Datums kiezen

Ontdek het beste van
Jericho

Onze aanbevelingen voor Jericho

Jerusalem/Tel Aviv: rondleiding Bethlehem, Jericho en de rivier de Jordaan

1. Jerusalem/Tel Aviv: rondleiding Bethlehem, Jericho en de rivier de Jordaan

Nadat je bent opgehaald uit Tel Aviv of Jeruzalem, afhankelijk van je boekingsoptie, reis je naar Bethlehem waar je je gids ontmoet voordat je naar de oude stad Bethlehem gaat. Geniet van een geleid bezoek aan de Geboortekerk. Vervolg uw tour met een bezoek aan de Milk Grotto Church voordat u naar de stad van de herders, Bayt Sahur, rijdt, waar u de Kapel van het Herdersveld bezoekt voordat u een olijfhoutfabriek bezoekt waar u zie ambachtslieden die houten sculpturen maken. Reis vervolgens door de prachtige woestijn van Judea naar het laagste punt op aarde. Maak kans om te stoppen en foto's te maken op het punt op zeeniveau in de woestijn met uitzicht op de oudste continu bewoonde stad ter wereld, Jericho. Rijd Jericho binnen waar je enkele van de beroemde bezienswaardigheden van de stad zult zien, waaronder de boom van Zacheüs die in de bijbel wordt genoemd. Reisplan in detail - Beste Bethlehem, Jericho en Jordan River Tour Verken Bethlehem gedurende 4-5 uur, beginnend om ongeveer 08.30 uur in Bethlehem Shepherds Field (30 minuten): Bezoek een charmante plek waar het kerstverhaal zich afspeelde. Milk Grotto Church (10 minuten): Ervaar kalmte en vrede in deze spirituele kerk. Geboortekerk (60 minuten): Leer meer over de geschiedenis van Bethlehem op deze belangrijke plaats. Houd er rekening mee dat grotbezoeken mogelijk niet mogelijk zijn, tenzij de VIP-optie is gereserveerd Zuluf Olive Wood Factory & Community Store (25 minuten): bekijk bekwame vakmensen aan het werk en koop handgemaakte artikelen. Geen lunchpauzes: geniet van handige sandwiches met falafel en kipshoarma om mee te nemen Jericho en verder Stop op zeeniveau (5 minuten): neem even de tijd om de betekenis van deze locatie op zeeniveau te waarderen. Saint Gerasimous-klooster (15 minuten): Ontdek de geschiedenis van het Saint Gerasimous-klooster in Jericho. Jordaan (30 minuten): Reflecteer bij de Jordaan, een plek met een diepe bijbelse betekenis. Hisham Palace (30 minuten): Verken Hisham Palace, waar oude architectuur verhalen uit het verleden vertelt. Oude stad van Jericho (30 minuten): Ga terug in de tijd terwijl je de eeuwenoude verhalen over de oude stad van Jericho verkent. De Sycamore Tree (5 minuten): Zie de Sycamore Tree gekoppeld aan het verhaal van Zacheüs uit de Bijbel. Elijah Spring (5 minuten): Geniet van de vredige Elijah Spring, een rustige oase in het woestijnlandschap.

Vanuit Tel Aviv: daguitstap Jeruzalem, Dode Zee en Bethlehem

2. Vanuit Tel Aviv: daguitstap Jeruzalem, Dode Zee en Bethlehem

Ontdek de heiligste steden op aarde tijdens een rondleiding met gids vanuit Tel Aviv. Reis naar de drie hoogtepunten van Israël, waaronder Bethlehem, de Oude Stad van Jeruzalem en de Dode Zee. Geniet van veel vrije tijd om te winkelen en te zwemmen. Je begint de rondleiding in de Gouden Stad. Bezoek de Oude Stad van Jeruzalem, inclusief de Via Dolorosa en de Kerk van het Graf. Verken de plaatselijke markten, de Byzantijnse Cardo en de Westelijke Muur.  Daarna volg je een rondleiding door Bethlehem en zie je de Geboortekerk in de stad waar Jezus werd geboren. Als je niet geïnteresseerd bent in Bethlehem, heb je wat vrije tijd in Jeruzalem. In de middag reis je oostwaarts door de Judea-woestijn naar de Dode Zee, het laagste punt op aarde. Neem een bad in het therapeutische water voordat je 's avonds laat weer terugkeert naar Tel Aviv.

