Josefov, Praag

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Josefov, Praag

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 5.521 beoordelingen

Vanwege de COVID-19 hadden wij een privé Tour ipv een gewone Tour en onze gids Sebastiaan was erg blij dat wij er waren. Hij is zelfs afkomstig uit Chili en sprak goed Engels. En wist heel veel te vertellen over Praag en zijn inwoners. Omdat het nu zo rustig was kwa tourisme nam hij ook goed de tijd om over wat dieper op in te gaan dan dat hij normaal zou doen met een grotere groep.

The two hour tour is a great way to learn about the buildings and other places in the old town. You get to hear about the history, certain residents and much more. The guide knows and tells about stuff you wouldn’t hear on a standard walk through the old town.

Zeer goede bustour. Je kon de stad zien + alle belangrijke bezienswaardigheden. Je krijgt waar voor je geld , de uitleg is in veel verschillende talen. De chauffeur was vriendelijk, de opstapplaats goed te vinden. Kortom een aanrader.

Omdat we slechts met 2 personen waren, kregen we eigenlijk een privé-rondleiding, van 2 uur lang. Het was een zeer goed contact, en d egids vertelde levendig heel vele interessante zaken.

Wij, mijn dochter en ik, zijn speciaal voor deze tour naar Praag gekomen. En het was het zeker waard! Geweldige gids die heel veel weet, interessant vertelt en heel aardig is.