Jerez de la Frontera
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De beste attracties in Jerez de la Frontera

Jerez de la Frontera: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Jerez de la Frontera

De tour was leerrijk en kon mooi geplaatst worden binnen de regio, natuur, leefwijzen, enz. Er werd veel informatie gegeven die omtrent de soorten sherry maar wij vonden het spijtig dat we bij de proeverijen uitsluitend een verbale uitleg verkregen van de gids, maar de namen van de sherry's en hun 'toepassingen' raakten vlug vergeten omdat we geen informatie kregen op papier. Verder hield de persoon aan de ingang geen rekening met het soort boeking dat we gemaakt hadden: we betaalden 22 euro per persoon voor 4 proeverijen en tapas. In eerste instantie kregen we maar 2 proeverijen en geen tapas. Gelukkig waren we alert genoeg om dit in orde te brengen.

Jerez: rondleiding door sherrymakerij, met proeverij Beoordeeld door ERIKA, 19-09-2019

Het was een mooie show. Ik had 5 sterren gegeven als het commentaar gedurende de show nuet alleen in het Spaans was maar ook in het Engels. Ik begrijp dat er gedurende de show geen foto’s of video’s gemaakt mogen worden. Ik adviseer dat er voor de bezoekers een foto of videomoment wordt gecreëerd of dat bezoekers worden verwezen naar een site waar enkele foto’s kunnen worden gedownload.

Mooi onderhouden school voor Ruiterkunst

Fantastische Ruiterschool voor Ruiterkunst. Leuke rondleiding gehad door de paardenstallen en zadelkamer. Buiten ziet het er ook prachtig onderhouden uit. Nog wat trainingen gezien.

Toegang Koninklijke School voor Ruiterkunst Andalusië Beoordeeld door Jolanda, 26-04-2019

Uitstekend. Prachtig combinatieticket van bezoek aan museum, stallingen, paleis én uiteraard de voorstelling van de Andalusische paardendans. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Jerez de la Frontera: Andalusische paardendans en musea Beoordeeld door Nestor, 27-09-2019

De ticket via getyourguide gaf niet direct toegang. We moesten eerst nog in de rij aansluiten voor de ‘echte’ toegangskaartjes.

Jerez de la Frontera: Hoe Andalusische paarden dansen Beoordeeld door Wieke, 27-02-2020