Het beste van de Westelijke Jordaanoever vanuit Jeruzalem

Het beste van de Westelijke Jordaanoever vanuit Jeruzalem

Vanaf $118 per persoon

Verken het beste van de Westelijke Jordaanoever op deze uitgebreide dagexcursie vanuit Jeruzalem. Je brengt een bezoek aan Bethlehem, Jericho, Qasr el Yahud aan de rivier de Jordaan en Ramallah, waardoor je deze historische en fascinerende regio ontdekt.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1 dag
Begintijd 07:30
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Verken Bethlehem en de Westelijke Jordaanoever tijdens deze uitgebreide dagtocht door enkele van 's werelds meest historische plaatsen
 • Bezoek Jericho, de oudste stad ter wereld
 • Bezoek de eeuwenoude doopplaats Qasr-el-Yahud aan de oevers van de rivier de Jordaan
 • Verken de bloeiende stad Ramallah
Volledige beschrijving
Begin aan een uitgebreide dagtocht door de westelijke oever van de rivier de Jordaan om de rijke geschiedenis achter deze regio te ontdekken. Je begint bij de oude doopplaats Qasr el Yahud aan de oevers van de rivier de Jordaan, waar je de marmeren trappen die naar de rivier leiden kunt bezoeken, waarvan gezegd wordt dat het de plek is waar Jezus werd gedoopt. Ga verder naar de stad Jericho zelf, de oudste stad ter wereld, waar je de ruïnes van het oude Jericho bezoekt en de nabijgelegen berg der verleidingen in de aangrenzende heuvels ziet.  Je rijdt door naar Ramallah, waar je door de straten van deze moderne stad loopt en het leven in de grote stad op de Westelijke Jordaanoever ziet. De excursie gaat verder naar het Manaraplein, het bloeiende commerciële district, en je bezoekt de tombe van Yasser Arafat.  De laatste bestemming van de dag zijn de heilige plekken van Bethlehem. Je brengt een bezoek aan de Geboortekerk, de Melkgrot en sluit de dag af bij de scheidingsmuur.
Inbegrepen
 • Vervoer naar alle sites
 • Lunch
 • Snacks en drankjes

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Het ontmoetingspunt is het Abraham Hostel, op Davidka Square, Jeruzalem

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart

Niet toegestaan

 • Mouwloze shirts

Goed om te weten

 • Je moet je paspoort meenemen
 • Een hoofddeksel, snacks en een flesje water worden aangeraden
 • Zowel mannen als vrouwen moeten bescheiden kleding te dragen bij het betreden van de heilige plaatsen tijdens deze excursie (kleding die je knieën en armen bedekt)
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 / 5

gebaseerd op 109 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.3/5
 • Vervoer
  4.5/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • veiligheid
  4,8/5
Sorteren op

de reisleider achraf is een professional. hij woont in betlehem heeft veel kennis over de geschiedenis en situatien. de plekken die je bezoekt zijn druk en populair. Ik wilde kort en prachtig dat heb ik gekregen. als je langer de tijd wilt per plek dan zou ik er voor kiezen om met een privé chafeur de tour uit te voeren. max 15min per locatie.

Verder lezen

9 februari 2020

interessante dag; een redelijke 'smaak'.

een ondersteunende kaart om ruimtelijk bewustzijn te helpen zou nuttig zijn - soms leek het of we de woestijn doorkruisten; ook enkele historische feitelijke aantekeningen om te helpen (hoewel ik wat apres-tripdesk-onderzoek deed om aan te vullen) ... de gids in dit geval had meer afgezwakt kunnen zijn om niet te infuseren met zijn eigen vooroordeel, wat vrij duidelijk was. Over het algemeen was het ondanks een verwarde presentatie van de politieke, historische en geografische de moeite waard, maar met specifieke focus zouden deze tours zinvoller kunnen zijn ..

Verder lezen

30 juli 2019

Indrukwekkend om de Palestijnse kant te zien/horen, helaas hadden we overal wat weinig tijd. Goede en prettige gids

6 januari 2020

Georganiseerd door

Product ID: 23581