Belevingen in
Jasper

Deze avontuurlijke stad met zijn meren en gletsjers biedt vanuit elke hoek een adembenemend uitzicht.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Jasper: De beste dingen die je niet wil missen

Columbia Icefield gletsjeravontuur: Ice Explorer en Skywalk

1. Columbia Icefield gletsjeravontuur: Ice Explorer en Skywalk

Begin je unieke avontuur in het Columbia Icefield Discovery Center. Ontmoet je gids, die je naar de Athabasca-gletsjer brengt. Stap op de geplande tijd aan boord van je Ice Explorer, een enorm voertuig dat speciaal is ontworpen voor gletsjerreizen, en ervaar een spannende rit. Luister tijdens je rit naar de verhalen en feiten van je gids over de Columbia-ijsveld en de gletsjers om je heen. Eenmaal op de gletsjer en stap je uit het voertuig om op het extreem dikke, 25.000 jaar oude ijs te lopen en koud, zuiver water van de gletsjer zelf te drinken. Dit is een ervaring om nooit te vergeten. Maak vervolgens een korte rit met je gids naar de Columbia Icefield Skywalk. Loop over een platform waar alleen glas je scheidt van een val van 279 meter. Je bewondert het spectaculaire uitzicht op de bergen en gletsjers om je heen en de Sunwapta-rivier met zijn watervallen en kristalhelder gletsjerwater eronder.

...
Jasper: ijswandeling Maligne Canyon

2. Jasper: ijswandeling Maligne Canyon

Ontdek een van de indrukwekkendste natuurlijke wonderen in Jasper. Maak kennis met je vriendelijke en goed opgeleide gids en reis naar de bodem van de Maligne Canyon - de diepste toegankelijke kloof in Jasper National Park. Verken bevroren watervallen, ijsgrotten en ongelooflijke ijsformaties die de kracht van de natuur laten zien. Leer over Maligne Valley, Karst-topografie en het mysterie van het ‘verdwijnende’ Medicine Lake.  Maak foto's bij de prachtige geologische verschijnselen en de enorme bevroren watervallen. De ijswandeling door Maligne Canyon is een geweldige optie voor iedereen die niet kan skiën of snowboarden. Als je wel op de pistes te vinden bent, kun je de ochtend daar doorbrengen en 's middags naar de canyon gaan. 

...
Jasper: Columbia Icefield Skywalk

3. Jasper: Columbia Icefield Skywalk

Tijdens deze fantastische ervaring treed je een indrukwekkend landschap binnen, met boven je enorme gletsjers en onder je de Sunwapta-vallei. Voel het avontuur door je aderen stromen terwijl je over de Columbia Icefield Skywalk wandelt, een wandelpad aan de rand van de klif op 279 meter boven de bodem van de vallei. Reis zelf naar het Columbia Icefield Discovery Center in Jasper. Hier stap je in een shuttle die je naar de skywalk brengt.   Bij aankomst op het observatieplatform kun je een audiogids uitzoeken – je avontuur kan beginnen. Zet een eerste stap op de glazen vloer van de Columbia Icefield Skywalk en begin aan een wandeling van 1 kilometer lang, met om je heen niets dan prachtige vergezichten. Vergaap je aan kristalheldere watervallen, bewonder de bergen en gletsjers boven je, en kijk of je wilde dieren kunt spotten die hier in de Canadese Rockies leven.

