Datums kiezen

Java, Indonesia
Sporten in de buitenlucht

Sporten in de buitenlucht

Java, Indonesia Sporten in de buitenlucht: onze aanbevelingen

Indonesië: eSIM mobiel data-abonnement

1. Indonesië: eSIM mobiel data-abonnement

Maak uw reis naar Indonesië zorgeloos met een flexibel eSIM-gegevensabonnement. Blijf verbonden tijdens uw reizen met supersnelle dekking in heel Indonesië. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking. Scan eenvoudig uw QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps en websites tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met slechts één eSIM per apparaat. Waardeer op door aanvullende eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als u geen verbinding kunt maken met internet na het installeren van deze eSIM, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in uw GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): internet Info lokale operator: Indonesië: Excelcom (XL Axiata) De rest van de landen zijn na aankoop beschikbaar in de voucher-info op je GYG-app.

10 Aziatische regio's: eSIM-gegevensplan

2. 10 Aziatische regio's: eSIM-gegevensplan

Maak uw reis naar Azië zorgeloos met een handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking in 10 Aziatische regio's: Thailand, Vietnam, Singapore, China, Hong Kong, Macau, Taiwan, Zuid-Korea, Indonesië en Maleisië. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die buiten de iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in je GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): ctm-mobile Info lokale operator: China - CU Hongkong - CSL Macao - CTM Taiwan - Chunghwa Zuid-Korea - SK Telecom Indonesië - Telkomsel Maleisië - Maxis Singapore - Singapore Thailand - AIS Vietnam - Mobifone

Yogyakarta: toegangsticket voor de Borobudur-tempel

3. Yogyakarta: toegangsticket voor de Borobudur-tempel

Boek vooraf uw toegangsticket voor de magnifieke Borobudur-tempel, 's werelds grootste boeddhistische monument. Bewonder de architectuur en het metselwerk van deze unieke tempel die majestueus op een heuveltop staat en uitkijkt over weelderige groene velden en heuvels in de verte. Ontdek een monument dat een wonder van design is, met een totale oppervlakte van ongeveer 2.500 vierkante meter, versierd met 2.672 reliëfpanelen en oorspronkelijk met 504 Boeddhabeelden. Bekijk de stenen beelden die aan de tempel zijn bevestigd en waarop legendes en verhalen met een grote filosofische betekenis te zien zijn. Kies ervoor om vanaf de ingang door Green Park te lopen. Terwijl je door het gebied loopt, zie je verkopers die je souvenirs en andere snuisterijen aanbieden (er zijn regels om te voorkomen dat ze bezoekers storen). Gebouwd tussen 780 en 840 na Christus tijdens het bewind van de Sailendra-dynastie, weerspiegelt het ontwerp van de tempel in Gupta-architectuur de invloed van India op de regio. Er zijn echter genoeg inheemse scènes en elementen verwerkt om Borobudur uniek Indonesisch te maken. De tempel is zelfs gedurende tien eeuwen van verwaarlozing sterk gebleven. In de jaren zeventig werkten de Indonesische regering en UNESCO samen om de Borobudur in zijn oude majesteit te herstellen. De restauratie duurde acht jaar, waardoor de Borobudur een van de meest waardevolle schatten van Indonesië is geworden.

Dagtocht bij zonsopgang Borobudur, vulkaan Merapi, Prambanan

4. Dagtocht bij zonsopgang Borobudur, vulkaan Merapi, Prambanan

Je wordt opgehaald bij je hotel en reist naar de tempel Borobudur om het adembenemende uitzicht op de zonsopgang te bewonderen. Als de lucht koel is en de mist langzaam verdampt, omhult de zon de vulkanen en terrasvelden. Na zonsopgang heb je de mogelijkheid om de tempel Borobudur, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat, te verkennen. Dit is het grootste boeddhistische bouwwerk ter wereld. Je komt als eerste aan als de deuren opengaan. Dit is een van 's werelds mooiste oude monumenten. Vervolg je tour aan boord van een Jeep naar de vulkaan Merapi, een van de populairste vulkanen van het land. Creëer je eigen herinneringen aan de schilderachtige plekken van de vulkaan. Sluit de tour af met een bezoek aan een van de mooiste hindoetempels, Prambanan. Het complex werd gebouwd in de 10e eeuw en is een van de grootste tempelcomplexen in Indonesië gewijd aan de god Shiva. Bekijk de drie tempels, versierd met reliëfs die het epos van de Ramayana illustreren, gewijd aan de drie grote hindoegoden (Shiva, Vishnu en Brahma), en de dieren die hen dienen. Na afloop van de excursie kun je lekker ontspannen terwijl een chauffeur je weer terugbrengt naar je accommodatie.

