Belevingen in
Jean Lafitte National Historical Park and Preserve

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Jean Lafitte National Historical Park and Preserve: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Van Lafitte: Swamp Tours ten zuiden van New Orleans per airboat

1. Van Lafitte: Swamp Tours ten zuiden van New Orleans per airboat

Klim aan boord van een unieke moerasboot om de wetlands van Louisiana ten zuiden van New Orleans op een werkelijk unieke manier te verkennen. Stap aan boord van een moerasboot op slechts 30 minuten van het centrum van New Orleans en luister naar informatief commentaar terwijl je door de bayou vaart en je in kleine grachten wringt die diep in het moeras verborgen zijn. Gedurende 105 minuten delen de kapiteins van Airboat Adventures enkele van de mooiste en meest afgelegen gebieden van Louisiana. Dieren in het wild zoals alligators, schildpadden en vogels zijn veelvoorkomende bezienswaardigheden, maar je weet maar nooit wat er nog meer te zien zal zijn! Retourtransfers zijn beschikbaar vanuit New Orleans voor gasten zonder auto. Bij aankomst checkt u in bij de Airboats Adventures-faciliteiten, voordat u op de moerasboot vertrekt om over de moerassen te zoeven. Pak een snack in de cadeauwinkel of ga naar Sugar and Flour, de enige albino-alligators op de bayou. Picknicktafels zijn zowel binnen als buiten beschikbaar, waar u kunt ontspannen voordat uw airboat vertrekt. De boten bieden plaats aan 6 tot 27 personen. Kies voor een kleine boot, met een capaciteit van 6-8 passagiers, voor een meer persoonlijke rondvaart, waarbij de kapitein meer tijd met elke gast kan doorbrengen. Maar zelfs de grote boten, met een capaciteit van 15-27 passagiers, maken het mogelijk om de natuur van de moerassen van Louisiana van dichtbij te ervaren. Leun achterover en geniet van de rit door een uniek landschap en luister terwijl je kapitein je fascinerende bayou-feiten voedt. Je weet maar nooit; hij kan een 'gator' binnenhalen als de gelegenheid zich voordoet, of je zelfs een baby' alligator laten vasthouden!

...
New Orleans: bayou-tour in Nationaal Park

2. New Orleans: bayou-tour in Nationaal Park

Neem je camera's en je honger naar avontuur mee als je het Barataria-reservaat van het Jean Lafitte National Historical Park and Preserve gaat verkennen. Ontmoet je gids op het ontmoetingspunt of op een van de 8 ophaallocaties in New Orleans (als de transportoptie is geselecteerd) en reis af naar het moeras. Tourdeelnemers worden elke dag om 08:30 uur, 10:30 uur en 12:30 uur opgehaald bij de daarvoor geschikte hotels. Je wordt meegenomen op een pontonvaart van 1,5 uur door de wateren van de regio. Ervaar alligators, inheemse dieren in het wild en 2 andere vriendelijke wezens: het varken Sunshine en  de buidelrat Patrick.  Luister naar verhalen en legendes verteld door je informatieve lokale gids. Geniet na de tour van een heerlijke versterkende Cajun-lunch in een lokaal restaurant aan de overkant van de straat. Na de lunch word je teruggebracht naar New Orleans en afgezet bij het oorspronkelijke ontmoetingspunt of de ophaallocatie die je hebt geselecteerd.

...
New Orleans: snelle vaart met airboat voor 16 personen

3. New Orleans: snelle vaart met airboat voor 16 personen

Ga op avontuur met een ritje op een airboat door de moerassen op 35 minuten afstand van New Orleans. Maak foto's op langzame momenten en krijg een persoonlijke rondleiding van je lokale kaptein. De airboats hebben stadionstoeltjes, zodat je zicht nooit wordt beperkt door de persoon voor je. Haal diep adem als alligators zó dicht bij de boot komen dat je ze in de ogen kunt kijken. Zie de prachtigste vogels: adelaars, pelikanen, visarends en uilen. Elke tour is uniek - je weet nooit wie of wat er om de hoek op je wacht! De boot wordt aangedreven door een enorme propellor en bereikt snelheden tot rond de 55 km/u. Vaar door ondiepe wateren waar normale boten niet kunnen komen.