...
Canadese Rockies: schilderachtige helikoptertour

4. Canadese Rockies: schilderachtige helikoptertour

Kies tussen een tour van 20 minuten, 30 minuten of 55 minuten over de Canadese Rockies met een professionele piloot. De dag begint op de helikopterbasis met uitzicht op de bergen. Doorloop een grondige veiligheidsbriefing met de cockpitbemanning voordat u de bedieningselementen leert kennen en u een professionele headset krijgt. Voel de opwinding terwijl de bemanning zich klaarmaakt om op te stijgen. Eenmaal in de lucht varieert de reisroute afhankelijk van de geselecteerde optie. Hoe dan ook, adembenemende bezienswaardigheden zijn gegarandeerd. Tour van 20 minuten Geniet diep in het hart van de Canadese Rockies van een ongelooflijk uitzicht op Abraham Lake - de ongelooflijke blauwe kleur en unieke bellenpatronen zijn echt een lust voor het oog. Na een glimp van het meer, vervolg je de vlucht rond de Canadese Rockies. Tour van 30 minuten Dit avontuur is de meest populaire van de 3 vluchten en omvat spleten, gletsjers en watervallen over het prachtige Wilson Icefield. Vlieg met een koele 100 mph, 9000 ft (2900 m) boven Cline Pass. Bewonder de indrukwekkende felheid van de bergen terwijl je ernaast vliegt. Rondleiding van 55 minuten De "Complete Columbia Icefields Tour" is precies dat - een complete, volle, 55 minuten prachtig landschap en oeroud ijs. Bekijk het iconische Columbia Icefield zoals het bedoeld was, een adembenemend hoogtepunt om nog jarenlang te onthouden. Bewonder ongelooflijke panorama's van watervallen, smaragdgroene meren en bergruggen. Passeer 6 verschillende gletsjers omringd door bevroren meren en watervallen. Veel bergen onthullen zichzelf tijdens de reis, waaronder Purple Mountain, Mount Cline, Resolute Mountain, Mount Harlan, Minster Mountain en meer. Deze reis zal iedereen sprakeloos achterlaten. Alle reizen eindigen met een laatste 360-graden uitzicht op de Canadese Rockies en Abraham Lake voordat ze zachtjes terug landen op de helihaven.

...
Jasper: Maligne Valley Wildlife Watching & Boat Tour

5. Jasper: Maligne Valley Wildlife Watching & Boat Tour

Ervaar magische bergen, alpenweiden en spannende rivieren op deze 5,5 uur durende tour naar de Maligne vallei van Jasper. Een deel van het Jasper National Park, de vallei is de thuisbasis van prachtige meren en uitstekende wandelpaden. Naar aanleiding van een pick-up van uw Jasper hotel, zal je op een korte wandeling voorbij de enorme 100-voet muren van Maligne Canyon. Dan, neem een mooie rit naar Maligne Lake en het "verdwijnen" Medicine Lake. Kijk uit voor elanden en elanden als je rijdt. Maligne Lake is de tweede grootste gletsjer gevoed meer in de wereld. Het riool in de Maligne rivier en gaat verder naar beneden naar Medicine Lake. U brengt een bezoek aan wat misschien wel de meest uitgebreide karst systeem - of ondergrondse rivier systeem - in Canada. Een ondergronds netwerk van grotten blijft grotendeels buiten het bereik van de bezoekers, waardoor het een mysterie voor toekomstige exploratie. Uw professionele gids zal uitbreiden op deze ondoorgrondelijke plaats tijdens een meeslepende verhaal. Tijdens het zomerseizoen kunt u deelnemen aan een inclusieve boottocht naar Spirit Island, het enige middel om het afgelegen eiland, voor de serene uitzicht op het prachtige berglandschap. Gedurende de rest van het jaar kunt u genieten van een begeleide wandeling langs de Mary Schaffer Loop. Afhankelijk van de tijd van het jaar, kunt u genieten van wilde dieren bezichtigingen in de omgeving van Maligne Canyon, waaronder elanden, schapen, kariboes en beren. Spring terug op de bus voor de terugreis en hotel drop-off in Jasper, in het hart van de grootste Rocky Mountain National Park van Canada.