Yogyakarta: toegangsticket voor de Prambanan-tempel

5. Yogyakarta: toegangsticket voor de Prambanan-tempel

Bezoek de Prambanan-tempel met dit toegangsticket. Loop door de grootste en mooiste hindoetempel van Indonesië. Maak foto's van het tempelcomplex en leer meer over de geschiedenis en religies van de regio. Bekijk de tempel die lokaal bekend staat als de Roro Jonggrang-tempel, of de tempel van de slanke maagd. Bekijk de acht heiligdommen, waarvan de drie belangrijkste zijn gewijd aan Shiva, Vishnu en Brahma. Bewonder de hoofdtempel van Shiva die tot een hoogte van 40 voet stijgt en het prachtige standbeeld van Shiva's gemalin, Durga, herbergt. Bewonder de 224 tempels in het complex. Leer hoe de tempel in 1991 door Unesco werd herontdekt, nieuw leven ingeblazen en tot erfgoed werd gemaakt. Reis naar wat algemeen wordt beschouwd als de mooiste en meest gracieuze hindoetempel in Indonesië.

Vanaf Bali: trip van 24 uur naar Ijen & Javaans ontbijt

6. Vanaf Bali: trip van 24 uur naar Ijen & Javaans ontbijt

Een professionele gids zal uw reis leiden. De passie en kennis van de gids van het terrein geeft je toegang tot de beste uitzichten en meest spectaculaire bezienswaardigheden en informeert je ook over de geografie en geschiedenis van de vulkaan. Vertrek om 13:00 uur vanuit Bali om je reis naar de actieve vulkaan Kawah Ijen in Oost-Java te beginnen. U komt aan in de vroege avond en geniet van een lokaal diner en rust op uw kamer. Je klimt naar de rand van de 2370 meter hoge vulkaan, voordat je afdaalt naar de kraterbodem. Dit is de enige plek waar je de etherische blauwe zwavelvuren kunt zien en de Javaanse arbeiders die zwavel oogsten. Als de dageraad aanbreekt en het licht verandert, zal je dramatische omgeving zich openbaren vanaf je positie naast het grootste zuurmeer ter wereld. Voordat je terugkeert naar Bali, stop je om te genieten van een stevig huisgemaakt Javaans ontbijt. Kom gerust langs voor deze once-in-a-lifetime ervaring. Uw professionele gidsen en zorgvuldige planning verzekeren u van een veilige en onvergetelijke reis naar het hart van Kawah Ijen.

Yogyakarta: zonsopgang Borobudur & tempel Prambanan

7. Yogyakarta: zonsopgang Borobudur & tempel Prambanan

Word opgehaald van je hotel en ga naar Setumbu Hill om getuige te zijn van de adembenemende zonsopgang van de Borobudur. Wanneer de lucht fris is en de mist begint op te trekken, zal de zon de vulkanen en terrasvormige velden omringen. Verken na zonsopgang de Borobudur Tempel, het grootste boeddhistische bouwwerk ter wereld, die op de UNESCO-lijst staat. Wees de eerste van de dag die de poorten betreedt als ze opengaan. Na je bezoek aan de Borobudur reis je 1,5 - 2 uur naar de Prambanan Tempel. Breng 2 uur door met het verkennen van Prambanan. Deze tempel werd gebouwd in de tiende eeuw, dit is het grootste tempelcomplex gewijd aan Shiva in Indonesië. Bekijk de drie tempels versierd met reliëfs die het epos van de Ramayana illustreren, gewijd aan de drie grote hindoegoden Shiva, Vishnu en Brahma. Je ziet ook drie tempels gewijd aan de dieren die hen dienen. Nadat je klaar bent met het verkennen van Prambanan, kun je ervoor kiezen om direct terug te gaan naar het hotel, of te pauzeren voor de lunch op de terugreis.

