Jeruzalem: dagtrip zonsopgang Masada, Ein Gedi en Dode Zee

Jeruzalem: dagtrip zonsopgang Masada, Ein Gedi en Dode Zee

Vanaf € 59,27 per persoon

Wandel naar Masada, de ruïnes van de voormalige citadel van Koning Herodes, en bekijk er de zonsopgang. Ga de natuur in in natuurreservaat Ein Gedi en ontspan op een privéstrand aan de Dode Zee.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Chauffeur
Engels

Belevenis

Highlights
 • Wandel naar de top van het oude woestijnfort Masada om de zonsopgang te zien
 • Je hebt een spectaculair uitzicht op de Dode Zee en woestijn van Judea
 • Maak een natuurwandeling door het natuurreservaat Ein Gedi
 • Je krijgt toegang tot een privéstrand waar je kunt drijven op het heilzame water van de Dode Zee
Volledige beschrijving
Je vertrekt 's ochtends vroeg om 03:00 uur vanuit Jeruzalem. Je reist 1,5 uur naar de berg Masada en begint aan je wandeling naar de top. Geniet onderweg naar de top van de buitengewone zonsopgang in de woestijn die alleen op het juiste moment op de juiste plaats te zien is. Eenmaal op de top krijg je de gelegenheid om de omgeving te verkennen. Na weer te zijn afgedaald reis je naar het natuurreservaat Ein Gedi. Je arriveert om 08:00 uur bij het natuurreservaat Ein Gedi. Bezoek het reservaat om de flora en fauna van de woestijn in de prachtige, groene oase van Ein Gedi te bekijken. Om 10:00 uur zet je je reis voort naar de Dode Zee. Na aankomst bij de Dode Zee, het laagste punt op aarde, kun je genieten van het baden en drijven in het therapeutische water. Na rond te hebben gedreven en jezelf met modder te hebben ingesmeerd brengt je chauffeur je weer terug naar Jeruzalem. Rond 13:00 uur arriveer je weer in Jeruzalem.
Inbegrepen
 • Vervoer
 • Toegangskosten voor een privéstrand aan de Dode Zee
 • Toegangskosten voor Masada (29 NIS) en Ein Gedi (29 NIS)
 • Lunch

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Je wordt opgehaald bij het David Citadel Hotel, Jeruzalem. Zorg dat je 15 minuten voordat de activiteit begint aanwezig bent.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Draag comfortabele schoenen en neem een handdoek en zwemkleding mee
 • Het privéstrand aan de Dode Zee heeft een douche, een badkamer en kleedruimtes
 • Dit is een zelfgeleide tour. Een gids is niet inbegrepen.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,8 /5

gebaseerd op 30 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  1/5
 • Vervoer
  3,5/5
 • prijs / kwaliteit
  3,7/5
 • veiligheid
  3,9/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Massada is een zeer mooie plaats die een bezoek waard is. We hebben echter het moeilijke en vermoeiende pad beklommen, ongeveer 50 minuten. Als je kunt, stel ik voor om met de kabelbaan te gaan. Ein gedi is een beetje een toerist, ik vond het niet leuk, daarnaast bieden ze weinig tijd, dus je kunt niet goed bezoeken. Ik stel voor in de bus te blijven en het ticketgeld niet uit te geven. Dode Zee is behoorlijk cool, het strand zelf is lelijk, maar ik heb echt genoten van deze ervaring. Hier hadden we twee uur om van te genieten. De rondleidingen hebben geen gids, geen uitleg, alleen een chagrijnige chauffeur. Als u op de tijden let, is de bestuurder erg streng en degenen die niet op de geplande tijd aankomen, lopen achter.

Verder lezen

12 november 2019

Het vertrek was om 03.00 uur scherp, de gastvrouw erg aardig en ze sprak zelfs Frans. Na 20 minuten rijden stopten we 40 minuten bij een benzinestation om iets te drinken en te eten. Deze eerste stop is niet verplicht. Aankomst in Masada en we moesten 40 minuten wachten voordat we naar boven gingen. Het vertrek had om 04.00 uur in Jeruzalem kunnen plaatsvinden in plaats van om 15.00 uur. De klim 's nachts is prachtig en de aankomst op de top is prachtig. De bus vertrekt om 8 uur richting het natuurreservaat. We zagen verschillende dieren. We hadden 1 uur om het reservaat te bezoeken, wat vrij kort is. Daarna vertrek naar de Dode Zee waar we 1:30 blijven.

Verder lezen

21 oktober 2019

Vreselijke organisatie. Verbazingwekkende plaatsen om te zien.

De hele reis was totaal ongeorganiseerd vanwege het feit dat 2 van de 3 locaties gesloten waren toen we aankwamen. Eerst kwamen we aan bij de Masada en we wilden de heuvel op om de zonsopgang te zien die de bewakers ons vertelden dat het pad voor auto sinds 3 dagen geleden was afgesloten. De chauffeur probeerde hiermee weg te komen en zei dat we niet hebben betaald voor de Masada die we alleen betalen om de zonsopgang te zien van waar we nu zijn. Na wat onderhandelingen besloten we om hier later te komen wanneer het dezelfde dag nog open is, maar we moeten af van de tijd van andere activiteiten. Het tweede was de Dode Zee. Hier was het privéstrand erg leuk. We hadden graag een uur om ons uit te kleden, een bad in de zee te nemen en dan naar de volgende activiteit te gaan. De laatste was Ein Gedi. Hier nog een verrassing. De locatie was gesloten. Op dit punt begonnen mensen naar restituties te vragen. We onderhandelen opnieuw en we gaan nog een uur terug naar de Dode Zee. Aan de goede k

Verder lezen

1 mei 2018

Georganiseerd door

Product ID: 119050