Jezuïetencollege van Funchal

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Jezuïetencollege van Funchal: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Funchal: wandeltocht oude stad

  1. Funchal: wandeltocht oude stad

  Ontmoet je gids bij het Jezuïetencollege van Funchal, Madeira University om deze 2 uur durende wandeltocht door Funchal te beginnen. Leer hoe de geschiedenis van Madeira en Funchal het stadscentrum vormden terwijl je de belangrijkste bezienswaardigheden bezoekt. Reis langs de 19e eeuwse weg tussen het gemeentelijk theater en de kathedraal, waar voor het eerst suikerriet in Madeira in de 15e eeuw werd geplant. Verken het middeleeuwse hart van de stad die uit de Gouden Eeuw van Suiker dateert en ontdek de prachtige religieuze monumenten uit de 17e eeuw. Bezoek de ruïnes op oude Piloryplein en zie andere overblijfselen van overstromingen en het gebied dat in 1584 door het Grote Vuur van Funchal werd beschadigd. Deze tour helpt studenten van de Universiteit van Madeira te ondersteunen die financiële problemen hebben.  

  Good walk to get around funchal and learn about the history and take you around town in 2 hours.

 • Funchal: wijn- en suikerwandeltocht

  2. Funchal: wijn- en suikerwandeltocht

  Sluit je aan bij een voormalige student van de Universiteit van Madeira, of een vrijwilliger van het Erasmus Madeiran Heritage-programma van de universiteit, en krijg fascinerende uitleg over de culturele geschiedenis van het eiland en het belang ervan voor de historische handelsroutes van de Atlantische en Indische Oceaan. Lees meer over enkele van de beroemde bezoekers van Madeira en wat ze hebben bijgedragen aan het eiland. Verken de wijnindustrie en de impact ervan op de wereldgeschiedenis en bezoek karakteristieke gebouwen, zoals de 15e-eeuwse kathedraal van Onze-Lieve-Vrouw van de Assumptie. Ga naar het Old Customs House, gebouwd op het hoogtepunt van het belang van Madeira voor de suikerindustrie, en ontdek een van de oudste toeristencentra.

  Erg interessante rondleiding door Poolse studente, die zich goed in de materie had verdiept en het zelf ook duidelijk leuk vond om toeristen uit verschillende landen rond te leiden.

 • Funchal: Levende Cultuur Tour

  3. Funchal: Levende Cultuur Tour

  Ontdek de stad Funchal op het eiland Madeira tijdens een geënsceneerde tour uitgevoerd door jonge lokale acteurs. Kijk op het jezuïetencollege in Funchal hoe een jezuïetenpriester ons de school van zijn leerlingen laat zien. Volg de geur van de suikerriet-honingcake en ontmoet een van de nonnen uit het klooster van Santa Clara die het Madeira-dessert hebben uitgevonden. De snoepjes hebben suiker nodig en de grootste producent was João Esmeraldo, een goede vriend van Columbus. Kom meer te weten over kapers zoals Bertrand de Montluc, die hun bekendheid verwierven door schatten uit de suikerhandel. Om Funchal te verdedigen, versterkte de meester Mateus Fernandes de stadsmuren, van het douanekantoor tot het fort van São Lourenço. Madeira-wijn wordt over de hele wereld verscheept vanuit kelders aan de westkant van Funchal. Luister terwijl twee wijnmakers genieten van een moment van rust in...

Sitemap Jezuïetencollege van Funchal

Wil je alle activiteiten in Jezuïetencollege van Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Jezuïetencollege van Funchal

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 559 beoordelingen

De studente Julia heeft ons op een mooie kijk op Funchal gegeven met interessante achtergrond informatie. Dit was onze eerste kennismaking met Funchal. Na deze tour besloten wat we uitgebreider willen bekijken. De volledige prijs en evt. fooi komt ten goede aan armere studenten van Madeira. De student vd rondleiding doet dit vrijwillig.

Uitstekende gids - a fantastic guide

Zeer goede en veelzijdige rondleiding. Je kijkt anders naar de toeristische plaatsen dan voorheen en leert dingen die weinig bekend zijn. Very good and versatile tour. You look differently at the tourist places than before and you learn things that are little known.

Verrassend

We hadden de gids voor onszelf. Lorena was geweldig. Gaf heel goed uitleg over alles. Wij kwamen toch op plekken waar we anders niet geweest zouden zijn.

Mooie wandeling die in twee uur tijd veel informatie verschaft over historie en cultuur.

Boeiende en zeer informatieve historische wandeling!

Onze complimenten voor gids Sara. Wij geven een tien.