Ontdek het beste van
Jardín Botánico-Histórico La Concepción

Jardín Botánico-Histórico La Concepción

Jardín Botánico-Histórico La Concepción: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Malaga: met de E-bike door Montes de Malaga Natuurpark

Malaga: met de E-bike door Montes de Malaga Natuurpark

Begin je tour met een ritje langs het kanaal om de drukte van Malaga achter je te laten. Passeer attracties zoals het voetbalstadion en de botanische tuin op weg naar de bergen. Ga off-road waar het natuurpark Montes de Malaga begint en geniet van je rit op een afgelegen en rustig pad. De mooie bossen en een fantastisch uitzicht begeleiden je op de rotsachtige weg naar de top. Als u het einde van de baan bereikt, heeft u de mogelijkheid om een pauze te nemen. Als je wilt, kun je snacks en drankjes halen in een restaurant in de bergen. Terwijl u op de top bent, kunt u ontspannen en genieten van het uitzicht op het landschap. Nadat je de uitzichten hebt bekeken, selecteer je hoe je bergafwaarts wilt gaan, gemakkelijk op asfalt of de meer opwindende manier off-road. Terwijl u weer naar beneden fietst, gaat u langs de kust en steekt u de haven over, voordat u uw reis beëindigt op het oorspronkelijke startpunt.

1 activiteiten gevonden
Sorteren op:

De topbezienswaardigheden in Málaga

Activiteiten in Jardín Botánico-Histórico La Concepción

Rondleidingen in Spanje

Wat te doen in Spanje

Andere activiteiten in Jardín Botánico-Histórico La Concepción

Wil je alle activiteiten in Jardín Botánico-Histórico La Concepción bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Jardín Botánico-Histórico La Concepción

Gemiddelde beoordeling

4.8
(84 beoordelingen)

We hebben een geweldige tijd gehad met onze gids Samara. Dit was onze eerste keer dat we op e-mountainbikes reden en we werden allemaal verliefd. De hellingen omhoog in de berg zijn overigens geschikt voor de goed getrainde rijder, maar met de e-functie lukte het ons gemakkelijk. We hadden een prachtig uitzicht en genoten ook van enkele kleinere sprongen die de heuvel af gingen. De tour is elke cent waard! Aarzel niet.

Onze gids Samara was fantastisch. Ze zorgde ervoor dat we comfortabel waren met het gebruik van de fietsen voordat we vertrokken en stemde de reis af op onze mogelijkheden. De fietsen waren van hoge kwaliteit en een genot om op te rijden. We kwamen terug met een grote glimlach op ons gezicht en boekten zelfs om de volgende dag nog een reis te maken. Ik raad deze activiteit en het bedrijf Bike2Malaga ten zeerste aan.

Wij vonden het superleuk en Alejandro was een enorm leuke gids!! De route is afwisselend en je kan het zo pittig maken als je zelf wilt want het is een enorme klim! De mountainbikes zijn supergoed. Wij zouden het iedereen aanbevelen.

Aardige gids, prachtige omgeving, prima tour om een ander kant van Malaga te zien

Zeer mooie reis, deskundige en gepassioneerde gids. Echt een geweldig avontuur!