Joods Historisch Museum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Joods Historisch Museum

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.140 beoordelingen

Vincent heeft ons ontzettend veel verteld over de jodenvervolging en de familie Frank. Een indrukwekkende tocht. Het was in het Engels, maar ook mijn zoon van 11 kon het goed volgen. Een aanrader! Omdat onze trein vertraging had, kwamen wij iets te laat. Vanuit de trein even gebeld met de organisatie en een medewerker bleef op de ontmoetingsplaats op ons wachten en heeft ons naar de groep gebracht. 10 voor de service!! We hebben een he lke leuke dag gehad!

Onze Anne Frank wandeling was erg interessant. We kregen meer informatie dan we hadden verwacht en de gids was erg enthousiast. Talloze plekken bezochten we die belangrijk waren in de geschiedenis van de Joden in de tweede wereldoorlog. De tocht duurde wel twee en een half uur. Mooi dat belangrijke gebouwen bewaard zijn gebleven en in stand worden gehouden.

Leuke tour, duidelijke en verstaanbare uitleg. Boeiend. Alleen het "poffertjesrestaurant" dat kunnen ze beter eruit laten. De dame van de zaak, zei bij binnenkomst in het Nederlands ( ze dacht dat wij engels talig waren ) Die komen hier toch niet om te eten, doe de onderleggers op tafel maar weg. Wij zijn daarop maar weggegaan. Vriendelijk is anders.

De host (Timo) deed het fantastisch. Heel boeiende verhalen gecombineerd met de plekken van Amsterdam waar het verhaal over ging. Ik kan deze gids van harte aanbevelen. De wandeling is niet te lang en na korte stukken lopen krijg je weer leuke uitleg. Aanrader!

Een bijzondere wandeltour; veel informatie gekregen over de Joodse cultuur, WOII en specifiek Anne Frank. Blijft een indrukwekkend (en verdrietige) verhaal. Verteld in duidelijk Engels (ivm deelnemers van verschillende nationaliteiten)dus heel goed te volgen.