Jardines de Murillo

Jardines de Murillo: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Sevilla: fietstocht van 2,5 uur

1. Sevilla: fietstocht van 2,5 uur

Bewonder het terrein tijdens een 2,5-uur durende fietstocht door Sevilla en bekijk meer van de stad dan mogelijk is tijdens een wandeltocht. Engels-, Spaans-, Frans- en Italiaanssprekende gidsen helpen je om je in de stad te oriënteren en de overgrote meerderheid van de bezienswaardigheden van Sevilla te laten zien. Je begint vanaf de historische Barrio Santa Cruz en gaat door de Jardines de Murillo naar de Antigua Fábrica de Tabacos en de universiteit van Sevilla. Ga verder naar Parque María Luisa, het middelpunt van de Iberisch-Amerikaanse tentoonstelling van 1929. Van daaruit ga je naar de rivier en bekijk je een deel van Triana en de arena van Torre del Oro. Ga vervolgens naar het noorden naar Cartuja, het gebied van de expositie van 1992, waar je het Monasterio de la Cartuja ziet, voordat je terugkeert naar het centrum en Alameda. Je verkent de hotspot in het nachtleven en fietst door de straten en steegjes van het centrum van Sevilla en stopt bij het legendarische Campana Café om je te oriënteren op de beruchte setas (paddenstoelen). Eindig in Santa Cruz, terwijl je langs de kathedraal en Alcazares fietst.

Sevilla: 3 uur durende Sightseeing Tour

2. Sevilla: 3 uur durende Sightseeing Tour

Begin bij een negentiende-eeuws huis, met een typische Sevilliaanse patio. Vanaf daar begin je je bezoek aan de meest historische en monumentale delen van Sevilla, rond Plaza del Salvador, Plaza de San Francisco en Plaza Nueva, gelegen nabij het stadhuis, waarna je richting Avienda de la Constitución bij de kathedraal, de Giralda, gaat. Ontdek de oude tabaksfabriek, Prado de San Sebastián, Plaza de España en Maria Luisa Park, het New Yorkse dok, Real Maestranza en Torre del Oro; zijn oorsprong, trivia en geschiedenis.. Eindig de route met de bekende Paddestoelen van de Plaza de la Encarnación en contrasteer historisch Sevilla met de moderne avant-garde.

Sevilla: elektrische kickscooter- of fietstocht van 2 uur

3. Sevilla: elektrische kickscooter- of fietstocht van 2 uur

Navigeren door de stad aan boord van een kickscooter of fiets is de snelste en meest milieuvriendelijke manier om alle historische monumenten en verborgen wonderen van Sevilla te zien en te leren kennen. Volg een gids tijdens een rondleiding langs de hoogtepunten van de stad en bekijk de mooiste en meest iconische locaties van dichtbij. Maak uw keuze uit een breed wagenpark, waaronder pedaalfietsen, elektrische fietsen en elektrische kickscooters. Vanuit het centrum van de stad gaat de tour naar het Archivo de Indias, gevolgd door de kathedraal van Sevilla, die dateert uit 1401 en een van de grootste kathedralen van Europa is. Ga verder naar Plaza del Triunfo - vol geschiedenis en altijd barstensvol cultuur. Vaar door de tuinen van Murillo naar het Alcazar, een ommuurd complex gebouwd in verschillende historische stadia, begonnen in de Middeleeuwen. Geniet van de ongelooflijke scènes op de Plaza de España, die opritten voor fietsen en scooters heeft en de perfecte gelegenheid is voor foto's. Dwaal door de tuinen van Maria Luisa en ga vervolgens naar de rivier de Guadalquivir voor een fris briesje om de tour te beëindigen. De behendige scooters en fietsen kunnen je dicht bij verborgen juweeltjes brengen die niet bereikbaar zijn met de auto of bus, en een professionele gids die jouw taal spreekt, deelt verhalen en ervaringen over de magische stad Sevilla.