...
Canadian Rockies: Abraham Lake ijsbubbels helikoptertour

6. Canadian Rockies: Abraham Lake ijsbubbels helikoptertour

Je begint de dag op de helikopterbasis met een warm buffet met stoofpot, chili of soep met daarbij vers gebakken brood, een dessert en een salade, groenten of fruit. Dan is het tijd om aan boord te gaan van de helikopter voor een vlucht over Abraham Lake. Je vliegt over de Canadian Rockies naar Landslide Lake en geniet onderweg van adembenemende uitzichten die je niet snel zult vergeten. Bewonder de indrukwekkende woestheid van het massieve gebergte als je er dichtbij vliegt. Je passeert zes verschillende verbazingwekkende gletsjers omringd door bevroren meren en watervallen.  Nadat je bent geland bij Landslide Lake, maak je een begeleide sneeuwschoenwandeling met gratis warme chocolademelk met Ierse room. Dan vlieg je via een andere route weer terug naar de helikopterbasis, met op de terugweg een niet minder spectaculair uitzicht op de Canadian Rockies en de valleien. Eenmaal terug op de basis, kun je lekker bij het vuur zitten om je voeten op te warmen. Rooster wat marshmallows terwijl je geniet van een gratis koffie of thee. Tot slot maak je een begeleide wandeling langs de ijsbubbels van Abraham Lake. Bewonder dit natuurfenomeen van methaangas dat vast komt te zitten in het ijs, een fascinerend gezicht dat zorgt voor geweldige foto's en veel aandacht trekt op social media.

...
Van Banff: Columbia Icefield Tour met Glacier Skywalk

7. Van Banff: Columbia Icefield Tour met Glacier Skywalk

Begin de tour met het ophalen van hotels in Banff en begin aan een onvergetelijke ervaring. Luister op weg naar de Athabasca-gletsjer terwijl je gids verhalen en feiten deelt over de natuur, geologie, cultuur en hoe gletsjers het landschap van het gebied hebben gevormd. Geniet van spectaculaire vergezichten over de Canadese Rockies, turquoise meren en talloze gletsjers. Stop bij Crowfoot Glacier en Bow Lake om een perfecte foto te maken. De Athabasca-gletsjer is een van de "zes tenen" van het Columbia-ijsveld en waar je de unieke kans hebt om op een gletsjer te lopen en te genieten van de maagdelijke beekjes. Stap aan boord van een enorme Ice Explorer en geniet van een once-in-a-lifetime avontuur terwijl je rechtstreeks de gletsjer op rijdt. Breng daarna ongeveer 20 minuten door op het extreem dikke, 25.000 jaar oude ijs. Na een heerlijke warme lunch in het Columbia Icefield Glacier Discovery Centre, maak je een korte rit naar de Columbia Icefield Skywalk. Gelegen op een klif aan de kant van de Sunwapta-vallei, strekt dit platform met glazen vloer zich uit voor verbluffende uitzichten. Ga dapper op pad voor een spannend avontuur en geniet van het uitzicht op de bergen en gletsjers om je heen, evenals de Sunwapta-rivier met zijn watervallen en kristalhelder water beneden. De tour eindigt met het inleveren van het hotel in Banff.

...
Jasper: Downtown Foodie Tour

8. Jasper: Downtown Foodie Tour

Dagelijks om 14.30 uur vergaderen op het grasveld van het bezoekersinformatiecentrum, de 3 uur durende wandeltour brengt u rond in de stad Jasper. Leer onderweg over de geschiedenis van het hotel tussen vier lokale restaurants en bezienswaardige bezienswaardigheden. In elk restaurant proberen de gasten een topgerecht en een perfect gepaarde drankdrank om de echte smaak van Jasper's foodscene te ervaren. Terwijl de gasten tussen elke heerlijke stop cruisen, zullen ze niet alleen van heerlijke gerechten genieten, maar ook van de lekkerste verhalen van Jasper door de verwoestende geschiedenis van dit spectaculaire bergstadje te leren kennen. Het doel is dat elke gast volledig vertrekt, zowel in lichaam als geest.

