Jardín Botánico-Histórico La Concepción

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Jardín Botánico-Histórico La Concepción: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Malaga: met de E-bike door Montes de Malaga Natuurpark

1. Malaga: met de E-bike door Montes de Malaga Natuurpark

Begin je tocht met een rit langs het kanaal en verlaat de drukte van Malaga. Rijd langs attracties zoals het voetbalstadion en de botanische tuin op weg naar de bergen. Ga  off-road waar  Montes de Malaga Natuurpark  begint en geniet van een rit op een afgelegen en rustig pad. De prachtige bossen en een fantastisch uitzicht begeleiden je op de rotsachtige weg naar de top. Aan het eind van het pad heb je de mogelijkheid om een pauze te nemen. Heb je trek gekregen? Neem hapjes en drankjes in een restaurant in de bergen. Aan de top kun je even ontspannen en genieten van het uitzicht op het landschap.  Als je het uitzicht in je hebt opgenomen, kies je hoe je naar beneden wil gaan - gemakkelijk  op asfalt of de meer spannende manier: off-road. Terug naar beneden gefietst ga je nog langs de kust en door de haven voordat je trip eindigt waar hij begon.

...

Sitemap Jardín Botánico-Histórico La Concepción

Wil je alle activiteiten in Jardín Botánico-Histórico La Concepción ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Jardín Botánico-Histórico La Concepción

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 48 beoordelingen

De batterij-aangedreven motor op de e-bike maakte de reis voor mij een stuk beter te doen, aangezien ik niet in topvorm ben (zie je wat ik daar heb gedaan?!?) maar je moet natuurlijk nog steeds trappen, dus het vereist zeker enige inspanning en mijn benen en armen voelden het. Over het algemeen was het zo mooi om de natuur in te gaan en een ander uitzicht op de stad te zien, en wat beweging te krijgen. Mijn arme billen zijn behoorlijk gekneusd! Ik raad de rondleiding ten zeerste aan. Een onervaren mountainbiker zoals ik was in goede handen onder begeleiding van onze zeer deskundige, zorgzame gids Ari, die perfect Engels sprak. Trevor had een lekke band, dus Ari verwisselde de binnenband op het pad en gaf ons tegelijkertijd een les over hoe het moet.

Prachtige rit door de bergen van Malaga onder begeleiding van onze enthousiaste gids Fransico. Hij vertelt over bezienswaardigheden, de geschiedenis en de natuur. Een aanrader!

Perfecttour with good balance between superb views, active and relaxed cycling. Fran was a good guide with humor and he spoke English very well.

Een mooie ervaring, lekker sportief, bijzonder mooi uitzicht!!! Een vriendelijke franscesco !!!!!!

Leuke tocht. Goede fietsen. Wij hadden de luxe dat we de enige twee deelnemers waren!