Datums kiezen

Ontdek het beste van
Jasper

Deze avontuurlijke stad met zijn meren en gletsjers biedt vanuit elke hoek een adembenemend uitzicht.

Onze aanbevelingen voor Jasper

Jasper: ticket Columbia Icefield Skywalk en Ice Explorer

1. Jasper: ticket Columbia Icefield Skywalk en Ice Explorer

Beleef een avontuur in het Columbia Icefield Discovery Center. Volg een rondleiding rond de Athabasca-gletsjer op Ice Explorer, bewonder de prachtige bergen en gletsjers en luister terwijl je gids je informeert over alle feiten en geschiedenis. Ontmoet je gids, die je meeneemt naar de Athabasca-gletsjer. Stap op het geplande tijdstip aan boord van uw Ice Explorer, een enorm voertuig dat speciaal is ontworpen voor reizen in de gletsjers, en begin aan een spannende rit. Luister tijdens je rit naar verhalen en feiten over het Columbia Icefield en de gletsjers om je heen. Eenmaal op de gletsjer stapt u uit het voertuig om over het dikke, 25.000 jaar oude ijs te lopen en koud, zuiver water van de gletsjer zelf te drinken. Dit is een ervaring die je nooit zult vergeten. Maak vervolgens een korte rit naar de Columbia Icefield Skywalk. Verhoog je zintuigen door op een platform te lopen waar alleen glas je scheidt van een val van 279 meter hoog. Bewonder het spectaculaire uitzicht op de bergen, gletsjers en de Sunwapta-rivier met zijn watervallen.

Jasper Nationaal Park: Maligne Lake Cruise met gids

2. Jasper Nationaal Park: Maligne Lake Cruise met gids

Leun achterover en ontspan aan boord van een comfortabele en onvergetelijke cruise van 14 kilometer langs Maligne Lake. Geniet van het uitzicht op de omliggende toppen van de Canadese Rockies, de alpine gletsjers en het azuurblauwe water van het meer. Pas op voor dieren in het wild en leer van je gids over de vroege ontdekkingsreizigers en inheemse mensen van Jasper National Park, een UNESCO-werelderfgoedlocatie. Bezoek het kleine maar zeer beroemde Spirit Island, dat alleen per boot bereikbaar is, en geniet van een kort natuurpad voordat je terugkeert naar Home Bay.

Jasper: Columbia Icefield Skywalk

3. Jasper: Columbia Icefield Skywalk

Ontvang een toegangsbewijs voor de Columbia Icefield Skywalk, een wandelpad langs de kliffen op 279 meter boven de vallei. Tijdens deze fantastische ervaring treed je een indrukwekkend landschap binnen, met boven je enorme gletsjers en onder je de Sunwapta-vallei. Reis zelf naar het Columbia Icefield Discovery Center in Jasper. Hier stap je in een shuttle die je naar de skywalk brengt. Bij aankomst op het observatieplatform kun je een audiogids uitzoeken – je avontuur kan beginnen. Zet een eerste stap op de glazen vloer van de Columbia Icefield Skywalk en begin aan een wandeling van 1 kilometer lang, met om je heen niets dan prachtige vergezichten. Vergaap je aan kristalheldere watervallen, bewonder de bergen en gletsjers boven je, en kijk of je wilde dieren kunt spotten die hier in de Canadese Rockies leven.

Icefields Parkway: smartphone-audiorit

4. Icefields Parkway: smartphone-audiorit

Ontdek de ongelooflijke Icefields Parkway met deze smartphone-audiotour tussen Lake Louise en Jasper. Laat je audiogids deze prachtige schilderachtige rit transformeren in een gezinsvriendelijk avontuur om bezienswaardigheden te bekijken, feiten te vinden, trivia te beantwoorden. Met je telefoon of tablet als gids (downloadinstructies vind je op je bevestigingsvoucher), begin je in Jasper of Lake Louise en eindig je aan de andere kant. Geniet van dezelfde tourervaring in beide richtingen. Uw audiogids wijst u op must-see bezienswaardigheden, attracties, adembenemende bergen en gletsjers die u onderweg passeert. Kom meer te weten over de vroege pioniers van het gebied, dieren, geografie en de historische gebeurtenissen die hebben geleid tot de aanleg van de snelweg. Geniet van het panoramische uitzicht op Lake Hector en Bow Lake en stop voor gemakkelijke paden in Banff National Park. Verken de beroemde Columbia Icefields en het Columbia Icefields Discovery Center. Bekijk de majestueuze Dolomite en Bow Peaks, Mount Amery, Mount Murchison en Mount Wilson. Geniet van de prachtige Sunwapta-watervallen waar het water uit de smeltende Athabasca-gletsjer stroomt. Luister naar de mensen en gebeurtenissen die het gebied beroemd hebben gemaakt, zoals Mary Shaffer Warren, Bill Peyto, George Simpson en de Palliser Expedition. Navigeer eenvoudig door uw tour en geniet van entertainment dat geschikt is voor alle leeftijden. Blijf onderweg lachen en bezig met je vrienden of familie met trivia-plezier. Beluister leuke audioclips die automatisch worden afgespeeld terwijl u rijdt met behulp van een live GPS-kaart. Probeer trivia-vragen met meerkeuzevragen uit over de bezienswaardigheden bij elke bezienswaardigheid die u passeert. Geniet zonder tijdsbeperkingen van de vrijheid om overal te stoppen en de tijd te nemen om te verkennen.