Seville: Half-Day Private Tour door elektrische fiets

4. Seville: Half-Day Private Tour door elektrische fiets

Klik hier voor de inrichting van het land op een e-bike tour van Sevilla, en meer zien van de stad dan mogelijk is op een wandeltocht. De hoge kwaliteit fietsen komen met het Engels, Duits, Nederlands, Spaans, Frans en Italiaans sprekende monitors die u zullen helpen georiënteerd te krijgen, en tonen de overgrote meerderheid van de bezienswaardigheden van Sevilla. Start van het historische Barrio Santa Cruz en ga door de Jardines de Murillo naar de Antigua Fábrica de Tabacos en Sevilla University. Blijven Parque María Luisa, middelpunt van de 1929 Iberisch-Amerikaanse tentoonstelling. Van daar, hoofd naar beneden naar de rivier en bekijk een deel van Triana en de Torre del Oro arena. Ga vervolgens noordwaarts naar de Cartuja, site van de Exposition 1992, en bewonder de Monasterio de la Cartuja voordat u verder vaart terug naar het centrum en de Alameda. Ontdek Sevilla nachtleven hotspot, kronkelende je een weg door de straten en steegjes te stoppen bij de legendarische Campana Café. Eindig met een snelle pedaal rond Santa Cruz, fietsen langs monumentale kathedraal van Sevilla en de Alcazares.

Sevilla: begeleide stadsbezichtiging e-bike tour

5. Sevilla: begeleide stadsbezichtiging e-bike tour

Begin bij de historische Barrio Santa Cruz en ga door de Jardines de Murillo richting Antigua Fábrica de Tabacos en de universiteit van Sevilla. Je gids zal je helpen je te oriënteren in de stad en de overgrote meerderheid van de bezienswaardigheden van Sevilla te laten zien. Ga verder naar Parque María Luisa, het middelpunt van de Iberisch-Amerikaanse tentoonstelling van 1929. Ga vanaf daar naar de rivier en bekijk een deel van Triana en de arena van Torre del Oro. Ga vervolgens naar het noorden naar de Cartuja, de locatie van de tentoonstelling van 1992, waar je het Monasterio de la Cartuja zult zien, voordat je terugkeert naar het centrum en Alameda. Verken de hotspot van het nachtleven en baan je een weg door de straten en steegjes van het centrum van Sevilla en stop bij het legendarische Campana Café om je te oriënteren op de beruchte "setas" (paddenstoelen). Eindig met een snel pedaal rond Santa Cruz, fietsend langs de kathedraal en Alcazares.

Sevilla: historische rondleiding van 3 uur

6. Sevilla: historische rondleiding van 3 uur

Sevilla is al sinds de oudheid een van de belangrijkste steden in Spanje; de eerste kolonisten van de site zijn geïdentificeerd met de Tartessiaanse cultuur. De vernietiging van hun nederzetting wordt toegeschreven aan de Carthagers, wat plaats maakte voor de opkomst van de Romeinse stad Hispalis, die vlakbij de Romeinse kolonie Itálica werd gebouwd. In de tijd van de Almoraviden was Sevilla de best ommuurde stad van Europa. Na de rellen van 1868 wierpen de revolutionairen veel van die muren om, waardoor delen van Macarena, Puerta de Córdoba en Alcázar achterbleven. Ontdek op deze route de deuren van Sevilla, waar rijtuigen werden gestopt, mysteries werden ontrafeld, verhalen ontvouwd; en maak een fietstocht door het historische gebied en bekijk de verdedigingsroute van het oude Sevilla. Puerta Carmona, Puerta Osario, Puerta Triana - bekijk ze allemaal en stop bij elk.