...
New Orleans: High Speed 6-9 Airboat Tour voor passagiers

4. New Orleans: High Speed 6-9 Airboat Tour voor passagiers

Ervaar het beste van zowel een moerastocht als een tocht met een moerasboot. Reis met hoge snelheden in de moerasboot, vertraag dan en stop voor foto's. Geniet onderweg van een persoonlijke rondleiding door uw lokale kapitein. De airboats hebben zitplaatsen in het stadion, dus elke airboat-stoel is geweldig voor het ervaren van de tour en het bekijken van dieren in het wild. Ja, alligators zullen dichtbij komen, heel dichtbij. Zo dichtbij dat je in die reptielenogen kunt kijken. Alligators overwinteren in de koudere maanden, maar uw ervaren kapiteins weten waar ze moeten zoeken. In de winter heb je gemiddeld meer dan 50/50 kans om een alligator te zien. In de warmere maanden zie je een alligator. Elke Airboat-tour door New Orleans is uniek en je weet nooit wat er om de volgende hoek kan zijn. Tour door een gebied dat een combinatie is van moeras, moeras en meer, en zie alles van een Amerikaanse zeearend tot een pelikaan, van een visarend tot een uil. De airboats worden aangedreven door een 454 Chevy-motor die snelheden tot 35 mijl per uur zal produceren. Ze worden aangedreven door een enorme ventilator die met meer dan 200 mijl per uur lucht uit de achterkant van de boot blaast. Deze tours zijn echt een schot in de roos. Ze varen in centimeters water en gaan waar traditionele boten niet kunnen. De boten zijn ontworpen om u naar ontoegankelijke delen van het moeras te brengen, plaatsen die u niet te voet of met de auto kunt bereiken, wat een unieke ervaring garandeert.

...
Vanuit New Orleans: dagtour Oak Alley Plantation en moeras

5. Vanuit New Orleans: dagtour Oak Alley Plantation en moeras

Verken Louisiana met een bezoek aan de Oak Alley Plantation, gevolgd door een moerasboottocht. Geniet van een begeleide dagtrip vanuit New Orleans, inclusief ophalen en wegbrengen van het hotel. Je dag begint met ophalen bij je hotel in New Orleans. Geniet van het uitzicht terwijl je naar de Oak Alley Plantation gaat, waar je wordt rondgeleid door gidsen in klederdracht. Verken het huis en het terrein terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis van de plantage. Ga vervolgens op een boottocht om de bayous van Louisiana te verkennen. Ontspan in de overdekte boot en luister naar het commentaar van uw gids over de lokale cultuur van de wetlands. Vaar langs een Indiaanse grafheuvel, een Cajun-begraafplaats en een vissersdorp. Drijf door smalle waterwegen en passeer met mos bedekte bomen. Wees op je hoede voor dieren in het wild, waaronder slangen en alligators. Terug op het droge stap je in de bus om terug te keren naar New Orleans, waar je wordt afgezet bij je hotel.

...
New Orleans Swamp & Bayou Boat Tour

6. New Orleans Swamp & Bayou Boat Tour

Vaar door het Barataria-reservaat en ontdek de schoonheid van Zuid-Louisiana in een op maat gemaakte moerasboot, terwijl je zweeft door een deel van het Nationaal Historisch Park Jean Lafitte. Ontdek hoe de zeevruchten uit de wateren van Louisiana een breed assortiment van heerlijke lokale gerechten bieden! Na een korte autorit over de rivier de Mississippi, maak je een fascinerende boottocht naar de moerassen van Louisiana en Bayous. Inheemse gidsen onthullen de mysteries van de moerassen en bayous en je zult de Cajun "Joie de Vivre" ervaren. Bekijk de nestplaatsen van alligators, zilverreigers, wasberen, nutria en vele soorten slangen. Sommige dieren in het wild zijn talrijker tijdens de warmere maanden van het jaar. Leer waarom de wetlands verdwijnen als gevolg van kusterosie en ontdek de inspanning van de mens om de schade die het heeft aangericht te herstellen en deze vitale habitat te herstellen.