Vanuit Banff: Athabasca gletsjer en Columbia Icefield dagtrip

5. Vanuit Banff: Athabasca gletsjer en Columbia Icefield dagtrip

Ontdek de Athabasca-gletsjer tijdens een rondleiding vanuit Banff. Reis langs de schilderachtige Icefields Parkway en klim in een Ice Explorer-voertuig om de geweldige gletsjer te verkennen. Ervaar een adembenemend uitzicht op de Sunwapta-vallei terwijl je over de Glacier Skywalk stapt. Je wordt door je vriendelijke gids opgehaald bij je hotel in Banff in een moderne minibus. Vertrekkend vanuit Banff, verwelkomt je gids je tijdens de tour met een overzicht van waar je naartoe gaat terwijl je achterover leunt en geniet van de rit langs de Icefields Parkway, een van 's werelds mooiste schilderachtige ritten. Profiteer van een tour waarbij u niet hoeft te navigeren of op de weg hoeft te letten. Leun achterover, ontspan en concentreer u op het amfitheater van bergen die erboven uitsteken terwijl u uw ogen openhoudt voor dieren in het wild aan de randen van het bos. Stop bij het Columbia Icefield Glacier Discovery Center en stap aan boord van een Ice Explorer-voertuig. Rijd de Athabasca-gletsjer op, leer over de geschiedenis ervan en neem wat vrije tijd om van het uitzicht te genieten. Raak deze oude ijslaag aan en drink zelfs puur, koud water rechtstreeks van de gletsjer. Ga naar de nabijgelegen Glacier Skywalk met glazen vloer en volg de 1 kilometer lange loopbrug die naar een platform leidt waar glas het enige is dat je scheidt van een val van 918 voet. Wees getuige van de gigantische gletsjers boven je en bewonder het uitzicht op de spectaculaire Sunwapta-vallei die zich beneden je uitstrekt. Geniet van een schilderachtige stop voor een stevige lunchpakket met een broodje, sap, fruit, chips en brownies. Bezoek iconische bezienswaardigheden langs de Icefields Parkway, zoals Bow Lake, de bovenloop van de machtige Bow River voordat je terugkeert naar Banff.

Jasper: Wildlife and Waterfalls Tour met Maligne Cruise

6. Jasper: Wildlife and Waterfalls Tour met Maligne Cruise

Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie in Jasper, klim je aan boord van een tourbus met 21 zitplaatsen voor een comfortabele rit door de vallei. Je eerste stop is bij Maligne Canyon. Geniet van een gemakkelijke wandeling van 30 minuten en zie het diepste gedeelte op 50 voet, inclusief een donderende waterval. Stap weer in de bus en rijd door prachtige landschappen op weg naar Medicine Lake. Hier zal de tour een stop maken van 10 minuten voor foto's, en je gids zal uitleggen waarom dit plaatselijk bekend staat als het 'verdwijnende meer'. Ga verder naar Maligne Lake en maak een schilderachtige cruise van 90 minuten naar Spirit Island. Kijk de hele dag uit naar de beroemde dieren in het wild van Canada, zoals de overvloedige elanden, de enkele zwarte beer en zelfs een grizzly.

