Jeruzalem
Archeologie

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Jeruzalem

Wil je alle activiteiten in Jeruzalem ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Jeruzalem

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 390 beoordelingen

Dagtour Masada en Dode Zee was leuk en naar mijn verwachting. De gids wist veel te vertellen onderweg en had interactie met de groep. Hij was ook vriendelijk. Plus punt was dat je de ruimte kreeg om foto's te maken. Een vermoeiende tour, maar je had aan het eind van de middag 1,5 uur de tijd om lekker in de Dode Zee te drijven en om bij te komen. Ik vind dat de gids met je meedenkt en vertelt wat je kunt verwachten van de dag. Zo heeft hij twee dames gewaarschuwd van wat zij kunnen verwachten van de tour die zij hadden genomen. Zij hadden een hele dag de Dode Zee met spa. De gids had hen vriendelijk verteld wat zij daar kunnen verwachten en gaf hen de kans om erover na te denken of zij alsnog met de rest willen meegaan. Dat vond ik top! Aldus de complimenten voor tourgids Yoel!.

de reisleider achraf is een professional. hij woont in betlehem heeft veel kennis over de geschiedenis en situatien. de plekken die je bezoekt zijn druk en populair. Ik wilde kort en prachtig dat heb ik gekregen. als je langer de tijd wilt per plek dan zou ik er voor kiezen om met een privé chafeur de tour uit te voeren. max 15min per locatie.

Super goede ervaring! Eerst een bezoek gebracht aan de geboortekerk van Jezus en aan de geboortegrot. Tot slot zijn we gaan dobberen in de dode zee. We hadden een geweldige gids, kortom een zeer aangename ervaring.

Goede organisatie, snelle reactie per mail met wat je besteld hbt en waar je moet zijn.

Super gids alles was zéér goed georganiseerd

Geweldige chauffeur en gids. Alles op tijd. Nergens problemen . Zeker aan te raden