Sevilla: monumentale stadsfietstocht

7. Sevilla: monumentale stadsfietstocht

Ontdek het land tijdens een 2,5 uur durende fietstocht door Sevilla en zie meer van de stad dan mogelijk is tijdens een wandeltocht. Engels-, Spaans-, Frans- en Italiaanssprekende gidsen helpen je je te oriënteren in de stad en laten de overgrote meerderheid van de bezienswaardigheden van Sevilla zien. Begin bij de historische Barrio Santa Cruz en ga door de Jardines de Murillo richting Antigua Fábrica de Tabacos en de universiteit van Sevilla. Ga verder naar Parque María Luisa, het middelpunt van de Iberisch-Amerikaanse tentoonstelling van 1929. Ga vanaf daar naar de rivier en bekijk een deel van Triana en de arena van Torre del Oro. Ga vervolgens naar het noorden naar de Cartuja, de locatie van de tentoonstelling van 1992, waar je het Monasterio de la Cartuja zult zien, voordat je terugkeert naar het centrum en Alameda. Verken de hotspot van het nachtleven en baan je een weg door de straten en steegjes van het centrum van Sevilla en stop bij het legendarische Campana Café om je te oriënteren op de beruchte "setas" (paddenstoelen). Eindig met een snel pedaal rond Santa Cruz, fietsend langs de kathedraal en Alcazares.

Van Malaga: privédagtrip naar Sevilla, Alcazar en kathedraal

8. Van Malaga: privédagtrip naar Sevilla, Alcazar en kathedraal

Doe mee met deze privédagtrip en dompel jezelf onder in de geschiedenis van Spanje tijdens een dagtrip naar Sevilla. Geniet van het uitzicht op het platteland terwijl je gids je naar deze historische stad brengt. Sevilla wordt algemeen erkend als een historisch rijk, vol cultuur, schoonheid en traditie. Ontdek het wonder en het mysterie van Sevilla en leer over de geschiedenis van het Almohadenrijk in Andalusië en de invloed die hun cultuur vandaag op de stad heeft. Verken de oude stad en de charmante straatjes, waar u overal islamitische invloeden kunt ontdekken, zoals de Giralda-toren. Bewonder historische bouwwerken zoals de Universiteit van Sevilla en de Royal Tobacco Factory. Bezoek het 17e-eeuwse San Telmo-paleis, de Torre del Oro aan de rivieroevers en de Isabel II-brug over de Guadalquivir. Ga naar de Macarena-basiliek voordat je de heldere tegels van de Plaza de Espaa gaat bekijken, die dienden als het paradepaardje van de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling van 1929. Bezoek Plaza Espana, de Murillo-tuinen en de oude binnenstad en de Joodse wijk terwijl u het hart van de historische stad verkent. Ontdek de majestueuze kathedraal van Sevilla. Dit is 's werelds grootste gotische kathedraal; de bouw begon in 1401 en werd pas in 1506 voltooid. Bezoek de Giralda-toren, die vroeger de toren van een plaatselijke moskee was en nu een van de drie overgebleven minaretten van de Almohaden is. Verken het Real Alcázar. Dit koninklijk paleis van de stad Sevilla is nog steeds in gebruik door de koninklijke familie en diende ook als opnamelocatie voor de bekende HBO-serie Game of Thrones. Het gebouw staat sinds 1987 op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is daarom een absolute 'must see' bij een bezoek aan de stad. Aan het einde van de dag brengt je gids je terug naar je hotel in Malaga.

Sitemap Jardines de Murillo

Wil je alle activiteiten in Jardines de Murillo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Jardines de Murillo

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 965 beoordelingen

Na een onverwachte terugtrekking uit de Franse gids, deed het fietsverhuurbedrijf zijn best om ons deel te laten nemen aan een Franse tour met een ander fietsverhuurbedrijf. Echt heel leuk, we raden deze fietsverhuur aan. Dankjewel

Medi nam ons op een hele enthousiaste en inspirerende manier mee in de geschiedenis van Sevilla. Hij wist ontzettend veel en nam alle tijd om ons vanalles te laten zien.

We hadden Carolina , echt een aanrader ! Heel leuk om op de fiets de plekjes te zien

Nederlandse Gids. Super leuke tocht. Veel geleerd. Leuke gids. Aanrader!

Echt een aanrader! Een snelle en leuke kennismaking met de stad!