Jeruzalem Dagtrips
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Dagtrips in Jeruzalem

Bekijk alle Dagtrips in Jeruzalem
Bekijk alle 127 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Jeruzalem

Echt de moeite waard! Ook of juist op zaterdag!

Precies op tijd opgehaald, natuurlijk nog wat anderen opgepikt in Jerusalem, maar dat weet je van tevoren. Eerst naar de dode zee, veel verteld onderweg door gids Drora die echt geïnteresseerd was in de groep en haar werk. Bij de dode zee ruim voldoende tijd om even te dobberen en rond te kijken, daarna naar Massada, waar we eerst konden lunchen en waar we door Drora zijn rondgeleid, heel interessant, ik zou er niet zonder gids naar toe gaan, dan mis je teveel. Ondanks de warmte wist Drora iedereen te blijven boeien en na afloop werd iedereen weer netjes thuisgebracht door chauffeur Mohammed. Ik vond het echt de moeite waard, prijs kwaliteit was ook goed, ik heb een hele leuke dag gehad en de rest van de groep dacht er met zo over. Voor ons een manier om de sabbath door te komen en dat is meer dan gelukt!

Een heel mooie tocht met een uitstekende gids Dan genaamd

Een heel mooie excursie. De gids Dan was heel erg goed. Hij wist heel veel te vertellen over het oude en het nieuwe testament...over de joden en over Jezus. Hij had veel kennis van zaken en hij bracht het met veel humor en had er ook duidelijk plezier in om ons van vele interessante zaken op de hoogte te brengen. Zijn vrouw was ook mee voor de support, erg leuk. De chauffeur was ook heel prettig. Alleen een minpuntje: Hij reed wel erg hard op de terugweg...en we kregen ook heel harde arabische muziek ineens te horen. We reden dan weliswaar door de occupied territories, maar ja na de verhalen over Jezus Christus en het joodse volk zit je niet echt te wachten op al die eindeloze arabische deuntjes. Kortom een mooie excursie!!!

Het was een geweldige tour in elk opzicht

Onze gids Sivan Dadoush was echt de beste tourguide die je je kunt voorstellen. Geestig, oplettend, relaxt maar vooral de beste leraar ooit. Hij legde alles, van de politiek tot geloof tot cultuur zo goed uit dat je aan het eind van de dag het gevoel had compleet bijgespijkerd te zijn op alle fronten. De Tour was ondanks het drukke programma toch ook heel relaxt.

Eylan was zeer goede ervaren gids, duidelijk engels, hoogtepunten bezo

Goed en stipt georganiseerd, degelijke gids, hoogtepunten in Jeruzalem kunnen bezoeken! Groep te groot, ongeveer 30 p, steeds tijdverlies om op mekaar te wachten. Lunch was blijkbaar niet inbegrepen maar toch geen vrije keuze van eetgelegenheid. Ofwel iedereen hetzelfde en inbegrepen, ofwel iedereen vrij, mijn mening. Eylan was goede gids!!

Deze tour is meer dan de moeite waard, echt een aanrader !!!

Deze dagtour vanuit Tel Aviv naar Jeruzalem is mede dankzij gids Menno een echte belevenis ! Wat weet deze man veel van het heden en verleden van Jeruzalem. Hij vertelt op een boeiende manier en met de nodige humor. Ben je van plan Jeruzalem te bezoeken...neem Menno mee !!