Vanuit Jeruzalem: halfdaagse tour door het heilige Jeruzalem

Vanuit Jeruzalem: halfdaagse tour door het heilige Jeruzalem

Vanaf $59,10 per persoon

Verken het Oude Jeruzalem tijdens deze halfdaagse tour vanuit Jeruzalem met een professionele gids. Je bezoekt de Klaagmuur, de Heilig Grafkerk, de joodse wijk, de Scopusberg, de Armeense wijk en nog veel meer plekken met een lange geschiedenis.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 5 uur
Begintijd 08:30
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Spaans, Duits, Frans
Inclusief ophaalservice
Ophaalservice om 08:30 uur bij de belangrijkste hotels in Jeruzalem.

Belevenis

Highlights
 • Kijk vanaf de Scopusberg uit over de stad
 • Bekijk de populaire plekken van het Heilige Land, zoals de Tuin van Getsemane en de Klaagmuur
 • Verken de oude stad van Jeruzalem
 • Bezoek de Klaagmuur en de Heilig Grafkerk
Volledige beschrijving
Je tour begint op de   Scopusberg, waar je ver kunt uitkijken over de heilige stad Jeruzalem. Vanaf dit hoge punt strekt de eeuwenoude Joodse Begraafplaats zich onder je uit, met daarachter de oude stad en haar glinsterende rotskoepel boven op de Tempelberg. Uitkijkend over de oude stad kun je je goed voorstellen hoe ooit de Tweede Tempel op de Tempelberg stond en hoe bruisend de oude stad bijna 2000 jaar geleden moet zijn geweest. Vervolgens daal je de Olijfberg af via een slingerende weg die leidt naar het Kidrondal, met onderweg uitzicht op de tuin van Getsemane en de Kerk van Alle Naties. In de vallei kun je de eeuwenoude graftombes van Absalom en Jehoshapat, BeneiHezir, en de tombe van Zechariah bekijken. Door de Sionspoort kom je de oude stad binnen en ga je door de Armeense wijk naar de Byzantijnse Cardo. Vandaag de dag, na uitgebreide opgravingen, openen hier speciaalzaken hun deuren waar ooit de winkels van de kruisvaarders stonden. Door de joodse wijk bereik je uiteindelijk de heiligste plek van het joodse geloof: de Klaagmuur. Joden uit alle windstreken komen hierheen om te bidden en bidbriefjes tussen de stenen van de muur te steken. Deze muur van 2000 jaar oud maakte ooit deel uit van de steunmuren van de heilige Tweede Tempel die in 70 n.Chr. werd verwoest. Je rondleiding gaat verder naar de Via Dolorosa, 'lijdensweg' in het Latijn. Onderweg pauzeer je bij diverse Kruiswegen en daarna ga je naar de Heilig Grafkerk. Deze basiliek is opgetrokken op de plek waar Jezus zou zijn gekruisigd en in de kerk vind je zijn graftombe. Deze Byzantijnse kerk is door de jaren heen gerenoveerd, herbouwd en uitgebreid; vandaag de dag is het een omvangrijk en rijk versierd gebedshuis. Je rondleiding eindigt met een wandeling over de drukke markten van de oude stad waar je unieke souvenirs uit de Gouden Stad kunt kopen.
Inbegrepen
 • Ophaalservice bij hotels
 • Professionele gids
 • Voertuig met airconditioning
 • Eten en drinken
 • Terugbrengservice naar je hotel
 • Verzekering
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen

Goed om te weten

 • De rondleiding eindigt rond 13:00 uur in de oude stad
 • Kleed je gepast
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,8 / 5

gebaseerd op 23 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  3.7/5
 • Vervoer
  3.3/5
 • prijs / kwaliteit
  3,4/5
 • veiligheid
  4,8/5
Sorteren op

Als je de tour boekt, staat er nergens dat het in een bus is met 40 personen. Het vraagt om een centraal hotel voor het ophalen, dus koos voor het Sephardic House Hotel naast het belangrijkste parkeerterrein en erg duur, omdat we geen signaal hadden in Jordanië, er is geen manier om contact met hen op te nemen / e-mail te controleren. We waren ongeveer 1 uur te laat omdat de e-mail die om 07.00 uur naar een ander hotel werd gestuurd, niet werd ontvangen. Er werd een taxi gestuurd om ons op te halen om ons bij de wachtende bus van mensen te voegen, die ons vervolgens in wezen terugbracht naar dezelfde plek aan de oude stad met uitzicht. Het was nogal gehaast en kon de gids niet horen, er is geen tijd om echt van dingen te genieten. Toen ik in het verleden rondleidingen boekte, waren ze privé, dus ik kan zien wat je wilt. £ 124 voor een halve dag 3 personen suggereert dat het een kleine groep is. De volledige dag met Bethlehem was een aanbieding als upgrade, maar het was veel meer dan de

Verder lezen

30 december 2019

12 november 2019

The guide was really bad. The bus picked up very late.

30 december 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 242012