Jordaan (Amsterdam)
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers
amsterdam wandeltour "anne frank tweede wereldoorlog"

Amsterdam: wandeltour "Anne Frank & Tweede Wereldoorlog"

Duur: 2 uur
Kleine groep
397 Beoordelingen
GetYourGuide Original
397

Leer meer over het leven van Anne Frank tijdens een begeleide wandeling door Amsterdam. Luister naar de verhalen die jouw deskundige gids je vertelt…

Jordaan (Amsterdam): tours & tickets

Jordaan (Amsterdam): bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Amsterdam

Bekijk alle 510 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Jordaan (Amsterdam)

Gemiddelde beoordeling
4.7 / 5
gebaseerd op 5.703 beoordelingen

Fantastische tour en een super aangename gids

Afspraak was om 10.00u. We vertrokken pas om 10.30, een beetje chaotisch maar na een ritje met de tuktuk, vonden we geweldig, liep alles zeer vlot. Het was een prachtige tour. een zeer getalenteerde gids. De lekkere appeltaart werd zeer gesmaakt. Na afloop van de tour werden we fijn terug afgezet aan starbucks café. Het was een zeer fijn om Amsterdam op deze manier te mogen ontdekken.

Informatief, ongedwongen en met de Amsterdamse humor

Je voelt je weer even de student van ruim 25 jaar geleden en je komt op plaatsen en hoort over historische gebeurtenissen die je nooit hebt geweten. Voor mijn dochter een prima entre als aankomend student. Fijne gids die met de nodige humor er een heerlijke middag van maakte. Na afloop werden we zelfs met de Tuktuk op het CS afgezet. Top!

We hebben genoten van de tocht met de historische informatie .

We kregen dingen te zien die je normaal niet zou zoeken of vinden. Daarbij de uitleg over de historie werd met liefde gebracht door de Jordaanse gids. Fietsen ging perfect en toch nog redelijk relaxed ondanks de zomerse drukte in deze stad.

Fantastische fietstocht door historisch Amsterdam.

Onze gids, een rasechte Amsterdammer was geweldig. Liet ons de leukste plekjes zien. Was een enthoustiste verteller, houdt van zijn werk en loostste ons veilig door Amsterdam heen. Dit moet je ook als Nederlander een keer hebben gedaan.

Gezellige mooie interessante tocht met vriendelijke behulpzame gids

Gezellige mooie tocht door Amsterdam met interessante uitleg door gids Rad. Veel gezien en gehoord over onze hoofdstad. Fietsen waren prima. Fijn dat er een pauze is in het Vondelpark.