...
New Orleans: Destrehan Plantation & Swamp Combo

7. New Orleans: Destrehan Plantation & Swamp Combo

Destrehan Plantation is een vooroorlogs herenhuis, in de Franse koloniale stijl, gemodificeerd met architectonische Griekse elementen. Het is gelegen in het zuidoosten van Louisiana, in de buurt van de stad met dezelfde naam, Destrehan. Deze plantage ligt op ongeveer 45 minuten van het centrum van New Orleans. Welkom bij het New Orleans Swamp Tours and Wetlands Adventure. Zie de Cajuns van de bayou leven en overleven in harmonie met de moerassen. Hier zijn de waterwegen hun snelwegen. Vanuit het ontspannen comfort van de overdekte New Orleans Swamp Tour-boten, zweeft u langzaam langs een 2000 jaar oude Indiase grafheuvel, een Cajun-begraafplaats en een vissersdorp. Misschien ziet u het wild dat de Barataria-moerassen tot kroonjuweel van de Louisiana Purchase maakte. Hier zijn vogels, slangen, schildpadden, pelsdieren en gators de koning van het moeras en gemakkelijk te zien in de lente, zomer en herfst. Je kapiteins zijn inboorlingen van de Barataria-moerassen met een achtergrond in jacht op gator, vissen en vangen. Ze zullen je vermaken en verbazen met hun kennis van de ecologie van het moerasland. Ze hebben het leven geleefd. Ophalen begint om 8:30 uur en keert terug vóór 245 uur. Grondtransport inbegrepen.

...
Avontuurlijke tocht met een moerasboot in New Orleans

8. Avontuurlijke tocht met een moerasboot in New Orleans

Klim aan boord van een luchtboot met platte bodem en bereid je voor op een verkenning van de wetlands van Louisiana, net ten zuiden van New Orleans. Ga 30 minuten van het centrum en ervaar enkele van de mooiste en meest afgelegen gebieden van de staat terwijl je een glimp opvangt van alligators, schildpadden en vogels. Vertrek op een 8,095 ha groot pad van getijdewatercipressenmoeras dicht bij het Jean Lafitte National Historical Park and Preserve. Uw boot wordt aangedreven door een vliegtuigpropeller om een snelle, vloeiende tocht door de ondiepe moerassen mogelijk te maken. Voel de wind in je gezicht terwijl je in bayous ritselt met bemoste cipressen en tupelo-gombomen terwijl je piloot wijst op een verbluffende verscheidenheid aan dieren in het wild. Bereid je voor om veel alligators te zien in de warmere maanden (en warmere dagen in de winter) en je gids kan zelfs de alligators voeren, waardoor je geweldige fotomomenten krijgt. Terwijl je door de drassige wetlands zigzagt, moet je je ogen openhouden voor schildpadden, slangen, zilverreigers, reigers en ibis. U kunt zelfs een havik, uil of Amerikaanse zeearend zien. Zoek in de koudere maanden naar witstaartherten, wasberen en de grote knaagdieren die bekend staan als nutria.

...

Sitemap Jean Lafitte National Historical Park and Preserve

Wil je alle activiteiten in Jean Lafitte National Historical Park and Preserve ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Jean Lafitte National Historical Park and Preserve

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 928 beoordelingen

De chauffeur Eugène kwam ons stipt ophalen op het afgesproken tijdstip. Onderweg vertelde hij veel over de stad en moesten we vaak hard lachen. De gids op de boot Rocky vertelde heel veel over de krokodillen en de Wet Lands en liet ons alles zien. Hij nam echt de tijd voor ons en liet ons zelfs kennis maken met Percy, een krokodil die hij iedere dag voerde. Echt geweldig en een echte aanrader.

Mooie tocht, mede dankzij het mooie weer. Hierdoor lagen de verschillende dieren lekker in de zon. Stuk of 15 alligator's gezien, bevers, en wat vogels. De gids vertelde boeiend. Zou het zo nog eens doen.