Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Masada & Dode Zee: Kleine Groepsreis vanuit Jeruzalem

Masada & Dode Zee: Kleine Groepsreis vanuit Jeruzalem

Vanaf $131 per persoon

Bezoek de Dode Zee en de woestijn fort van Masada op een dagexcursie te wijken van Jeruzalem. U zult persoonlijke aandacht krijgen op een kleine groep business-class Tour, en je krijgt de kans om te zweven en zwemmen in de Dode Zee net zo goed!

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 10 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Inclusief ophaalservice
Er wordt alleen opgehaald bij centraal gelegen hotels in Jeruzalem. De leverancier bevestigt de ophaaltijd en het adres. Als uw hotel niet centraal staat, ontvangt u het adres van het dichtstbijzijnde ontmoetingspunt.

Belevenis

Highlights
 • Rijden door de woestijn van Judea
 • Ascend Masada met de kabelbaan en een rondleiding in de berg fort
 • Drijven in de Dode Zee
 • Geniet van de kleine groepsgrootte van een Business-Class Tour - maximaal 18 personen
Volledige beschrijving
Begin de dag met de pick-up van uw hotel in Jeruzalem en ga naar de Dode Zee, via de heuvels van Judea. Je rit gaat verder vanaf daar langs de oevers van de Dode Zee, naar het woestijnfort van Masada. Aankomst in Masada, waar je gids je over het heroïsche verhaal van de joodse jagers vertelt. Je gaat met de kabelbaan naar Masada en maakt een tocht door het bergfort dat werd gebouwd door koning Herodes. Dit is de plek waar de Zeloten van de 1e eeuw hun laatste stand hielden tegen de Romeinse troepen. Je zult de site verkennen om de overblijfselen van de muren, paleizen, synagoge, waterreservoirs, mozaïekvloeren en Romeinse baden te zien. Als je dit deel van de tour hebt voltooid, rijd je met de kabelbaan naar Masada. Je volgende bestemming is de Dode Zee. De kusten zijn het laagste punt op het droge land op aarde! Je hebt de mogelijkheid om te zweven en te zwemmen in de Dode Zee wateren waarvan velen geloven dat ze speciale therapeutische effecten hebben.
Inbegrepen
 • Hotel ophalen en wegbrengen
 • Vervoer
 • Gids met gids voor de overheid
 • Entreegelden voor sites
 • Maaltijden
 • Tips

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Comfortabele wandelschoenen, hoofdbedekking, zonnebrandcrème, een badpak en een handdoek worden aanbevolen.
 • Ophaaldienst van het hotel wordt alleen aangeboden vanuit centraal gelegen hotels. De leverancier bevestigt de ophaaltijd en het adres. Als uw hotel niet centraal staat, ontvangt u het adres van het dichtstbijzijnde ontmoetingspunt.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,9 / 5

gebaseerd op 32 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  3.0/5
 • Vervoer
  3.1/5
 • prijs / kwaliteit
  3,5/5
 • veiligheid
  4/5
Sorteren op

Sorteren op

Masada zeker de moeite waard.

We hadden de kleine groepsreis geboekt en werden als laatsten opgehaald. Alle goede plaatsen in het busje waren bezet en we konden niet samen zitten. 3 van de 4personen uit onze groep zaten op de laatste rij in het busje. De 4de persoon ergens in de helft van het busje. De plaatsen op de achterste rij waren zeker niet comfortabel en hadden weinig beenruimte. Het was aangenamer geweest als er een wissel van plaats geweest was bij de terugreis om iedereen de kans te geven een goede plaats te hebben. De chauffeur/gids was geen rustige chauffeur. Hij reed vrij brutaal met snel optrekken en abrupt stoppen. Je werd er vrij misselijk van. Hij leek heel erg gehaast, ook tijdens het bezoek aan masada. Jammer. De dode zee was een ervaring maar de faciliteiten waren beneden verwachting.

Verder lezen

12 november 2017

Prachtig uitzicht en geweldige ervaring drijvend op de Dode Zee!

Na een late start hadden we nogal wat haast op deze tour die ook op de dag vóór een joodse feestdag valt. We hadden meer tijd gehad om te genieten van zowel Masada als de Dode Zee. Het landschap was adembenemend en de rit door de woestijn van Judea naar het laagste punt op aarde was aangenaam. Er was iemand in onze groep die eerder op dit soort tour was geweest en soms een beetje onderbroken was. Anders dan dat was het een aangenaam dagje uit en over het algemeen een goede tour.

Verder lezen

21 april 2013

Considero que seria importante hacer notar que la visita al mar muerto es muy significativa y sin embargo es muy corta la estancia y todo debe ser hecho muy rápido o realizas una cosa u otra. Deberán ser importante hacer notar a los viajeros de llevar calzado adecuado para estar en el mar, para no sufrir alguna lesión. El transporte no fue nada lindo comparado con el bus que incluye WIFI y mejor confort. La visita al lugar para comer el Pescado de Pedro, fue lo peor, muy mal servicio, la comida mal, y el precio excesivo para lo que fue. No lleven a los viajeros a este tipo de lugares pone en riesgo todo el paseo y la Magnificencia de todo el trabajo para tener a un cliente y conseguir a otros más. La guía en Masada tenia buenos conocimientos pero definitivamente el español que ofreció era malo, preferible que hablara en ingles para no poner en riesgo la explicación.

Verder lezen

24 september 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 20581