Jardín Botánico-Histórico La Concepción: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Malaga: met de E-bike door Montes de Malaga Natuurpark

1. Malaga: met de E-bike door Montes de Malaga Natuurpark

Begin je tour met een ritje langs het kanaal om de drukte van Malaga achter je te laten. Passeer attracties zoals het voetbalstadion en de botanische tuin op weg naar de bergen. Ga off-road waar het natuurpark Montes de Malaga begint en geniet van je rit op een afgelegen en rustig pad. De mooie bossen en een fantastisch uitzicht begeleiden je op de rotsachtige weg naar de top. Als u het einde van de baan bereikt, heeft u de mogelijkheid om een pauze te nemen. Als je wilt, kun je snacks en drankjes halen in een restaurant in de bergen. Terwijl u op de top bent, kunt u ontspannen en genieten van het uitzicht op het landschap. Nadat je de uitzichten hebt bekeken, selecteer je hoe je bergafwaarts wilt gaan, gemakkelijk op asfalt of de meer opwindende manier off-road. Terwijl u weer naar beneden fietst, gaat u langs de kust en steekt u de haven over, voordat u uw reis beëindigt op het oorspronkelijke startpunt.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Jardín Botánico-Histórico La Concepción

Jardín Botánico-Histórico La Concepción
1 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Jardín Botánico-Histórico La Concepción

Wil je alle activiteiten in Jardín Botánico-Histórico La Concepción bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Jardín Botánico-Histórico La Concepción

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 84 beoordelingen

Geweldige ervaring! Fran was een uitstekende gids, erg gekoeld, zich bewust van de weg en de omgeving en had veel interessante feiten te vertellen. De tour zelf was een mooie lus met een prachtig uitzicht, een ebike-motor bracht ons gemakkelijk de heuvels op, we stopten een paar keer om foto's te maken, we maakten zelfs een kleine stop in een schattig lokaal restaurant om op te frissen. We hebben echt genoten van het kleine uitstapje, altijd goed om in beweging te komen in plaats van alleen maar op het strand te liggen. Sterk aanbevelen!

Het was een prachtige tocht door de natuur, soms wat spannend met rotsachtige paden en steile afdalingen maar de ebikes zijn fantastisch! Onze gids, William, kon goed vertellen over Malaga's wetenswaardigheden en was zeer oplettend met het Spaanse verkeer. Absoluut een aanrader!

We had a great tour with Tamara, she knows a lot about the mountains and bikes. The 3 hour tour went by very fast and we had a nice beerpause in a bar in the mountains. Loved it!! Thanx Tamara! Renee & Henk from Amsterdam

We really enjoyed our ride through the mountains with Samara! She was very kind and fun! Would definitely recommend!

Machtige ervaring voor onze jong volwassenen alsook voor de iets oudere mensen. Zeker een aanrader!! Love it !