Vanuit Tel Aviv: dagtour Westelijke Jordaanoever

3. Vanuit Tel Aviv: dagtour Westelijke Jordaanoever

Begeef je op een uitgebreide dagtour langs de Westelijke Jordaanoever en ontdek de rijke geschiedenis achter de regio. Vertrek om 06.30 uur uit Tel Aviv en arriveer na een uur op de Westelijke Jordaanoever en ontmoet je gids. Beginnend met de oude doopplaats van Qasr el Yahud aan de oevers van de rivier de Jordaan rond 8:00 uur, kun je de marmeren trappen bezoeken die naar de rivier leiden, naar verluidt de de plaats waar Jezus werd gedoopt. Om 8:45 uur ga je verder naar de stad Jericho zelf, de oudste stad ter wereld, waar je de ruïnes van oude Jericho en bekijk de nabijgelegen Mount of Temptation in de aangrenzende heuvels. Ga dan om 10:15 uur verder naar Ramallah en loop door de straten van deze moderne stad en zie het leven in de grote stad op de Westelijke Jordaanoever. De tour gaat naar het Manara-plein, het bloeiende commerciële district, en bezoekt het graf van Yasser Arafat. Stop rond 13:00 uur voor de lunch voordat je rond 14:30 uur doorgaat met een rondleiding door Bethlehem. Bezoek in Bethlehem de Geboortekerk en eindig met een bezoek aan de Scheidingsmuur. Keer rond 18:00 uur terug naar je hotel in Tel Aviv.

Vanuit Jeruzalem: dagtour Westelijke Jordaanoever

4. Vanuit Jeruzalem: dagtour Westelijke Jordaanoever

Begin aan een uitgebreide dagtocht door de westelijke oever van de rivier de Jordaan om de rijke geschiedenis achter deze regio te ontdekken. Je begint bij de oude doopplaats Qasr el Yahud aan de oevers van de rivier de Jordaan, waar je de marmeren trappen die naar de rivier leiden kunt bezoeken, waarvan gezegd wordt dat het de plek is waar Jezus werd gedoopt. Ga verder naar de stad Jericho zelf, de oudste stad ter wereld, waar je de ruïnes van het oude Jericho bezoekt en de nabijgelegen berg der verleidingen in de aangrenzende heuvels ziet.  Je rijdt door naar Ramallah, waar je door de straten van deze moderne stad loopt en het leven in de grote stad op de Westelijke Jordaanoever ziet. De excursie gaat verder naar het Manaraplein, het bloeiende commerciële district, en je bezoekt de tombe van Yasser Arafat.  De laatste bestemming van de dag zijn de heilige plekken van Bethlehem. Je brengt een bezoek aan de Geboortekerk, de Melkgrot en sluit de dag af bij de scheidingsmuur.

Vanuit Jeruzalem: Bethlehem, Jericho & de rivier Jordaan

5. Vanuit Jeruzalem: Bethlehem, Jericho & de rivier Jordaan

Verken Bethlehem, Jericho en de rivier Jordaan in één uitgebreide dagtrip die elke historische locatie met een gids bezoekt. Beginnend in Bethlehem, bezoek je de Geboortekerk die de grot (de geboorteplaats van Jezus) herbergt. In Bethlehem bezoek je het beroemde Banksy hotel om foto's te maken. Koop souvenirs in een lokale ambachtelijke winkel voordat je kijkt naar een korte presentatie over vakmanschap en kunst in de omgeving. Tijdens de presentatie ontspan je en geniet je van een kopje koffie of thee. Vertrek vanuit Bethlehem en reis af naar de stad Jericho, gelegen in de Jordaanvallei. Je krijgt in Jericho een adembenemend uitzicht op de vallei vanuit een kabelbaan en een rondleiding door de Berg der Verzoeking. Terwijl je in de buurt bent, pauzeer je even bij de Galerij der Verheerlijking, met de kans om halva, lokale dadels en andere zoetigheden te proeven voordat je in oostelijke richting naar de rivier de Jordaan gaat. Bezoek de doopplaats Qasr el Yahud met uitzicht op de Jordaan, de plaats waar men gelooft dat Jezus werd gedoopt.  

Vanuit Jeruzalem: halve dagtrip naar Jericho en de rivier de Jordaan

6. Vanuit Jeruzalem: halve dagtrip naar Jericho en de rivier de Jordaan

Reis vervolgens door de prachtige woestijn van Judea naar het laagste punt op aarde. Maak kans om te stoppen en foto's te maken op het punt op zeeniveau in de woestijn met uitzicht op de oudste continu bewoonde stad ter wereld, Jericho. passeer de Berg der Verleiding en rijd Jericho binnen, waar je enkele van de beroemde bezienswaardigheden in de stad zult zien, waaronder de Sycamore-vijgenboom van Zacheus die in de bijbel wordt genoemd. De tour omvat een bezoek aan de oude Tel, waar meer dan 23 lagen beschavingen werden gevonden tijdens de archeologische opgravingen in de oudste stad ter wereld.

