Johan Cruijff ArenA
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Topbezienswaardigheden in Amsterdam

Bekijk alle 527 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Johan Cruijff ArenA

Gemiddelde beoordeling
4.5 / 5
gebaseerd op 3.497 beoordelingen

Het bezoek was bedoeld als een verrassing aan 2 van onze kleinzonen...

... en uiteraard was een bezoek aan de Arena een schot in de roos voor de kinderen die recent fan zijn geworden van Ajax; toen wij jong waren (jaren 60/70) was eveneens het toenmalige Ajax ons idool op voetbalgebied. Dat de huidige generatie Ajax-spelers het toenmalige Ajax met Johan Cruijff en c° benadert, is uiteraard meegenomen en symbolisch voor kleinkinderen. Ze zijn terug en zullen nog ver komen!! Proficiat aan alle betrokkenen.

Johan Cruijff ArenA: 75-minuten durende tour met gids Beoordeeld door

Prima rondleiding, enthousiaste rondleider die heel veel kon vertellen

Ik kan een bezoek aan de Johan Cruiff Arena zeker aanbevelen. Je krijgt veel te zien, de rondleiders zijn gastvrij, leuke shop aan het einde van de tour. Bedenk wel dat als er een wedstrijd is op de dag dat je de Arena wil bezoeken je bezoek geannuleerd wordt; je kunt wel altijd op een andere dag komen met je oorspronkelijke reservering. Daar krijg je tijdig bericht over.

Johan Cruijff ArenA: 75-minuten durende tour met gids Beoordeeld door

Indrukwekkende leerzame ontspannende tour om kennis te maken met Arena

Tour werd geleid door een spontane leerzame humoristiche gids. Gelegheid om de tijd te nemen om alle indrukken de revu te late paseren. De ruimtes binnen de route waren goed toegankelijk te belopen. Tussentijds gelegenheid voor een korte sanitaire stop. Korte loop afstand van trein Station Bijlmer/Arena, naar Johan Cruijff Arena.

gids was uitstekend de planning was slecht.

om half 2 besproken, maar dat werd kwart over 2, met een kind erbij was dat niet ok ook jammer dat we de prijzenkamer niet mochten bekijken. ook geen foto op het vierkantje in het stadion misten we.

Goed georganiseerde tour van Neerlands trots

Super leuke gids die zijn stage plek eer aan deed door zo enthousiast rond te leiden.. Waar wij al lang happy rondliepen in onze glorie was hij het die het puntje op de i bracht ..

Johan Cruijff ArenA: 75-minuten durende tour met gids Beoordeeld door