Toegang Koninklijke School voor Ruiterkunst Andalusië

Toegang Koninklijke School voor Ruiterkunst Andalusië

Product ID: 69703

Vanaf € 11 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
120 minuten
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Duits
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bekijk de trainingen van de paarden bij de Koninklijke school van Andalusië voor Ruiterkunst
  • Bezoek de grote keuze aan faciliteiten van de school
  • Geniet van een fantastisch interactief museum
Overzicht
Jouw toegang tot de Koninklijke school Andalusië voor Ruiterkunst is inclusief het zien van trainingen in het binnengebied en schoolfaciliteiten. Plus; zadelplek, statelijke ruimtes, het voertuigmuseum en een tour met gids door de stallen en zadelkamer.
Wat te verwachten
Met jouw toegangsticket tot de Koninklijke school voor ruiterkunst van Andalusië begint jouw bezoek bij de bezoekersreceptie, waar je ook kunt genieten van een audio-visuele presentatie over de geschiedenis van de ruiterkunst van Andalusië (beschikbaar tot 11:00 uur).

Via de receptie ga je naar de tuinen met verschillende exotische planten. Let ook op de grote fontein in het midden van de tuin, die je uitnodigt om de school verder te bekijken.

Voorbij de fontein zie je het indrukwekkende paleis. Het is een prachtig voorbeeld van de 19e eeuwse architectuur, ontworpen door Charles Garnier. Op de begane grond vind je de statelijke kamers, gedecoreerd zoals ze vroeger waren. In de kelder vind je het museum van de Ruiterkunst, met 11 kamers die gewijd zijn aan de geschiedenis van de ruiterkunst en paarden van Andalusië.

Na afloop zie je waar de zadels gemaakt en gerepareerd worden. Dit handwerk wordt uitgevoerd in de zadelmakerij door de meester en zijn volgelingen.

Bekijk de training die plaatsvindt in de buiten sportringen en bekijk ook de binnenplek, een gebouw dat ontworpen werd in de authentieke stijl van Andalusië. Met een capaciteit voor 1600 mensen is dit de ideale plek om de dagelijkse training van paarden en paardrijders te bekijken.

In de stallen, een achthoekig complex, zie je de meest voorbeeldige paarden van de school. In het centrum van de stallen is de zadelkamer waar de zadels voor de dagelijkse training en voor de shows bewaard worden.

Een bezoek aan het vervoersmuseum markeert het einde van jouw bezoek. Bewonder de collectie aan voertuigen, paarden, zadels en ruiterkostuums.
Inbegrepen
  • Toegang tot het trainingsgebied en de schoolfaciliteiten
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt

Avenida Duque de Abrantes, s/n (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Het is belangrijk dat je jouw geprinte ticket bij het ticketkantoor laat zien
• Een bewijs moet worden laten gezien bij het ticketkantoor wanneer je de tickets ophaalt met een kortingsprijs
• Indien er geen bewijs is, moet de klant het verschil in prijs betalen (de volledige ticketprijs), mits er tickets beschikbaar zijn
• Het is niet toegestaan om te filmen, op te nemen of foto's te nemen tenzij je een geauthoriseerde professional bent. Ook is het niet toegestaan om het complex te betreden met flessen, blikjes, dieren of andere objecten die het management als ongewenst beschouwt
• Het management heeft het recht om het programma te veranderen

Vanaf € 11 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (7 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre

Product ID: 69703