Kies data
Belevingen in

Jeffreys Bay

Jeffreys Bay: De beste dingen die je niet wil missen

Addo Elephant National Park: dagsafari

1. Addo Elephant National Park: dagsafari

Je wordt opgehaald bij je hotel in Port Elizabeth. Breng een hele dag door met het verkennen van het op twee na grootste nationaal park in Zuid-Afrika met een deskundige lokale gids! Het originele olifantendeel van het park werd uitgeroepen in 1931, toen er nog maar elf olifanten in het gebied waren.  Tegenwoordig zie je er een verscheidenheid aan antilopen en zebrasoorten, evenals de unieke Addo mestkever die niet kan vliegen, vrijwel uitsluitend in Addo te zien. Het park is het enige nationale park ter wereld dat de Big 7 behoudt - de Big 5 plus de Zuidkaper (walvis) en de mensenhaai voor de kust van Algoa Bay.  Een excursie naar het Addo Elephant park is een must als je dit unieke gebied bezoekt.

Sandboarding Jeffreys Bay

2. Sandboarding Jeffreys Bay

Kom en ervaar een opwindend plezier in de zon en het zand! De duinen rond Jeffrey's Bay zijn ideaal voor sandboarden, van zachte hellingen voor beginners tot steilere duinen voor de dapperen. Het gebied biedt een prachtig uitzicht op de St. Francis Bay en als het geluk aan uw zijde ligt, kunt u mogelijk walvissen en dolfijnen in de baai zien spelen. Sandboarden is een boardsport vergelijkbaar met snowboarden. Het is een recreatieve activiteit die plaatsvindt op zandduinen in plaats van met sneeuw bedekte bergen. Deze boardsport is geliefd bij mensen die dol zijn op het gevoel van surfen, maar niet te enthousiast zijn om de grote blauwe zee in te trekken. Je bekwame instructeurs geven je duidelijke, gedetailleerde aanwijzingen voor de beste en gemakkelijkste manier om te leren hoe je door de duinen kunt vliegen. Of je dit eerder hebt gedaan of hier helemaal nieuw voor bent, aan het einde van je sessie heb je vertrouwen in sandboarding. Niet op staan? Geniet van de surfplanken op het zand. Kinderen zijn dol op deze! Je kunt op deze planken zitten of liggen terwijl ze supersnel over de duinen surfen. Onder de waakzame blik van je instructeurs zullen de kinderen (en de meer voorzichtige volwassenen) zichzelf uitslijten door de duinen op te rennen om telkens opnieuw de duinen af te slepen. De duinen moeten droog zijn om aan boord te gaan, dus dit is weersafhankelijk. Mensen van alle leeftijden zijn van harte welkom om deel te nemen aan een dune-tastische ervaring op de beste (zand) surfspot in Zuid-Afrika.

Kajakken Jeffreys Bay

3. Kajakken Jeffreys Bay

De lagunes rond Jeffreys Bay zijn enkele van de meest spectaculaire in Zuid-Afrika. Ontspannen, leuk en gemakkelijk te leren, kajakken is geweldig, zelfs voor beginners. De instructeurs zullen je de basis laten zien. De kajaks zijn stabiel en gemakkelijk te sturen. Alle apparatuur is aanwezig en alle leeftijden zijn welkom. De plek is gunstig gelegen aan de Kabeljouws-lagune in J Bay, net als je Jeffreys Bay binnenkomt vanuit Port Elizabeth, bij de lagune naast de wassingblokken, daar zie je de lanceerplek en het kantoor. Kajaktochten worden dagelijks gereden en vervoer kan worden geregeld van Jeffreys Bay naar de lagune. Uitstapjes zijn om 10:00 AM en 14:00 uur. In het seizoen (december) is het kantoor geopend van 8.00 - 18.00 uur.

Jeffreys Bay: Stand Up Paddle Boarding

4. Jeffreys Bay: Stand Up Paddle Boarding

Ervaar een ongelooflijke stand-up paddleboard (SUP) -tour in de Jeffreys Bay-lagune. Ontdek een van 's werelds snelstgroeiende watersporten die de afgelopen jaren enorm in populariteit is toegenomen. Kom aan op het ontmoetingspunt in Jeffreys Bay en ontmoet uw ervaren instructeur. Trek een bord, peddel en reddingsvest aan en ga het water op voor een basisles. Standup paddleboarding is gemakkelijker dan je denkt en de zachte stromingen van de lagune zijn geschikt voor alle ervaringsniveaus om te navigeren. Als je klaar bent, ga dan op pad om de omgeving te verkennen. Bewonder een prachtig uitzicht op het natuurreservaat en houd je ogen open voor de lokale fauna en flamingo's. Ga na de tour terug naar de kust en maak gebruik van de douches en faciliteiten.

