Johan Cruijff ArenA

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Wat anderen zeggen over Johan Cruijff ArenA

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.588 beoordelingen

Mijn vrouw had voor de 15e verjaardag van onze dochter dit uitje voor ons (vader-dochter) geregeld. Onze dochter is naast voetballiefhebber een groot Ajax fan dus dit uitje was een schot in de roos! Na afloop heeft ze het mooie nieuwe Ajax uit tenue gekregen wat we ter plekke op naam hebben personaliseren. Ivm met Corona werd bij iedere bezoeker de temperatuur gemeten, top!

Samen met mijn zoon een VIP Tour gehad. We werden begeleid door een fijne, leuke gids die ons meenam in de tour. We kregen rustig de tijd om mooie foto's/ filmpjes te maken. De tour duurde 2 uurtjes. Zeker een aanrader om dit mooie stadion te bewonderen. Mijn zoon had genoten. Hij was enorm aan het genieten!!

Erg leuk. Wij zijn hier speciaal voor onze dochter heen gegaan omdat zij groot fan is. Ondanks dat mijn man elke thuiswedstrijd in het stadion zit, heeft hij ook delen van t stadion gezien waar je normaal niet komt (op t veld, in de kleedkamer etc). Leuke ervaring vooral voor onze dochter.

Met 2 pubers (14 en 16) de stadiontour gedaan. Goed bevallen. We hadden een audio-tour ivm vakantieseizoen. Was goed te doen, maar lijkt me nog leuker met een gids erbij. Wel leuke gesprekken gehad met de enthousiaste jongens en meiden die verspreid over het stadion stonden.

Super leuke tour gehad met een echt leuke gozer die veel vertelde en de tijd nam en al onze vragen heel goed beantwoorde!