Jasper National Park: Avond of ochtend wildlife tour

7. Jasper National Park: Avond of ochtend wildlife tour

Ontdek de schoonheid van Nationaal park Jasper tijdens een tour met gids om wilde dieren te spotten vanuit Jasper, aan boord van een ruime touringcar. Geniet van het prachtige natuurlijke landschap en ga op zoek naar dieren in hun natuurlijke habitat.  Je wordt opgehaald bij je hotel of guesthouse in Jasper en reist per comfortabele bus de vallei in. Kijk door de grote ramen en geniet van het prachtige uitzicht op de bergen en de omliggende wildernis. Je rijdt over verharde wegen en zoekt naar de vele diersoorten die er in Nationaal park Jasper te vinden zijn. De gids kiest de route op basis van seizoensgebonden bewegingen van wilde dieren, zodat je de beste kansen hebt om dieren in hun natuurlijke habitat te vinden.  Je komt fantastische wezens tegen op het moment van de dag waarop ze het meest actief zijn. Maak prachtige foto's vanuit de minibus of tijdens een korte wandeling, afhankelijk van het oordeel van je gids. Je krijgt waardevolle inzichten in de uitdagingen van het beheer en de bescherming van wilde dieren in het nationaal park. Stel vragen aan je gids over de dieren die je ziet. Aan het einde van je tour keer je terug naar je hotel in Jasper. 

Jasper: Jasper Planetarium en Telescoop Combo Tour Tickets

8. Jasper: Jasper Planetarium en Telescoop Combo Tour Tickets

Ontdek de wonderen van de nachtelijke hemel met ons bekroonde tourpakket voor sterrenkijken! Begin je tour in het Planetarium Dome Theatre en verken lokale First Nations-sterrenbeelden, de Melkweg en zelfs de rand van het universum! Nadat je het planetarium hebt verlaten, ga je naar buiten voor een rondleiding door de grootste en krachtigste telescopen van de Rockies. Als de lucht helder is, kun je door de telescopen kijken en meer te weten komen over de wetenschap achter het noorderlicht, hoe je aurora's fotografeert en zelfs meteorieten, een maansteen en een Marssteen te pakken krijgen! Geniet van een live, interactieve ervaring met "directe herhalingen" in 4K van eerdere liveweergaven als het te bewolkt is. Deze 1,5 uur durende ervaring is toegankelijk voor alle leeftijden, behalve kinderen onder de 4 jaar die niet zijn toegestaan in het Planetarium Dome Theatre. Als u door bewolking de sterren niet ziet, kunt u altijd kosteloos terugkeren met onze tweejarige "Rain Check"! Mis deze ongelooflijke kans om de nachtelijke hemel te verkennen niet!

Clearwater County: Canadese Rockies Scenic Helicopter Tour

9. Clearwater County: Canadese Rockies Scenic Helicopter Tour

Kies tussen een tour van 20 minuten, 30 minuten of 55 minuten over de Canadese Rockies met een professionele piloot. De dag begint op de helikopterbasis, omringd door uitzicht op de bergen. Doorloop een grondige veiligheidsbriefing met de cockpitbemanning voordat u meer te weten komt over de bedieningselementen en u wordt uitgerust met een professionele headset. Voel de spanning toenemen terwijl de bemanning zich klaarmaakt om op te stijgen. Eenmaal in de lucht varieert de route afhankelijk van de geselecteerde optie. Hoe dan ook, adembenemende bezienswaardigheden zijn gegarandeerd. Tour van 20 minuten Diep in het hart van de Canadese Rockies, geniet je van een ongelooflijk uitzicht op Abraham Lake - de ongelooflijke blauwe kleur en unieke bubbelpatronen zijn echt een lust voor het oog. Na een glimp van het meer, vervolg je de vlucht rond de Canadese Rockies. Rondleiding van 30 minuten Dit avontuur, de meest populaire van de 3 vluchten, omvat spleten, gletsjers en watervallen over het prachtige Wilson Icefield. Vlieg met een koele snelheid van 100 mph, 9000 ft (2900 m) over Cline Pass. Bewonder de indrukwekkende woestheid van de bergen terwijl je er langs vliegt. Tour van 55 minuten De "Complete Columbia Icefields Tour" is precies dat - een complete, volle 55 minuten prachtige landschappen en oeroud ijs. Bekijk het iconische Columbia Icefield zoals het bedoeld was, een ontzagwekkend hoogtepunt om nog jaren te onthouden. Bewonder ongelooflijke panorama's van watervallen, smaragdgroene meren en bergruggen. Passeer 6 verschillende gletsjers omringd door bevroren meren en watervallen. Veel bergen onthullen zich tijdens de reis, waaronder Purple Mountain, Mount Cline, Resolute Mountain, Mount Harlan, Minster Mountain en meer. Deze reis zal iedereen zeker sprakeloos maken. Alle trips eindigen met een laatste 360-graden uitzicht op de Canadese Rockies en Abraham Lake voordat ze zachtjes landen op de helihaven.

