Semi-privétour met slechts 2-6 personen en ophalen en afzetten bij hotel

Dagtour Door Jeruzalem En Bethlehem

Product ID: 37493

Vanaf € 189 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
9 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels

Ophaalservice

Ophalen van hotels in Tel Aviv - 07:30-08:00. Ophalen van hotels in Jeruzalem - 09:00-09:30.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bekijk het majestueuze Jeruzalem vanaf de Olijfberg
  • Bezoek de vier delen van de Oude Stad
  • Fluister jouw geheimen naar de Westerse Muur
  • Bekijk waar het allemaal begon bij de Geboortekerk
  • Zoek toevlucht net zoals de Heilige Familie achter de witte muren van de Melkgrot
Overzicht
Neem de tijd om de oorsprong van een land en het geloof van miljoenen wereldwijd te ontdekken op deze dagtour naar Jeruzalem en Bethlehem. Van de Olijfberg tot de Westerse Muur en de Geboortekerk, geen steen zal onomgekeerd blijven.
Wat te verwachten
Geen bezoek aan Israël is compleet zonder een bezoek aan deze 2 heiligste steden. Van de drukke straten van Tel Aviv (of plaatsen in de buurt) ontsnap je naar de Bergen van Judea waar je één van de oudste steden ter wereld zult ontdekken, Jeruzalem. Je wordt opgehaald bij je hotel of appartement in midden Israël of Jerusalem aan het begin van de tour. Je stopt eerst bij de Olijfberg, dit unieke uitkijkpunt biedt geweldige uitzichten op de stad en zal de perfecte introductie zijn voor jouw tour.

Op jouw reis Jeruzalem in zul je langs de Tuin van Gethsemane komen, een belangrijke ontmoetingsplek voor Jezus en zijn discipelen. Wanneer je verder de Oude Stad binnengaat zul je een indruk krijgen van de religieuze scheidingen die kenmerkend zijn voor het gebied sinds het ontstaan. Andere hoogtepunten zijn onder andere de Heilige Grafkerk, de plek waar Jezus gekruisigd werd, de Via Dolorosa en in de voetsporen van de pelgrims bezoek je de almachtige Westerse Muur.

De volgende halte van de dag zal in Bethlehem zijn, de vermeende stad waar David woonde en de geboorteplaats van Jezus. Hier zul je de Geboortekerk bezoeken die vele diepgewortelde verhalen uit de geschiedenis van het Christendom aan het licht zal brengen. Niet ver hiervandaan ligt de Melkgrotkapel, die als schuilplaats diende voor Maria en haar familie toen zij zich voorbereidden om te vluchten naar Egypte. Als je de wachtrijen kunt doorstaan dan is dit zeker het bezoeken waard.
Inbegrepen
  • Al het vervoer
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken
  • Fooien
Wat je moet weten
Er zijn geen toegangsprijzen nodig voor de gebruikelijke route van deze tour. Neem comfortabele wandelschoenen met je mee. Deze tour is niet geschikt voor mensen met ernstige bewegingsproblemen.

Vanaf € 189 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (3 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Guided Tours Israel

Product ID: 37493