Joodse wijk, Praag

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Joodse wijk, Praag

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.850 beoordelingen

Vanwege de COVID-19 hadden wij een privé Tour ipv een gewone Tour en onze gids Sebastiaan was erg blij dat wij er waren. Hij is zelfs afkomstig uit Chili en sprak goed Engels. En wist heel veel te vertellen over Praag en zijn inwoners. Omdat het nu zo rustig was kwa tourisme nam hij ook goed de tijd om over wat dieper op in te gaan dan dat hij normaal zou doen met een grotere groep.

Zeer aangename goed begeleide activiteit

De gids heeft ons op een aangename manier begeleidt door een stuk geschiedenis en bezienswaardigheid in het wondermooie Praag. Enkel vonden we het spijtig dat deze rondleiding niet met Nederlandstalige gids te boeken was.

waren met, inclusief de gids, met drieën. de vrouwelijke gids was zeer goed. veel geleerd en gezien. Weet wel dat je het niet ziet als ze je niets vertellen dan wel uitleggen tijdens de tour. was gewoon top

Omdat we slechts met 2 personen waren, kregen we eigenlijk een privé-rondleiding, van 2 uur lang. Het was een zeer goed contact, en d egids vertelde levendig heel vele interessante zaken.

Wij, mijn dochter en ik, zijn speciaal voor deze tour naar Praag gekomen. En het was het zeker waard! Geweldige gids die heel veel weet, interessant vertelt en heel aardig is.