Jumeirah Lake Towers
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Jumeirah Lake Towers

Gemiddelde beoordeling
4.7 / 5
gebaseerd op 3.549 beoordelingen

Mooie rondvaart. Je ziet de stad van de andere kant. Jammer dat de gids engels sprak met een zwaar accent waardoor hij slecht verstaanbaar was. Enneh flesje water wat je krijgt is geen flesje maar een bakje....lauw en kun je niet drinken onder het varen omdat het zo snel gaat dus mocht je water willen neem dan zelf even iets mee.

Deze excursie is leuk voor de fun. Het verhaal van gids zelf was niet zo boeiend en hij deed ook niet zijn best om er een leuk verhaal van te maken. Maar ben je op zoek naar een leuke spectaculaire boottrip, dan is deze excursie zeker leuk. Het uitzicht op Palm Jumeirah is mooi.

Trip was fantastisch. Alleen de local aanbieder was niet te vinden. 1 uur gezocht. Te laat voor de boot. Boete betalen om nog mee te kunnen. Konden als gezin niet samen. Personeel was niet welwillend om iets te regelen

Dubai: met speedboot naar Marina, Atlantis & Burj Al Arab Beoordeeld door

Echt 1 van de leukste dingen de we hebben gedaan in Dubai. Vriendelijke en behulpzame mensen en alles precies op tijd en volgens schema.

Dubai: met speedboot naar Marina, Atlantis & Burj Al Arab Beoordeeld door

Was a lot of fun to do, nice stops for pictures too. The staff were very helpful and kind to let me rebook without trouble.