Jeffreys Bay: Fat-Tyre Bike Beach Rides

5. Jeffreys Bay: Fat-Tyre Bike Beach Rides

Iedereen die ervan houdt om te fietsen, zal de levendigheid van het gevoel kennen wanneer hij langs ongerept, onbewoond Kabeljauws-strand in Jeffreys Bay rijdt. Dompel jezelf onder in de natuur, kronkelend door de bushpaden en over de duinen naar het strand, genietend van het geluid van de golven. Bekijk inheemse dieren in het wild en zie misschien zelfs vissenarenden, walvissen en dolfijnen onderweg en kom meer te weten over hun gewoonten. Grijp deze kans om tijd door te brengen in een zeer afgelegen gebied, bijna onaangeroerd door de buitenwereld. Uw lokale touroperator streeft ernaar om zo min mogelijk impact op de natuurlijke habitat te laten en tegelijkertijd een onvergetelijke, unieke strandervaring te delen. Geniet van de beste manier om de kustlijn op een milieuvriendelijke manier te zien en geniet van de verbazingwekkende landschappen en inheemse dieren die je zult zien. Neem herinneringen mee naar huis en een gevoel van voldoening.

Jeffreys Bay: groepsles leren surfen

6. Jeffreys Bay: groepsles leren surfen

Dit leer-surfprogramma is een all-inclusive lesplan voor beginnende surfers. Volg een vijfstappenprogramma, waarbij het uiteindelijke doel van de les is om te peddelen, de golf op te vangen, op te staan en uiteindelijk met de golf naar het strand te rijden. Om deze lessen succesvol te laten zijn, worden de groepen klein gehouden, zodat elke individuele leerling de nodige aandacht krijgt die hij nodig heeft. Stap één tot drie worden eerst uitgelegd en gedemonstreerd op het strand, daarna worden ze in de oceaan (in middeldiep water) in praktijk gebracht. Zodra stap één tot en met drie met succes is geoefend, keer je weer terug naar het strand met je instructeur en doorloop je de laatste twee stappen. Keer terug naar de oceaan en oefen deze stappen om het uiteindelijke doel van de surfles te bereiken; opstaan en een golf berijden. Aan het einde van de les ben je uitgerust met de nodige vaardigheden om zelf basissurfen te oefenen.

Jeffreys Bay: privé surfles voor beginners

7. Jeffreys Bay: privé surfles voor beginners

Raak de golven en ervaar de sensatie van surfen op deze beginnerscursus. Leer hoe u peddelt, golven opvangt, opstaat en voor de eerste keer op de golf naar het strand rijdt. Geniet van instructie bij de oudste surfschool van Jeffrey Bay in het gezelschap van gekwalificeerde, professionele coaches. Oefen je eerste bewegingen op het strand, maar ook tot je middel in het water. Leer vaardigheden en technieken om het uiteindelijke doel van de surfles te bereiken: opstaan en op een golf rijden. Aan het einde van de les ben je uitgerust met de nodige vaardigheden om zelf basissurfen te oefenen. Neem souvenirs van je eerste surfervaring mee naar huis, want er worden tijdens de sessie foto's gemaakt.

Jeffrey's Bay: surfles voor surfers

8. Jeffrey's Bay: surfles voor surfers

Vang grotere golven met meer vertrouwen in Jeffrey's Bay, Zuid-Afrika, een van de grootste surfplekken ter wereld. Volg een surfles op maat voor degenen die het beginnersniveau "leren surfen" onder de knie hebben en klaar zijn voor de volgende stap. Met deze tussentijdse of “verbeter” lessen helpt de surfcoach je om de volgende stap in je surfleven te zetten. Er is een ideale, leuke en middelzware surfvakantie aan de voorkant van de surfschool waar je surfcoach zal peddelen en je zal helpen om op die prachtige lange groene golven te komen. Na een strandbriefing over de opzet van de surfbreak, begeleidt de coach je in het kanaal naar de backline. Eenmaal buiten zal de coach opstellingsplekken en deiningsindicatoren aanwijzen. Als de golf nadert, word je naar de perfecte startzone geleid om vervolgens in die geweldige groene golf te peddelen. Na de rit peddel je terug naar de coach langs het aangegeven peddelpad en ontvang je feedback over de rit en tips voor verbetering. Gedurende de hele sessie van twee uur zullen de coach en zijn geavanceerde kennis beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat je komt waar je wilt zijn.

Veelgestelde vragen over Jeffreys Bay

Wat zijn deze week de beste dingen om te doen in Jeffreys Bay?

Welke tours in Jeffreys Bay nemen aanvullende Covid-19-maatregelen?

Sitemap Jeffreys Bay

Wil je alle activiteiten in Jeffreys Bay ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Jeffreys Bay

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 252 beoordelingen

Over het algemeen goed. Waarnemingen van groot wild beperkt (buiten de schuld van de gids). Verwacht meer groepen olifanten in het bijzonder te zien, maar over het algemeen enkele dieren. Geluk van de loting denk ik. Waarschijnlijk verkeerde tijd van het jaar..Er is mij verteld dat de winter beter is

Sterk aanbevolen, u wordt opgehaald en afgezet bij het hotel. Je wordt voorzien van water en krijgt een heerlijke picknick in de groep. Als je een verrekijker en / of zoomlens hebt is aan te raden.

Veel olifanten en zebra's. Bijna onmogelijk om leeuwen en neushoorns te vinden. Aanwezigheid van buffels, wrattenzwijnen, antilopen, bavianen. Zag een stokstaartje en vooral een slang.

Leuke dag in een prachtig park waar je de dieren, vooral de olifanten, van heel dichtbij kunt benaderen. De gids was erg vriendelijk en dynamisch.

We zagen veel olifanten en andere dieren. Onze gids Elvis was een uitstekende gids. 5g