Datums kiezen

Ontdek het beste van
Jepara

Jepara

Onze aanbevelingen voor Jepara

Jepara en Yogyakarta: privétransfer enkele reis

1. Jepara en Yogyakarta: privétransfer enkele reis

Ontmoet uw vriendelijke chauffeur bij uw accommodatie in Jepara of Yogyakarta. Leun achterover en ontspan comfortabel en laat uw chauffeur u vervoeren tussen Jepara en Yogyakarta. Bespaar uzelf de moeite om uw bagage te sjouwen en laat uw chauffeur deze in het voertuig opbergen. Kom direct aan bij de deur van uw accommodatie in Jepara of Yogyakarta City. Snel overstappen zonder tussenstops, tenzij u daarom vraagt. Ontspan in de privacy van een voertuig met airconditioning terwijl u gebruik maakt van deze efficiënte 24/7 service.

Van Jepara: Karimunjawa-archipel 3-daagse snorkeltour

2. Van Jepara: Karimunjawa-archipel 3-daagse snorkeltour

Verken de schoonheid van Karimunjawa, een archipel in het noorden van het Java-eiland. De Karimunjawa-eilanden zijn een subdistrict van het regentschap Jepara, dat ongeveer 72 kilometer ten noordwesten van de stad Jepara ligt. Karimunjawa heeft ongeveer 20 kleine eilanden eromheen, slechts 8 eilanden zijn bewoond. De koraalriffen in het Karimunjawa-gebied zijn verbluffend, evenals de verscheidenheid aan zeeleven. Dag 1 Je ontmoet de gastheer om 7 uur in de haven van Jepara. Om 9.00 uur vertrekt het schip naar Karimunjawa. En je komt om 11 uur aan, het team verwelkomt je in de haven en gaat naar de accommodatie. Om 14.00 uur wordt u opgehaald en gaat u naar Ocean Point, wandelt u door mangrovebehoud en gaat u naar Sunset Beach. Dag 2 Om 07.00 uur ontbijt je en maak je je klaar voor je snorkel- en eilandhoppen-tour. De tour begint om 8.00 uur en gaat naar verschillende locaties en punten. Onze bestemming is het eiland Menjangan Kecil, het eiland Cemara Kecil, het eiland Cemara Besar, Nemo Garden, Turtle Point, het eiland Ujung Gelang, de hele tour duurt 8-10 uur. Om 18.00 uur keert u terug naar de accommodatie Dag 3 Om 07.00 uur ontbijt je en ga je naar Love Hill, bekijk je de schoonheid van het hele eiland Karimunjawa van bovenaf en ga je vervolgens naar het strand van Bobby om te ontspannen. Nadat alles is gedaan, ga je om 10.00 uur terug naar de haven om met de snelle boot terug te gaan naar de stad Jepara

Yogyakarta: Transfer naar Jepara/ naar yogyakarta vanuit jepara

3. Yogyakarta: Transfer naar Jepara/ naar yogyakarta vanuit jepara

Begin je reis vanuit Jepara of Yogyakarta met een ervaren chauffeur die klaarstaat op je locatie. Geniet van de rust van al je transportbehoeften, waardoor je de luxe hebt om te ontspannen en te genieten van de schilderachtige uitzichten van Java. Zeg vaarwel tegen de typische reisfrustraties van het omgaan met bagage of het uitzoeken van routes en laat het allemaal over aan je chauffeur. Reis rechtstreeks naar je volgende halte in Jepara of Yogyakarta, zonder ongeplande stops, tenzij je daarom vraagt. Vertrouw op de consistente betrouwbaarheid en vertrouwelijkheid van deze transferservice, die 24 uur per dag beschikbaar is.

Andere activiteiten in Jepara

Wil je alle activiteiten in Jepara bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.