilanden

Begin aan een snorkelexcursie van een halve dag vanuit Naha en ontdek de adembenemende schoonheid van de Kerama-eilanden. Zwem tussen kleurrijke vissen en ontdek prachtige natuurlijke zeegezichten. Geniet van het gemak van een tour met een retourtransferservice. Begin je zee-avontuur met het ophalen van je hotel of aangewezen ontmoetingspunt. Ga naar de Naha-winkel om in te checken en alle benodigde gezondheids- en veiligheidspapieren in te vullen. Onderga vervolgens een aanpassing van je snorkeluitrusting om ervoor te zorgen dat alles comfortabel past en ga naar de boot in de kade. Klim aan boord en maak kennis met de faciliteiten van de boot. Ga naar het bovendek om het uitzicht te bewonderen. Adem de frisse lucht in terwijl je een briefing ondergaat over snorkelen. Eenmaal op zee spring je erin en begin je het kristalheldere water van het beroemde nationale park te verkennen. Ontmoet het onderwaterleven en speel tussen kleurrijke koralen. Kijk om je heen, misschien spot je zeeschildpadden. Gebruik de warme douches op de boot als je klaar bent met zwemmen. Vaar daarna terug naar de haven van Naha om verder te gaan met uitchecken. Laat u terugrijden naar uw hotel of afleverpunt. Keer terug met geweldige herinneringen en foto's van het onderwateravontuur.

TeamLab Planets Tokyo: toegangsticket digitaal kunstmuseum

4. TeamLab Planets Tokyo: toegangsticket digitaal kunstmuseum

Betreed TeamLab Planets Tokyo en ontdek de indrukwekkende, levensechte kunsttentoonstelling. Duik in digitale kunst met je hele lichaam en ervaar de kunstwerken met alle 5 zintuigen. Zie hoe je aanwezigheid en die van elke bezoeker het kunstwerk verandert en het als een deel van zichzelf beschouwt. De tentoonstellingsruimte beslaat verschillende gebieden met een oppervlakte van meer dan 10.000 vierkante meter. Ontdek het brede scala aan verschillende installaties met unieke lichten, geluiden en materialen en laat je betoveren. Grijp je kans en bezoek deze indrukwekkende digitale tentoonstelling die tot het najaar van 2020 in Tokio wordt gehouden.

Naha, Okinawa: snorkeldagtrip naar Keramas-eiland met lunch

5. Naha, Okinawa: snorkeldagtrip naar Keramas-eiland met lunch

Begin aan een snorkelexcursie van een hele dag vanuit Naha en verken de adembenemende schoonheid van de Kerama-eilanden. Zwem over kleurrijke vissen, ontdek prachtige natuurlijke zeegezichten en geniet van het gemak van een tour met ophaalservice en lunch inbegrepen. Begin je zeeavontuur met ophalen bij je hotel of aangewezen ophaalpunt. Ga naar het Naha-kantoor om u in te checken en alle benodigde gezondheids- en veiligheidspapieren in te vullen. Pas vervolgens je snorkeluitrusting aan om ervoor te zorgen dat alles comfortabel past en volg dan het personeel om de boot op de kade te vinden. Klim aan boord en maak kennis met de faciliteiten van de boot. Ga naar het bovendek om het uitzicht te bewonderen en de frisse lucht in te ademen terwijl je wordt geïnformeerd over hoe je moet snorkelen. Eenmaal op zee spring je erin en begin je het kristalheldere water van het beroemde nationale park te verkennen. Maak kennis met zeedieren en speel tussen kleurrijke koralen. Als je geluk hebt, spot je misschien zeeschildpadden. Ga naar twee verschillende punten om verschillende zeegezichten te zien. Neem onderweg een pauze en geniet van een lunchbox om je energie aan te vullen. Gebruik de warme douches op de boot als je klaar bent met zwemmen. Daarna vaar je terug naar de haven van Naha en word je teruggebracht naar je hotel of afzetpunt.

Naha: Kerama Blue Sea Parasailing Experience

6. Naha: Kerama Blue Sea Parasailing Experience

Ontmoet elkaar in de haven van Naha Migusuku en vertrek op een kleine boot naar de Kerama-eilanden voor de kust van Naha. Zodra je bij het parasailpunt bent, luister je naar een veiligheidsbriefing en begin je met parasailen. Geniet van het fantastische uitzicht op de Kerama Blue vanaf een hoogte van 200 meter. Na het parasailing-avontuur ga je terug naar de haven van Naha.

