Datums kiezen

Jardín Botánico-Histórico La Concepción
Voor koppels

Voor koppels
1 activiteiten gevonden

Topactiviteiten in Málaga

404 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Jardín Botánico-Histórico La Concepción Voor koppels: onze aanbevelingen

Malaga: met de E-bike door Montes de Malaga Natuurpark

1. Malaga: met de E-bike door Montes de Malaga Natuurpark

Begin je tour met een ritje langs het kanaal om de drukte van Malaga achter je te laten. Passeer attracties zoals het voetbalstadion en de botanische tuin op weg naar de bergen. Ga off-road waar het natuurpark Montes de Malaga begint en geniet van je rit op een afgelegen en rustig pad. De mooie bossen en een fantastisch uitzicht begeleiden je op de rotsachtige weg naar de top. Als u het einde van de baan bereikt, heeft u de mogelijkheid om een pauze te nemen. Als je wilt, kun je snacks en drankjes halen in een restaurant in de bergen. Terwijl u op de top bent, kunt u ontspannen en genieten van het uitzicht op het landschap. Nadat je de uitzichten hebt bekeken, selecteer je hoe je bergafwaarts wilt gaan, gemakkelijk op asfalt of de meer opwindende manier off-road. Terwijl u weer naar beneden fietst, gaat u langs de kust en steekt u de haven over, voordat u uw reis beëindigt op het oorspronkelijke startpunt.

Andere aanbevelingen

Málaga

Málaga

Veelgestelde vragen over Jardín Botánico-Histórico La Concepción-Voor koppels

Welke andere activiteiten dan Jardín Botánico-Histórico La Concepción-Voor koppels zijn de moeite waard in Málaga?

Andere onmisbare dingen om te doen in Málaga:

Andere activiteiten in Jardín Botánico-Histórico La Concepción

Wil je alle activiteiten in Jardín Botánico-Histórico La Concepción bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Jardín Botánico-Histórico La Concepción

Een plezierige rit de heuvels in op een mix van asfalt en brede onverharde/grindpaden vanuit het centrum van Malaga. Een prachtige kust terug naar Tarmac, aan het eind onder de muren van het kasteel door. Super uitzicht en een zeer zelfverzekerde gids die goed Engels sprak. De accufietsen maakten het zo eenvoudig als je zou willen. de mijne was behoorlijk versleten, met een merkbare wiebel op het voorwiel en een versnellingswisseling die in het middenbereik vanzelf sprong. Het heeft de rit echter niet verpest. De winkel is gemakkelijk te vinden en ligt op ongeveer 5 minuten lopen van een parkeergarage met meerdere verdiepingen aan de Calle Vendeja. Een middag die we doorbrengen.

Had een leuke tijd om de stad uit te gaan en de natuur in te gaan. Gids, fiets en baan waren allemaal goed en zoals geadverteerd. Maar wees gewaarschuwd: als je nog nooit op een e-bike hebt gereden of als je niet van onverharde wegen met rotsen houdt of van snel rijden houdt, is dit misschien niet de ervaring voor jou. Terwijl ik de heuvel afdaalde, haalde mijn fiets een snelheid van 80 km/uur... aangezien ik een ervaren fietser ben, heb ik het fantastisch gehad, maar als je nieuwer bent in de sport, wil je misschien een andere rit kiezen.

uitstekende activiteit. We gingen op pad, ook al waren we maar met zijn tweeën. De gids nam ons mee naar de verschillende panoramische punten van de route en vertelde ons op een zeer competente manier wat informatie over de stad en wat we zagen. Het waren gezellige uurtjes, zeer tevreden.

Prachtig en een hele mooie beleving. Echt een aanrader.

Fantastisch! Super leuke dame ! Echt een aanrader!