Vanuit Jeruzalem: Bethlehem, Jericho & Qasr al-Yahud

7. Vanuit Jeruzalem: Bethlehem, Jericho & Qasr al-Yahud

Daal af naar de woestijn van Judea en zie onderweg de herberg van de barmhartige Samaritaan. Kijk uit over het opmerkelijke maanlandschap van de adembenemende woestijn van Judea. Ga verder naar Jericho, de oudste stad ter wereld. Stop bij Zacheüs' Sycamore om een van de oudste Sycamore-bomen te zien, die Zacheüs beklom om Jezus te spotten. Bezoek de heuvel van het oude Jericho, waar 25 oude steden werden blootgelegd. Betreed Jericho, dat werd gesticht in 8000 voor Christus en de oudste Joodse nederzetting is, veroverd door Jozua en Israël in 1200 voor Christus. Stop voor een overzicht van de berg Temptation, waar Satan probeerde Jezus te verleiden, en bekijk de oase van Jericho en de bron van Elisa. Vertrek vanuit Jericho om naar de Judese bergen en de stad Bethlehem te reizen. Bezoek Bethlehem, de geboorteplaats van koning David, wiens naam letterlijk vertaald wordt als "Stad van het brood", vanwege de tarweoogst die in de regio groeide, de stad waar het volgens de christelijke traditie de geboorteplaats van Jezus is, en ongetwijfeld een van de meest bijbelse plaatsen op aarde. Ontdek de Geboortekerk en de grot waar Jezus werd geboren. Zie Manger Square, waar Jezus na zijn geboorte werd geplaatst. Verken de Griekse en de katholieke kerk voordat je verder gaat met een overzicht van Shepherd's Fields. Geniet van retourtransfers vanuit Jeruzalem en de diensten van een Engelssprekende gids, tijdens deze essentiële rondleiding langs bijbelse locaties en fantastische panoramische uitzichten.

Bethlehem, Jericho en de Jordaan vanuit Tel Aviv

8. Bethlehem, Jericho en de Jordaan vanuit Tel Aviv

Nadat je om 06.30 uur bent opgehaald bij Tel Aviv, ga je naar Bethlehem om de stad te verkennen voordat het bruist van andere groepen. Ontdek de geboorteplaats van Jezus en de Geboortekerk. Daal af door de woestijn van Judea, bereik Jericho, de laagste stad op aarde, en verken de berg der verleiding. Verken de Mount of Temptation, oplopend met de kabelbaan. Het kabelbaankaartje is niet inbegrepen en kost ongeveer $ 16. Stop bij de rivier de Jordaan, de doopplaats Qasr al Yahud, waar volgens de traditie Jezus werd gedoopt door Johannes de Doper. Keer rond 18.30 uur terug naar Tel Aviv. Houd er rekening mee dat de volgorde van sites aan verandering onderhevig is.

Vanuit Jeruzalem: Ronde van Jericho, de Jordaan en de Dode Zee

9. Vanuit Jeruzalem: Ronde van Jericho, de Jordaan en de Dode Zee

Neem een dag de tijd om de stad Jericho te verkennen. Leer de historische betekenis van deze oude stad en haar bijbelse rol. Beklim de Berg der Verleiding per kabelbaan en geniet van een prachtig uitzicht. Bezoek de rivier de Jordaan en zie waar Jezus werd gedoopt voordat je de dag eindigde met baden in de Dode Zee. Bevind jezelf tussen een bijbels verhaal in de stad Jericho. Leer hoe de stadsmuren vielen tijdens de Slag om Jericho en bezoek de eeuwenoude plataan waarin Luke klom om Jezus boven de menigte te kunnen zien. Bewonder de bron van Elisa, de zoetwaterbron die de stad al duizenden jaren voedt. Verken de oorspronkelijke nederzetting in Jericho die dateert uit 9000 voor Christus en bekijk een neolithische uitkijktoren van dichtbij. Ga verder met een kabelbaanrit naar de Berg der Verleiding, bijbels bekend als de plaats waar de Duivel Jezus probeerde te verleiden God te verlaten. Bewonder daar het Grieks-orthodoxe klooster, dat op de precaire kliffen de zwaartekracht lijkt te trotseren. Aankomst bij de rivier de Jordaan, naar verluidt de locatie waar Johannes Jezus doopte. Leer over de duizenden bezoekers die zich op dezelfde plaats wilden laten dopen, en hoe het kan zijn dat de Israëlieten het Beloofde Land binnentrokken. Sluit een perfecte dag ontspannen af aan de Dode Zee. Drijf in het water dat 8,5 keer meer zout bevat dan de oceaan. Schuim je huid in met mineraalrijke modder en geniet van de zon op het strand voordat je terugkeert naar Jeruzalem.

