1. Spanje
 2. Andalusië
 3. Jerez de la Frontera
 4. Koninklijke Andalusische Rijschool

Jerez de la Frontera: Hoe Andalusische paarden dansen

Product ID: 46763
Bekijk gallery
Bewonder de Andalusische paarden ballet uitvoeren bij de show 'Como bailan los Caballos Andaluces' in Jerez de la Frontera. Bewonder hoe de paarden en ruiters verschillende choreografieën uitvoeren, rijden in koor, wagons trekken en nog veel meer.
Over dit ticket
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Duur 1,5 uur
Begintijd 12:00
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Zie hoe de Andalusische paarden dansen tijdens een ballet in Jerez de la Frontera
 • Bewonder de vaardigheden van de Spaanse ruiters en paarden
 • Zie hoe de paarden piroutte, pas de deux en nog veel meer uitvoeren
 • Luister naar typische Spaanse muziek
 • Bewonder de traditionele 18e-eeuwse kostuums
Volledige beschrijving
Bewonder de hippische vaardigheden van de Spaanse paarden en ruiters tijdens het unieke "Como bailan los Caballos Andaluces''-ballet (Hoe Andalusische paarden dansen) in de Fundacion Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre (Stichting Koninklijke Andalusische Rijschool) in Jerez de la Frontera.

Begeleid door typische Spaanse muziek en 18e-eeuwse kostuums, maakt de choreografie gebruik van bewegingen die gebaseerd zijn op de klassieke dressuur, Doma Vaquera (country-style rijden), en traditionele paardensportkunstjes. Elke show bestaat uit 6-8 verschillende door de school geplande choreografieën, op basis van het volgende repertoire:

Doma Vaquera:
Doma Vaquera is een Spaanse discipline van rijden, gebaseerd op de traditionele manier van vee drijven. De ruiter rijdt zijn paard met één hand door de arena, eerst dravend en later galopperend, verandert het ritme en voert pirouettes en arreones uit en gaat over in galop.

Klassieke dressuur:
Je ziet verschillende choreografieën, zoals 'The Colts', 'Airs on Horseback', 'Pas de Deux', 'Passage and Piaffer', 'Domino on Horseback', 'Airs Above the Ground' en 'Fantasy'. De paarden voeren geavanceerde oefeningen uit op klassieke muziek.

Mennen:
Zie de kracht van de paarden, terwijl ze de wagens trekken. Deze koetsen werden oorspronkelijk gebruikt als vervoer, maar worden nu gebruikt voor sport en optredens waar met behulp van klassiek paardetuig en gedreven door behendige koetsiers uitzonderlijke vaardigheden worden gedemonstreerd.

Aan de hand:
Bewonder de vaardigheid van een paard dat zijn ruiter zelfs gehoorzaamt als de ruiter niet in het zadel zit. Ze voeren klassieke Haute École dressuur- oefeningen uit, zoals levades, capriolen, courbettes, piaffe (tussen pilaren) en de Spaanse pas.

Carrousel:
Je ziet een groep paarden en ruiters, voor een passend slot van het optreden, in koor geavanceerde hippische oefeningen uitvoeren.
Inbegrepen
 • Toegang tot de show
Niet inbegrepen
 • Toegang tot andere faciliteiten

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Taquilla de Reservas, Fundacion Real Escuela Andaluza Del Arte Ecuestre (Stichting Koninklijke Andalusische Rijschool), Calle Duque De Abrantes S/N, Jerez De La Frontera

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Wat mee te brengen
 • Paspoort of identiteitskaart
Niet toegestaan
 • Huisdieren
 • Camera's
 • Glazen voorwerpen
Goed om te weten
• Het is van belang om je voucher uit te printen en te tonen bij de kassa
• Als je tickets met korting hebt gekocht, moet je bij de kassa aan tonen hoe je die korting hebt verkregen Indien je geen documentatie kunt voorleggen, moet je het resterende bedrag alsnog bij de kassa betalen
• Je kunt alleen tickets per categorie kopen (op basis van prijs), je kunt daarbij geen rij of stoel reserveren De stoelen worden automatsich ingedeeld, op basis van de volgorde van de reserveringen
• Je mag niet filmen, opnames of foto's maken, tenzij je een bevoegd professional bent. Ook mag je geen flessen, blikjes, dieren of andere ongeschikte voorwerpen het terrein betreden
• Het management heeft het recht om het programma te veranderen

Vanaf € 21 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,7 / 5
gebaseerd op 1471 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,6/5
organisatie
4,6/5
prijs / kwaliteit
4,4/5
veiligheid
4,7/5

Georganiseerd door