...
Jasper Nationaal Park Winter Wildlife Discovery Tour

9. Jasper Nationaal Park Winter Wildlife Discovery Tour

Begroet uw lokale gids bij uw accommodatie, stap aan boord van uw comfortabele sightseeing-voertuig en begin aan een prachtige winterreis door een van de meest adembenemende berglandschappen in West-Canada. Uw deskundige gidsen zijn getraind om alle iconische wezens van het Park op te zoeken. Groot of klein, elanden, herten, schapen, geiten, coyotes, wolven en elanden zijn slechts een voorbeeld van de wilde bergfauna van Jasper. Leer alles over de manier waarop deze dieren bijdragen aan de rijke diversiteit van het Nationaal Park en hoe ze de bergwinters overleven. Goed bekend met de geschiedenis, geologie en ecologie van het gebied, beantwoorden uw gidsen graag alle vragen. Met gegarandeerde kleine groepsgroottes, zal geen enkele vraag of verzoek onbeantwoord blijven. Houd je camera bij de hand terwijl je door de Athabasca-vallei reist. Maak stops op verschillende locaties om de verbluffende wintervakanties te documenteren. Spaar jezelf de stress van het rijden op de winterwegen en doe mee met een vriendelijke lokale gids over deze informatieve en ontspannen ochtendtour.

...
Athabasca Falls: Klasse 2 White Water Rafting Adventure

10. Athabasca Falls: Klasse 2 White Water Rafting Adventure

De Athabasca Falls reis is waarschijnlijk onze meest schilderachtige. Na een 30-minuten met de bus rijden van de stad gasten zijn geschikt in onze wetsuit versnelling. Na een veiligheid praten is er een 5-minuten portage naar de rivier. Deze rivier reis begint met een knal. Eenmaal in de hoofdstroom van de eerste set van stroomversnellingen is slechts enkele seconden weg. Zodra deze stroomversnellingen iedereen in de raft hebben doorweekt de nok zich in een canyon. Voor de komende 30 minuten zijn er geen paden of wegen naast de rivier het is gewoon de rivier en u. De canyon eindigt met een andere set van stroomversnellingen en een spectaculair uitzicht op de vallei Athabasca River. Eenmaal terug op de snelweg is het ongeveer 20 minuten naar de afhaal. Er zijn meer delen van de stroomversnellingen, maar ook vlak gedeelte om te genieten en te leren over de natuurlijke omgeving. Alle tochten zijn in het 8-persoons vlotten met een erkende rivier gids.

...

Sitemap Jasper

Wil je alle activiteiten in Jasper ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Jasper

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 742 beoordelingen

Beveel deze activiteit ten zeerste aan. Mooi landschap. Laat iemand anders rijden zodat u van het uitzicht kunt genieten. De waterval was geweldig en het pad rond de watervallen was kort en gemakkelijk te lopen. De gids was zeer deskundig en gericht op het maken van onze reis de best mogelijke. Als u niets anders doet - neem dan de Maligne Lake Cruise, het is het hoogtepunt van de dag. Wat een uitzicht!!!!!!!!!!! bereid zijn om veel foto's te maken. Een van de hoogtepunten van onze twee weken durende vakantie naar Banff, Lake Louis, Ice Fields en Jasper.

Unieke ervaring met goed uitgerust team. Een kans om een geologisch wonder met eigen ogen te zien. Zorg ervoor dat u vooruit boekt, aangezien het kopen van reizen op het moment van uw keuze mogelijk niet beschikbaar is. Het zou erg handig zijn als ze online inchecken en tickets aanbieden in plaats van alleen een voucher te verstrekken die je dwingt in de rij te staan met degenen die de dag van de tix proberen te kopen. Wees voorbereid op een zeer chaotisch ticketingproces zodra je aankomt.

De tour verliep erg soepel en georganiseerd - de shuttlebus was op tijd en erg handig om terug te keren naar het ontdekkingscentrum. Audiospeler biedt geweldige informatie, de moeite waard om de tijd te nemen om naar opnames te luisteren terwijl je de wandeling ervaart. Enige negatieve voor $ 43 per persoon (inclusief belasting), vond het iets te duur. Maar de moeite waard om een keer te ervaren!

We gingen toen het sneeuwde, maar onze verwachtingen waren helemaal niet verwend! Het personeel was zo behulpzaam, systematisch en terwijl de bergen bedekt waren met sneeuw, was de rit naar de gletsjer zo opwindend. Speciale vermelding voor onze aweSAM-gids, die ons naar de gletsjer reed, waardoor onze tour vermakelijk, spannend en gedenkwaardig werd.

de gedrevenheid van de gids. ze wist echt alles te vertellen. op de juiste momenten stoppen om ons alles te laten zien. top