Jasper: Jasper National Park Gemakkelijke raftingtrip van 2 uur

10. Jasper: Jasper National Park Gemakkelijke raftingtrip van 2 uur

Ontspan en geniet van een middag om nooit te vergeten. Dit is een echte Canadese buitenervaring. Maak een leuke en schilderachtige tocht langs de Athabasca-rivier, een aangewezen Canadian Heritage River. Een gids met een vergunning van het National Park geeft commentaar op de menselijke en natuurlijke geschiedenis van Jasper terwijl je langs dezelfde route navigeert die meer dan 200 jaar geleden door de bonthandelaren werd gebruikt . De speciaal ontworpen, 7 meter of 25 voet lange, door roeispanen aangedreven vlotten zijn uitgerust met reddingsvesten en bieden een veilige, comfortabele rit door een paar kleine stroomversnellingen en rustige stukken waar elke eerste rafter van zal genieten . Maak je geen zorgen - de gidsen doen al het roeien. Het enige wat u hoeft te doen is achterover leunen en ontspannen terwijl u geniet van het spectaculaire landschap. U kunt verschillende lokale dieren in het wild spotten, waaronder elanden, herten, elanden, coyotes, wolven, adelaars, visarenden, bergschapen en beren. Wij zijn een hondvriendelijk raftingbedrijf, er kunnen honden aangelijnd zijn op de shuttlebus en het vlot. Kies alstublieft alleen ons vertrek om 12.00 uur als u liever geen honden meeneemt op uw reis. *Klanten moeten ons kantoor van tevoren bellen en bevestigen of u ervoor kiest om een hond mee te nemen*. Er zijn extra kosten van toepassing. Gasten die met honden komen opdagen zonder dit van tevoren te bevestigen, worden geweigerd en gevraagd om opnieuw te boeken op de juiste geplande tijd voor hondvriendelijkheid.

Populaire activiteiten

De publiekstrekkers van Jasper

Alle activiteiten

77 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Jasper

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Jasper?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Brits-Columbia

Wat zijn de beste dingen om te doen op regenachtige een dag tijdens een bezoek aan Jasper?

Andere activiteiten in Jasper

Wil je alle activiteiten in Jasper bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Jasper

Gemiddelde beoordeling

4.6
(2.551 beoordelingen)

Supergoed geregelde tour! Onze gids Jake was leuk, enthousiast en heeft heel veel kennis. We hebben onderweg onwijs veel gezien aan wilde dieren, namelijk elanden, beren, elk, mountain sheep en heel veel meer. Dat was fantastisch! Maar ook veel geleerd over de planten en bomen, bosbranden, het beleid van het natuurpark en wat te doen als je een beer tegen zou komen tijdens je wandeling. De boottocht over het meer was mooi! Overigens ook een fijne gids met veel humor. Ik zou deze tour zo aan iedereen die in omgeving Jasper dit aanraden. Echt de moeite waard!!!

we hadden een fantastische ervaring van begin tot einde. Jamie was uitstekend en wist echt alles over de natuur, het ecosysteem en was geweldig in het spotten van de dieren in het wild. de cruise op Lake Maligne was ook heel goed. Bea en Claire waren de gidsen op de boot. we vonden de stop bij Spirit Island erg emotioneel. zo vredig. het weer en het landschap geweldig. dan was het bezoek aan Maligne Canyon ook geweldig. zou deze tour zeker aanbevelen als je Jasper bezoekt

mijn man zit in een rolstoel. ze brachten ons rechtstreeks naar de ontdekkingsreiziger en laadden hem in zijn stoel. ze reden ons vervolgens rechtstreeks naar onze auto en regelden parkeren bij de Skywalk. fantastische service. Controleer voordat u een tijdstip boekt of er een rolstoel kan worden ondergebracht, aangezien niet alle ontdekkingsreizigers dat kunnen. Bedankt jongens

Uitstekende en zeer vriendelijke gidsen. Schema's worden volledig gerespecteerd en de duur van de excursie is echt voldoende. Zonder de grandioze landschappen te vergeten! Onvergetelijke dag! Heel erg bedankt!

indrukwekend dat de opwarming zoveel slecht doet maar ja ik alleen kan er niet veel aan doen