Jumeirah-moskee
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Jumeirah-moskee: tours & tickets

Jumeirah-moskee: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Dubai

Bekijk alle 352 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Jumeirah-moskee

Gemiddelde beoordeling
4.5 / 5
gebaseerd op 5.129 beoordelingen

Uitstekende mogelijkheid om Dubai in korte tijd van al zijn specifieke kanten te zien. Bijzonder is ook, dat het aquarium in de Duba Mall, de tour Dubai in de Marina (boottocht van 1 uur) en de Boottocht inner Jumeirah Palm bij de prijs in begrepen zaten. Er waren nog een aantal dingen gratis, maar daar ontbrak ons de tijd voor. Het inwisselen van de voucher ging prima.

Dubai: hop on, hop off-bustour voor 24, 48 of 72 uur Beoordeeld door

Het enthousiasme waarmee de gids vertelden over de geschiedenis en het ontstaan van dubai. Ondanks de niet te voorspellen medische klacht waar 1 passagier last van kreeg en er daardoor een tussenstop moest plaatsvinden bij een kliniek en het daarna later weer moeten ophalen was alles prima geregeld.

Sami was erg enthousiastst en vertelt veel over UAE. Wij kregen de gelegenheid om veel zelf te shoppen en werden hierbij ondersteund waar nodig. De plekjes die wij hebben bezocht waren prachtig! Ook de shuttle chauffeur genaamd Ali was niet beroerd om ons meer te vertellen over Dubai.

Dubai: rondleiding Oud en Modern met bezoek Blauwe Moskee Beoordeeld door

Jammer dat het begin verlaat werd, ophaaltijd werd uur later, toen naar verzamelpunt weer een half uur wachten en dus pas laat terug, gelukkig niets anders dan het diner gemist. De kruidenmarkt is zeer opdringerig.

De Gouden Stad - Stadstour van halve dag van Dubai Beoordeeld door

De bezochte locaties waren allen van zeer kortbij dan wel erin(moskee)] De organisatie m b t halen en van/naar het hotel was uitstekend . OceanAir Travels: ga zo door !! Er valt niets negatiefs te beoordelen.

Omslagfoto: Christopher, CC BY 2.0