Jerez de la Frontera: Hoe Andalusische Paarden Dansen

Jerez de la Frontera: Hoe Andalusische Paarden Dansen

Product ID: 46763

Vanaf € 21 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
90 minuten
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Zie hoe de Andalusische paarden dansen tijdens een ballet in Jerez de la Frontera
  • Bewonder de vaardigheden van de Spaanse ruiters en paarden
  • Zie hoe de paarden piroutte, pas de deux, en nog veel meer uitvoeren
  • Hoor typische Spaanse muziek
  • Bewonder de traditionele 18e-eeuwse kostuums
Overzicht
Zie Andalusische paarden ballet uitvoeren bij de show “How the Andalusian Horses Dance" in Jerez de la Frontera. Bewonder hoe paarden en ruiters verschillende choreografieën uitvoeren, rijden in koor, wagons trekken en nog veel meer.
Wat te verwachten
Bewonder de hippische vaardigheden van de Spaanse paarden en ruiters tijdens het unieke "How the Andalusian Horses Dance"-ballet (Hoe Andalusische Paarden Dansen) in de Fundacion Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre (Stichting Koninklijke Andalusische School voor Hippische Kunsten) in Jerez de la Frontera.

Begeleid door typische Spaanse muziek en 18e-eeuwse kostuums, maakt de choreografie gebruik van bewegingen die gebaseerd zijn op de klassieke dressuur, Doma Vaquera (country-style rijden), en traditionele paardensportkunstjes. Elke show bestaat uit 6-8 verschillende door de school geplande choreografieën, op basis van het volgende repertoire:

Doma Vaquera:
Doma Vaquera is een Spaanse discipline van rijden, gebaseerd op de traditionele manier van vee drijven. De ruiter rijdt zijn paard met één hand door de arena, eerst draven en later galopperen, verandert het ritme en voert pirouettes en arreones uit en gaat over in galop.

Classical Dressage:
Je ziet verschillende choreografieën, zoals “The Colts”, “Airs on Horseback”, “Pas de Deux”, “Passage and Piaffer”, “Domino on Horseback”, “Airs Above the Ground” en “Fantasy”. De paarden voeren geavanceerde oefeningen uit op klassieke muziek.

Carriage Driving:
Zie de kracht van de paarden terwijl ze de wagens trekken. Deze koetsen werden oorspronkelijk gebruikt voor vervoer, maar worden nu gebruikt voor sport en optredens waar met behulp van klassiek paardetuig en gedreven door behendige koetsiers uitzonderlijke vaardigheden worden gedemonstreerd.

Work in Hand:
Bewonder de vaardigheid van een paard dat zijn ruiter zelfs gehoorzaamt als de ruiter niet in het zadel zit. Ze voeren klassieke Haute École dressuur- oefeningen uit, zoals levades, capriolen, courbettes, piaffe (tussen pilaren), en de Spaanse pas.

Carrousel:
Zie een groep paarden en ruiters, voor een passend slot van het optreden, in koor geavanceerde hippische oefeningen uitvoeren.
Inbegrepen
  • Toegang tot de show
Niet inbegrepen
  • Toegang tot andere faciliteiten
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt

Taquilla de Reservas, Fundacion Real Escuela Andaluza Del Arte Ecuestre (Stichting Koninklijke Andalusische School voor Hippische Kunsten), Calle Duque De Abrantes S/N, Jerez De La Frontera (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Je dient de uitgeprinte bon te tonen aan de kassa
• Als je tickets met korting hebt gekocht, moet je bij de kassa aan kunnen tonen hoe je die korting hebt verkregen. Indien je dat niet kunt, moet je het resterende bedrag alsnog bij de kassa betalen
• Je kunt alleen tickets per categorie kopen (op basis van prijs), je kunt daarbij geen rij of stoel reserveren. De stoelen worden automatsich ingedeeld, op basis van de volgorde van de boekingen
• Je mag niet filmen, opnames of foto's maken, tenzij je een bevoegd professional bent. Ook mag je geen flessen, blikjes, dieren of andere ongeschikte voorwerpen het terrein mee opnemen
• De directie behoudt het recht het programma te wijzigen

Vanaf € 21 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (180 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre

Product ID: 46763