Vanuit Tel Aviv: Bethlehem, Jericho en Qasr al-Yahud Tour

10. Vanuit Tel Aviv: Bethlehem, Jericho en Qasr al-Yahud Tour

Afdalend naar de woestijn van Judea, ziet u onderweg de herberg van de barmhartige Samaritaan. Kijk uit over het opmerkelijke maanlandschap van de adembenemende woestijn van Judea. Ga dan verder naar Jericho, de oudste stad ter wereld. Stop bij Zacheus Sycamore om de oudste Sycamore-boom te zien, die Zacheus beklom om Jezus te spotten. Bezoek de heuvel van het oude Jericho, waar 25 oude steden werden blootgelegd. Jericho, gesticht in 8000 voor Christus, is ook de oudste Joodse nederzetting en werd in 1200 voor Christus veroverd door Joshua en Israël. Stop voor een overzicht van Mount Temptation, waar Satan probeerde Jezus te verleiden en krijg een overzicht van de oase van Jericho en Elisha's Spring. Ga vervolgens terug naar de bergen van Judea en de stad Bethlehem, de geboorteplaats van koning David, letterlijk vertaald als "Stad van het brood", vanwege de tarweoogst die in de regio groeide. Volgens de christelijke traditie is het de geboorteplaats van Jezus en ongetwijfeld een van 's werelds belangrijkste meest bijbelse plaatsen. Bezoek de Geboortekerk en de grot waar Jezus werd geboren. Zie ook Manger Square, waar Jezus na zijn geboorte werd geplaatst. Verken de Griekse en de katholieke kerk. Ga verder met een overzicht van Shepherd's Fields. Met retourtransfers vanuit Tel Aviv en de diensten van een Engelssprekende gids is dit een essentiële tour langs de bijbelse plaatsen en biedt het fantastische panorama's terwijl je rijdt.

Alle activiteiten

33 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Jericho

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Jericho?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Israël

Andere activiteiten in Jericho

Wil je alle activiteiten in Jericho bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Jericho

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 1.552 beoordelingen

De reis was gewoon geweldig. De reis met de bus was ook heel draaglijk, ook al moesten we op de terugweg in de spits vanuit Jeruzalem zitten. Onze gids was goed geïnformeerd en zeer attent. Je kon niet echt veel van Bethlehem zien omdat de rij (blijkbaar altijd) erg lang was en je enkele uren moest wachten. Maar de reis erheen was erg spannend omdat het Palestijns grondgebied is. De tas meer was ook uitstekend, helaas een beetje weinig tijd.

De chauffeur en de gids waren uitstekend, de bus heeft wifi en het minibusje del. Tel Aviv en Jeruzalem, Palestijnen zijn super aardige mensen en zeer respectvol tegenover andere religies in vergelijking met de Israëli's. De door de gids voorgestelde winkels en haltes waren goedkope en aardige verkopers, in tegenstelling tot de Israëli's die ons naar zeer dure plaatsen brachten, we waren super tevreden.

Deze tour is zeker een aanrader. De organisatie zorgt er voor dat je niets te kort komt. Elias was onze gids in Bethlehem en hij is terecht al eerder bejubeld in reviews. Voor het deel in Jericho en de Jordaan hadden wij Muhammed. Dat was ook een hele fijne gids. Alle vragen konden gesteld worden en hij zorgt er goed voor dat iedereen het naar de zin heeft. Heel fijn!

het was geweldig. De Eliaz was erg briljant en de andere gids en chauffeur waren erg goed. Het was een unieke ervaring om op die plaatsen te zijn en we voldoen aan onze verwachtingen. Bedankt jongens

De reis verliep uitstekend en de toeristische gids was zo behulpzaam. Ik zou deze tour aanbevelen aan iedereen die niet zoveel tijd in Israël heeft, zodat je meerdere plaatsen op één dag kunt zien