Jumeirah-moskee

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Jumeirah-moskee

Wil je alle activiteiten in Jumeirah-moskee ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Jumeirah-moskee

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 5.438 beoordelingen

Een leuke ervaring om kennis te maken met de stad Dubai

De Hop on Hop off bus heeft meer routes als de BigBusTour. Zeker een aanrader om de stad op deze manier te verkennen. Ook rijdt de bus op tijd en heeft voldoende stops in routes zitten. Jammer is dat de bussen niet tot middernacht rijden zodat je ook voldoende tijd hebt om in de avond ook mooie bezichtingen te doen of even te genieten van de prachtige stad in de avond.

Heel handig om zo Dubai te zien en te ontdekken

Zeer vriendelijk personeel, gratis flesjes water aan boord. De tour in de avond is zeer aan te bevelen dan is mooi alles verlicht. Je hebt echt een 3 dagen pas nodig, anders zie je te weinig. Bovendien krijg je dan 2 gratis boottochten en vooral de ene naar de palmeilanden is zeer de moeite waard

we hadden de 7 dagen tour genomen. het was geweldig. je zag alles en je had ook veel activiteiten gratis bij. de enige min punt was, dat sommige ritten te lang waren we hebben ook vaak taxi's genomen.

Geweldige tour, super gids, sprak perfect Engels en Duits en zelfs ook Italiaans. Veel informatie gekregen over Dubai. Echte aanrader zeker in het begin van de vakantie.

Veel gezien met prima uitleg van de gids

Keurig op tijd opgehaald in ons hotel, daarna nog andere gasten opgehaald. Prim rondleiding gehad met veel uitleg en mogelijkheden om zelf nog dingen te doen.