Yogyakarta: Mount Merapi begeleide jeepsafari met pick-up

8. Yogyakarta: Mount Merapi begeleide jeepsafari met pick-up

Verlaat Yogyakarta en verken de berg Merapi op deze privé begeleide jeepsafari. Voel de spanning van het rijden op een van 's werelds meest actieve vulkanen, bezoek het museum en leer alles over de verwoestende uitbarsting van 2010, waarbij 353 mensen om het leven kwamen. Begin uw reis met een pick-up van uw accommodatie in Yogyakarta. Spring in de auto en bewonder de voorbijtrekkende uitzichten terwijl je gids je vertelt over de geschiedenis van de regio. Rijd de epische Mount Merapi-vulkaan op en voel de endorfines door je lichaam stromen terwijl je geniet van de rit. Stop bij verschillende uitkijkpunten, zoals de Bunker, om Instagram-perfecte foto's van de actieve vulkaan te maken. Bezoek het Minimuseum met je gids en leer over de uitbarsting van 2010 die 350.000 mensen trof die uit het gebied moesten worden geëvacueerd. Bekijk foto's van de heilige berg en ontdek waarom deze uitbarsting de grootste was sinds de jaren 1870. Sluit uw dag af met herinneringen en foto's die een leven lang meegaan tijdens deze onvergetelijke tour.

Yogyakarta: op maat gemaakte privédagtour met pick-up

9. Yogyakarta: op maat gemaakte privédagtour met pick-up

Ontdek Yogyakarta met een zorgeloze privétour, compleet met ophalen en inleveren van hotel. Verken het gebied met een lokale gids en geniet van de flexibiliteit van een aanpasbare ervaring terwijl je 3 tot 4 attracties selecteert om te verkennen. Kies de gewenste combinatie van attracties en blijf bij een enkele regio om meer individuele bezienswaardigheden te ontdekken. Je kunt er ook voor kiezen om verschillende regio's te combineren, maar door tijdgebrek zul je minder attracties zien. Bezoek het noorden en bekijk de Borobudur-tempel, de Setumbu-heuvel (zonsopgang), de kippenkerk, de Pawon-tempel, de Mendut-tempel, de 4x4 Merapi Lava Tour, het Ullen Sentalu Museum en meer. Ga naar het westen om de Mudal-waterval, de Kembang Soka-waterval, de Kedung Pedut-waterval, de Pulepayung-heuvel, het Kalibiru-uitkijkpunt, het Sermo-meer of de rijstvelden van Pronosutan te ontdekken. In het oosten zijn bezienswaardigheden onder meer het Prambanan-tempelcomplex, de Kalasan-tempel, de Sambisari-tempel, de Ratu Boko-tempel, de Ijo-tempel, Breccia Cliff, Bukit Bintang, Riyadi Spot en andere. Verken het stadscentrum met je gids en bekijk de Malioboro-straat, de Bringharjo-markt, het sultanpaleis, het fort Vredeburg, het Senobudoyo-museum en het Taman Sari-waterpaleis. Reis naar het zuiden om de paraglidingheuvels, het dennenbos Sari Mangunan of de Songgo Langit-steen te bezoeken. Of ga naar Gunung Kidul (oost-zuid) om de Jomblang-grot, de Pindul-grot, de Segoro-piek, het Seruni-strand, de Pengilon-heuvel, het Watunene-strand en meer te zien. Voel je vrij om alle bestemmingen die je kiest te combineren, zelfs tussen regio's. Goede combinatiemogelijkheden zijn: 1. Noord+Oost. 2. Noord+West 3. West+Zuid 4. Oost+Gunung Kidul 5. Stad+Zuid 6. Stad+Noord 7. Stad+Oost.

Yogyakarta: privé autocharter met chauffeur

10. Yogyakarta: privé autocharter met chauffeur

Er is veel te zien in Yogyakarta, een grote stad met beperkte openbaar vervoermogelijkheden voor bezoekers. Huur een privévoertuig en ervaar alles wat de stad te bieden heeft. De chauffeur haalt je op bij je accommodatie en brengt je waar je maar wilt tijdens dit 10-uur durende programma. Bekijk de oude hindoetempels van Prambanan die eruit zien als met de hand besprenkelde zandkastelen of verken het paleis van de sultan dat doet denken aan een vergulde muziekdoos gevuld met juwelen. De stad staat ook bekend om zijn kunst en handwerk, een zenuwcentrum voor traditioneel en modern poppenspel. Je deskundige chauffeur brengt je naar je favoriete plekken, legt alles uit wat je moet weten over de attracties en wacht op je. Als je ervan houdt om keuzevrijheid te hebben en plezier te hebben in je eigen tempo, dan is dit de beste manier om Yogyakarta te ontdekken.

