Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Van Jeruzalem: Caesarea, Haifa, Acre & Rosh Hanikraondleiding

Van Jeruzalem: Caesarea, Haifa, Acre & Rosh Hanikraondleiding

Vanaf $136,49 per persoon

Bezoek de oude Romeinse havenstad Caesarea om het amfitheater en de renbaan te zien. Vervolg naar Haifa om de Baha'i-tuinen op de berg Karmel te zien. Neem een kabelbaan naar beneden naar de grotten in Rosh Hanikra en verken Acre in West-Galilea.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1 dag
Begintijd 06:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Spaans, Duits, Frans
Inclusief ophaalservice
Belangrijkste hotels in Jeruzalem 05.50 uur

Belevenis

Highlights
 • Verken Caesarea, Haifa, Acre en Rosh Hanikra met een professionele gids
 • Bekijk de UNESCO-werelderfgoedlocaties in Acre en Haifa
 • Rijd met een kabelbaan naar de magische zeegrotten bij Rosh Hanikra
 • Bewonder de terrasvormige Baha'i-tuinen in Haifa
Volledige beschrijving
Vertrek vanuit Jeruzalem en reis langs de kust van de Middellandse Zee. Onderweg passeer je Herzilya en Natanya voordat je het eerste aandachtspunt, de oude stad van Caesarea, bereikt. Ontdek hoe deze stad werd gebouwd onder Herodes en vernoemd naar de Romeinse keizer Caesar. Onder de archeologische opgravingen, zie poorten, een gracht en goed bewaarde muren en kamers. Bezoek het perfect bewaard gebleven Romeinse amfitheater dat nog steeds wordt gebruikt voor optredens van Israëlische en internationale artiesten. Naast het amfitheater, vind je de overblijfselen van het Hippodrome en de Romeinse tempel. Lees meer over hoe beide gebouwen boven de haven stonden met uitzicht op de drukke commerciële schepen met schatten uit het oosten en de Nabatean-caravans die op weg waren naar Rome. Hoor verhalen over hoe na de kruistocht de stad die zo welvarend was, in de vergetelheid raakte. Rijd verder naar het noorden en passeer Haifa, waar u zult stoppen om de adembenemende Baha'i Shrine en tuinen te zien. De terrastuinen lopen over de berg naar de stad beneden, elk van de 19 terrassen barst van de kleurrijke bloemen en aangelegde ontwerpen. Volgende stop bij Rosh HaNikra, het meest noordelijke punt langs de mediterrane kust van Israël. Daal met de kabelbaan af naar het netwerk van kalksteengrotten, gecreëerd door het constante bombardement van golven tegen de rotsen. Op de terugweg naar het zuiden, stop bij Acre (Akko), de grootste kruisvaardersstad van het land. Bewonder hoe de stad buitengewoon goed bewaard is gebleven en wees onder de indruk van de ongelooflijk overgebleven architectuur. Bewonder hoe een deel van de stad leeft met markten en mensen die nog steeds in de oude gebouwen wonen. Bekijk de muren en gracht die aan het eind van de 20e eeuw werd gereconstrueerd en gerepareerd door El Jazzar. Lees meer over hoe de machtige muren verhinderden dat zelfs Napoleon de stad veroverde. Bezoek ten slotte de overblijfselen van de kruisvaarders, de gevangenis die onder Turkse heerschappij werd gebruikt, en de galg die onder het Britse mandaat werd gebruikt om Joden op te hangen die de Britse wet braken en Joodse immigratie na de Tweede Wereldoorlog beperkten tot Palestina.
Inbegrepen
 • Hotel ophalen en wegbrengen van Jeruzalem
 • Vervoer per bus met airconditioning
 • Bevat alle toegangsprijzen
 • Professionele gids
 • Eten en drinken
 • Verzekering
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen

Goed om te weten

 • Tour is niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar
 • Om 05.50 uur, transfer van Jeruzalem naar de tournee in Tel Aviv
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,9 / 5

gebaseerd op 15 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.1/5
 • Vervoer
  3.9/5
 • prijs / kwaliteit
  3,5/5
 • veiligheid
  5/5
Sorteren op

Not what i expect

You put a proto of the bahía jardín Haifa. But you don't visit it Like expected only a overview. The rest of the tour was great and our guide Juda fantastic. What was not so nice was the picking late on time and when we arrived in tel aviv instead of stopping in a rest area the driver stop in the middle of a road and told us to walk 2 long square to search for restroom and coffee. That was for my 82year mom a problem. You need to organiZe it better! Also the drivers communication. Driver in the evening great and helpfull!

Verder lezen

18 oktober 2019

Vertalen

Abholung und Rückbringung hat gut geklappt, alles auch ganz toll vorab via E-Mail kommuniziert. Die Tour war abwechslungsreich und selbst hätte man es niemals in dieser Zeit geschafft einen Einblick in diese Städte zu bekommen. V.a. Der Ausblick über Haifa, Einblick, die Grotten von Rosh Hanikra waren eindrucksvoll. Der Guide sprach ausgezeichnet Deutsch und Englisch und brachte einem die Städte sehr gut näher. Es hat sich absolut gelohnt!!!!!

Verder lezen

11 september 2019

Vertalen

Extraordinaire !

20 februari 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 233307