Jardín Botánico-Histórico La Concepción

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Jardín Botánico-Histórico La Concepción: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Malaga: met de E-bike door Montes de Malaga Natuurpark

    1. Malaga: met de E-bike door Montes de Malaga Natuurpark

    Begin je tocht met een rit langs het kanaal en verlaat de drukte van Malaga. Rijd langs attracties zoals het voetbalstadion en de botanische tuin op weg naar de bergen. Ga  off-road waar  Montes de Malaga Natuurpark  begint en geniet van een rit op een afgelegen en rustig pad. De prachtige bossen en een fantastisch uitzicht begeleiden je op de rotsachtige weg naar de top. Aan het eind van het pad heb je de mogelijkheid om een pauze te nemen. Heb je trek gekregen? Neem hapjes en drankjes in een restaurant in de bergen. Aan de top kun je even ontspannen en genieten van het uitzicht op het landschap.  Als je het uitzicht in je hebt opgenomen, kies je hoe je naar beneden wil gaan - gemakkelijk  op asfalt of de meer spannende manier: off-road. Terug naar beneden gefietst ga je nog langs de kust en door de haven voordat je trip eindigt waar hij begon.

    The tour was hosted by Freek, a very helpful Dutch guide! He showed us around in a pace with respect to the physical capabilities of all the participants. I had an issue with the bike in the beginning of the trip and a colleague of Freek repaired it immediately on the first stop. Also nice that Freek was not working “on the clock”, so eventually we ended up extending our tour with more than an hour just because we all had such a good time! All the bikes are in perfect condition, that by itself was a joy! The scenery during the tour was breathtaking! Would absolutely recommend this tour!

Sitemap Jardín Botánico-Histórico La Concepción

Wil je alle activiteiten in Jardín Botánico-Histórico La Concepción ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Jardín Botánico-Histórico La Concepción

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 9 beoordelingen

Uitstekende activiteit! ... Ik heb een ongelooflijke tijd gehad ondanks mijn slechte fysieke conditie :) De gidsen waren erg vriendelijk en de uitzichten waren erg mooi, ik raad het aan als een niet-traditionele extra activiteit om te doen in Malaga.

Prachtige rit. Heel mooi uitzicht. Aangename begeleider. Was echt boven onze verwachtingen. Een echte aanrader!!! Met de E-bike zeker haalbaar voor mensen die niet getraind zijn.

Leuke fietstocht langs de bergen van Malaga met moderne elektrische mountainbikes met een geweldige gids Florian in het Duits/Engels/Spaans

Ongelooflijk, het is het waard, de gids is een heel hecht persoon en je voelt je zelfverzekerd. absoluut aan te bevelen.

Overtrof alle verwachtingen! Heerlijk fietsen, prachtig uitzicht en topgids!