Tokio: entreeticket Tokyo Skytree

7. Tokio: entreeticket Tokyo Skytree

Ga na aankomst naar de 4e verdieping van TOKYO SKYTREE®, waar het vriendelijke personeel je zal ontvangen. Hier krijg je je ticket waarmee je de wachtrij kunt overslaan om meteen in de lift te stappen die je pijlsnel en in een mum van tijd naar het Tembo Deck, op 350 meter hoogte, brengt. Het enorme ronde dek is aan alle zijden van ramen voorzien, zodat je een uitzicht van 360 graden over Tokyo hebt. Bekijk de kronkelende rivier de Sumida, zoek naar de Tokyo Dome en vind zelfs de Tokyo Tower, de interactieve beeldschermen helpen je ook om interessante locaties te vinden. Als je ervoor kiest om de Tembo Galleria te bezoeken, stap dan in een andere lift en ga naar de observatieruimte op een hoogte van 450 meter. De Galleria is voorzien van een lange, spiraalvormige helling die een nog dynamischer uitzicht over de stad biedt. Stap op je terugweg naar beneden uit op de 345de verdieping om de cadeauwinkel te bezoeken, en neem een pauze op de 340ste verdieping voor een duizelingwekkend uitzicht loodrecht naar beneden door stevige vloerpanelen van glas. Upgrade je ticket en bezoek het  SUMIDA Aquarium op de dag van je bezoek.

Naha: dagtocht naar het eiland Tokashiki met lunch

8. Naha: dagtocht naar het eiland Tokashiki met lunch

Begin aan een rondvaart met de veerboot tussen Naha en Tokashiki Island. Ontmoet de schoonheid van de natuur tijdens deze dagtour door de Kerama Blue van wereldklasse. Heerlijk zwemmen in de prachtige zee. Vertrek vanuit Naha op een cruise van 70 minuten. Na aankomst in de haven van Tokashiki profiteert u van een transfer om naar het strand van Aharen te gaan. Zoek naar een microbus met een bord waarop 'Sea Friend' staat. Geniet van het landschap op weg van de haven van Tokashiki naar het strand van Aharen. Aharen Beach is het grootste van de 2 belangrijkste stranden van het eiland. Ontspan aan de witte zandstranden langs wateren die zijn gescheiden in zwem- en snorkelzones. Het is uitgerust met strandhuisjes, restaurants, toilet- en douchefaciliteiten. Geniet van vrije tijd om te zwemmen. Maak een ontspannen wandeling en voel de tropische sfeer. Bewonder de schoonheid van het heldere zeewater dat Kerama Blue wordt genoemd. Transfer van het strand van Aharen naar de haven van Tokashiki wanneer je met de veerboot teruggaat naar Naha. Maak van de gelegenheid gebruik om te winkelen in een lokale souvenirwinkel. De tour eindigt bij aankomst in de haven van Tomari in de stad Naha.

Tokyo Tower: toegangsticket

9. Tokyo Tower: toegangsticket

Gelegen in het centrum van Tokio is de Tokyo Tower, gebouwd in 1958, een van de meest iconische bezienswaardighedenvan de stad. Het gebouw bevindt zich in de buurt van JR-station Hamamatsucho en daardoor eenvoudig te bereiken vanaf elke plek in de stad. De heldere, rode kleur van de toren onderscheidt deze van de nabijgelegen gebouwen en de prachtige belichting 's nachts maakt van de Tokyo Tower 24/7 een prachtig gezicht. Het lichtconcept is ontworpen door de wereldberoemde lichtontwerper Ishii Shogo en de verlichting is tussen zonsondergang en middernacht te zien. De kleur van het licht verandert per seizoen: wit in de zomer en oranje in de lente, herfst en winter. De toren beschikt over een groot observatiedek op 150 meter hoogte en een speciaal observatiedek op 250 meter hoogte. Het biedt een panoramisch uitzicht over de stad en, op zonnige dagen, zelfs op de Fuji. Naast de ingang van het observatorium bevindt zich ook een thema-aquarium en kun je diverse souvenirs kopen.

Hiroshima: toeristenkaart voor 1-3 dagen

10. Hiroshima: toeristenkaart voor 1-3 dagen

Bekijk enkele van de meest iconische locaties in Hiroshima door met deze pas van A naar B te reizen. Ontworpen om aan uw behoeften en interesses te voldoen, u kunt kiezen uit een optie van 1,2 of 3 dagen. Geniet van onbeperkt in- en uitstappen binnen de aangegeven routes. Je kunt het meeste openbaar vervoer in Hiroshima nemen: 1. Tram Alle lijnen van de Hiroshima Electric Railway (Inner-City Line / Miyajima Line) 2. Veerboot Miyajima Matsudai Kisen, JR West Miyajima-veerboot 3. Bua Routeer bussen binnen de routekaart op de achterkant. Hiroshima Electric Railway, Hiroshima Bus, Hiroshima Kotsu, Geiyo Bus, Chugoku JR Bus, HD Nishihiroshima (Bon-Bus) ※ HIROSHIMA Sightseeing Loop Bus, "Hiroshima meipuru ~ pu" is beschikbaar.

Sitemap Japan

Wil je alle activiteiten in Japan ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.