Privétour

Jerez: rondleiding door sherrymakerij, met proeverij

Jerez: rondleiding door sherrymakerij, met proeverij

Vanaf € 22 per persoon

Proef enkele van de beste sherry's ter wereld en ontdek, tijdens een bezoek aan de belangrijkste sherrymakerij van Jerez, hoe versterkte wijn wordt gemaakt. Proef verschillende sherry's bij één van de drukstbezochte wijngaarden in Europa: Gonzalez Byass.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Spaans
Privégroep

Belevenis

Highlights
 • Proef de legendarische sherry's van Jerez de la Frontera
 • Kom meer te weten over hoe sherry wordt gemaakt
 • Kies uit 1 van de verschillende aanvangstijden per dag en maak gebruik van de diensten van een privégids
Volledige beschrijving
Ervaar de unieke smaak van sherry in één van de beroemdste bodega's (wijnmakerijen) ter wereld. González Byass, die in de sherryhoofdstad Jerez de la Frontera staat, wordt wereldwijd erkend vanwege de brandewijnen en versterkte wijnen en heeft een boeiende geschiedenis, met onder andere de bouw van de beroemde bodega Tío Pepe in 1963. Reis, op weg naar de bodega, over de groene, vruchtbare heuvels, waar de passionele muziek en dans van de flamenco hun oorsprong hebben. Van alle legendarische producten die González Byass produceert, is vooral de brandewijn Soberano wereldberoemd, terwijl de fles van de brandewijn Lepanto door de koninklijke glasfabriek van La Granja is ontworpen. De sherry's van González Byass worden van de beste Palominodruiven gemaakt, met een jonge wijn die volledig gemengd en rijp is als resultaat. De wijn wordt gedurende 1 jaar in open eiken vaten gerijpt, want het is één van de weinige wijnsoorten waarvan de smaak door contact met de lucht juist verbetert. Een nobele, oude sherry kan een jongere nog wel eens iets leren en de oudere wijnen worden in oude vaten bewaard en steeds bijgevuld om hun kwaliteit te behouden. In 2014 werd González Byass door de Drinks International Wine Tourism Awards bekroond tot het 'Beste Bezoekerscentrum'. .
Inbegrepen
 • Tickets
 • Vervoer
 • Eten
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Wijnmakerij González Byass, Manuel María González 12, 1140 Jerez de la Frontera.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart (of een kopie daarvan)

Niet toegestaan

 • Eten
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 101 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,1/5
 • prijs / kwaliteit
  4/5
 • dienstverlening
  4,3/5
 • organisatie
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Ze gaven ons het verkeerde ontmoetingspunt. Als gevolg hiervan waren we te laat voor de start van de tour en misten we een deel ervan. Eenmaal daar bij de kassa, gaf de verantwoordelijke persoon ons slechte aanwijzingen en op slechte manieren moesten we hem vragen ons te helpen omdat hij alleen naar zijn telefoon keek. Hun aandacht was zo slecht dat we ons moesten wenden tot een andere persoon van het bedrijf om ons te helpen onze gids, Maribel, te vinden die ons een uitstekende rondleiding gaf, de rondleiding die we konden doen, ondanks dat deze niet compleet was, om redenen buiten ons , we vonden het geweldig dankzij het werk van onze gids, die niet alleen de werking van het wijnhuis uitlegde, maar ook alle vragen beantwoordde die we hem stelden en ons aanvullende informatie over de wijnen en advies voor ons verblijf gaf.

Verder lezen

19 september 2021

De tour was leerrijk en kon mooi geplaatst worden binnen de regio, natuur, leefwijzen, enz. Er werd veel informatie gegeven die omtrent de soorten sherry maar wij vonden het spijtig dat we bij de proeverijen uitsluitend een verbale uitleg verkregen van de gids, maar de namen van de sherry's en hun 'toepassingen' raakten vlug vergeten omdat we geen informatie kregen op papier. Verder hield de persoon aan de ingang geen rekening met het soort boeking dat we gemaakt hadden: we betaalden 22 euro per persoon voor 4 proeverijen en tapas. In eerste instantie kregen we maar 2 proeverijen en geen tapas. Gelukkig waren we alert genoeg om dit in orde te brengen.

Verder lezen

19 september 2019

Kaarten bestellen ging gemakkelijk via de gids en daarna betaalde ik met mijn VISA. De rondleiding was in het Duits! Je hoefde alleen de mobiele voucher op je mobiele telefoon te laten zien, wat een ander pluspunt is. Je bespaart papier. De rondleiding was erg interessant en dat gold ook voor de daaropvolgende proeverij. Ik had nu de kaartjes besteld voor 21 euro en we mochten twee sherry's proberen. Je zou dan een extra glas kunnen kosten voor 1,50 per stuk. Uiteindelijk hebben we deze flessen in de winkel kunnen kopen. Degenen waarin we geïnteresseerd waren, kosten tussen de 7-15 euro. Er waren nog veel meer dingen te ontdekken in deze winkel, van goedkoop tot heel duur ... Ik denk dat er zeker voor elk wat wils is. :-)

Verder lezen

4 september 2019

Georganiseerd door

Product ID: 70538