211 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Java, Indonesia

Java, Indonesia

Veelgestelde vragen over Sporten in de buitenlucht in Java, Indonesia

Welke andere activiteiten dan Sporten in de buitenlucht zijn de moeite waard in Java, Indonesia?

Andere onmisbare dingen om te doen in Java, Indonesia:

Welke Sporten in de buitenlucht in Java, Indonesia nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Andere activiteiten in Java, Indonesia

Wil je alle activiteiten in Java, Indonesia bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Java, Indonesia

goed georganiseerd, duur totale tour ca 36 uur. vanuit Ubud wordt je rond 13:00 opgehaald en uiteindelijk kom je rond 18:00 terug. als je meer landinwaarts verblijft is de duur korter. na een reis van 5 uur met de boot naar de java, daar met onze chauffeur naar de plaats voor eten en vervolgens naar de slaapplaats waar je ca 4 uur kunt slapen voor vertrek naar de vulkaan. snachts om. 1 uur weer in de auto naar de voet van de vulkaan. daar begint het echte avontuur. in het donker met een zaklamp de berg op. zeer uitdagend en bedenk vooraf of je conditie hier afdoende voor is. (Vergelijk het met een 5km hardlopen met een snelheid van 10km p/u) eenmaal boven aangekomen nog een kleine afdaling voor een onwijs gave beleving. temperatuur in december ca 8 graden op de koudste plekken. vanuit de tour werden er mutsen handschoenen, gasmaskers en zaklampen verstrekt. de zwavel op de berg is soms wat onaangenaam maar met masker prima te ademen. 100% aanrader maar beslis zelf of je 8km aan kunt.

Het was een avontuur. We werden om 23.00 uur opgehaald door Arie (taxichauffeur) in Gerogkag. Hij reed heel goed en gaf ons tips voor andere bestemmingen. Agus leidde ons naar Ijen en het blauwe vuur. Hij was erg behulpzaam en knap. Hij liet ons ook een paar fotoplekken zien en nam zelf foto's van ons. Dus, hier zijn een paar feiten: 1. De beklimming is goed te doen, zelfs als je niet erg atletisch bent, maar het is steil. Als alternatief kunt u tegen betaling een "taxi" nemen. Het pad is minimaal 1.50m breed. 2. De afdaling naar het vuur is niet geheel ongevaarlijk (stenen pad), maar met een goede gids (Agus) is het goed te doen, ook als je hoogtevrees hebt in het donker. "Goede schoenen" zoals sneakers zijn voldoende. Het pad is breder dan sommige scooterwegen op Bali ;) 3. De ochtenduren zijn gewoon mooi als we terugkomen. 4. Het laatste ontbijt was ook erg goed. Met de twee mannen kan de tour alleen maar goed zijn. :)

We vonden het fantastisch. De zeer vriendelijke chauffeur Komang kwam ons op tijd ophalen bij ons hotel in Canggu. Hij voorzag ons de hele reis van eten en drinken en overbrugde de lange reis met leuke gesprekken. Op weg naar Mount Ijen hebben we onze gids Piki opgehaald. Omdat sommigen van ons vanwege Long Covid vaker een pauze nemen van het klimmen. Piki was erg geduldig en behulpzaam. Hij bleef controleren of we het goed deden en hielp ons ook afdalen in de krater. Hij nam ook veel foto's van ons bovenaan en filmde een video met verschillende scènes en stuurde deze naar ons. Over het algemeen kunnen we beide zonder voorbehoud aanbevelen.

Ik heb een geweldige ochtend gehad met Yuni! Hij was meer dan op tijd bij m’n hotel en het contact vooraf was al erg fijn. De trip naar de Borobudur en Prambanan waren meer dan perfect! Yuni wist erg veel en deed er alles aan om alles uit de ochtend te halen, zo proefden we ook snakefruit onderweg en werden er mooie foto’s en video’s gemaakt. Grote aanrader!

Overall I had a great experience and time with my tour guide Youss! He went above and beyond taking me to all the different places and even bought me local food to try. He was very helpful and chatty. He truly made this trip memorable. I would definitely recommend this!