Justitiepaleis van Brussel

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Justitiepaleis van Brussel: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Brussel: fietstocht met hoogtepunten en verborgen juweeltjes

  1. Brussel: fietstocht met hoogtepunten en verborgen juweeltjes

  Ga op de fiets om de beroemde bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes van Brussel te ontdekken met de hulp van je lokale gids. Verken verschillende wijken van de stad en zie hoe ze allemaal verschillend en uniek zijn. Maak onderweg een stop om even te gaan zitten en te genieten van een drankje op een van de gezellige terrasjes in de stad. Spring op de fiets voor een geweldige kennismaking met Brussel en zijn zeer diverse buurten. Fiets langs de Marollen, de Vismarkt en het Gerechtsgebouw, maar ook enkele minder voor de hand liggende plekjes die je een verrassend uitzicht over de stad bieden. Stop halverwege de tour en zet je fiets opzij voor een korte pauze in een gezellige bar of op het terras met de groep. Ga daarna verder met het ontdekken van wat Brussel te bieden heeft.

 • Brussel: wandeltocht centraal station naar Manneken Pis

  2. Brussel: wandeltocht centraal station naar Manneken Pis

  Als hoofdstad van België en van de Europese Unie biedt Brussel het beste van vele werelden: van gotische architectuur tot art nouveau, van historische bezienswaardigheden zoals de triomfboog in het Jubileumpark en het paleis van justitie tot het Atomium, het icoon van moderniteit, die werd gebouwd om de Universal Exhibition Expo 58 te vieren. Het middeleeuwse stadscentrum is zowel trendy als traditioneel. Brussel is uitnodigend met interessante contrasten, openheid en veel vitaliteit. Het meest indrukwekkend is echter de Grote Markt met zijn gotische stadhuis en met goudblad versierde gevels van de gildehuizen. En natuurlijk is het verplicht om Manneken Pis te bezoeken.

 • Brussel: privérondleiding

  3. Brussel: privérondleiding

  Verken Brussel en bekijk de hoogtepunten tijdens een rondleiding. Begin met een pick-up van je hotel in het centrum van Brussel in een luxe auto met airconditioning. Kom meer te weten over de geschiedenis van de Belgische hoofdstad terwijl je kenmerkende bezienswaardigheden ziet, zoals het Mannekin Pis-beeld van plassende jongen en de Sint-Michielskathedraal.

  Bewonder de Grote Markt, let op de flamboyante gebouwen van de art nouveau-wijk, geniet van het uitzicht vanaf de koepel van de Nationale Basiliek van het Heilig Hart en meer. Geniet van een flexibel reisschema met de mogelijkheid om de bezienswaardigheden aan te passen aan uw interesses.

 • Antwerpen naar Brussel: privécultuur- en ontdekkingsdagtour

  4. Antwerpen naar Brussel: privécultuur- en ontdekkingsdagtour

  Verken de stad en bekijk de vele bezienswaardigheden van Brussel. Bekijk het Atomium, de gotische kathedraal, het 19e-eeuwse Justitiepaleis met panoramisch uitzicht over de hele stad, het Jubelpark met het museumeiland van koning Leopold II en de wereldtentoonstellingshallen. Verken de stad vrij tijdens de lunch en krijg restaurantaanbevelingen zoals "haute cuisine", of voor eenvoudige maar heerlijke mosselen met friet. Proef heerlijke chocolaatjes met een geuze bij à la Mort Subite en een wafel bij Cirio. Loop 's middags door de stad. Bezoek de markt boven de Sint-Gorikshallen, of het mooiste marktplein van Europa, de "Grote Markt". Ga na de tour terug naar de Antwerp Cruise Terminal, of naar een locatie naar keuze in of rond Antwerpen.

 • Brussel: hoogtepunten privétour

  5. Brussel: hoogtepunten privétour

  Je deskundige gids haalt je op van Brussels Airport en laat je een stad vol cultuur en prachtige architectuur zien. In de ochtend ontdekt u de stad met de auto bekijk de vele bezienswaardigheden van Brussel, waaronder het Atomium, de gotische kathedraal, het 19e eeuwse Paleis van Justitie met zijn panoramisch uitzicht over de hele stad, het Jubelpark met het museumeiland van koning Leopold II en universele tentoonstellingshallen. Voor de lunch kun je je eigen gang gaan, met natuurlijk wat aanraders. U kunt gaan voor "haute cuisine" of voor eenvoudige maar lekkere mosselen met friet. Verken daarna de stad te voet, van de vismarkt over de Sint-Gorikshallen tot een van de mooiste marktpleinen van Europa, de "Grote Markt".

 • Brussel: privétour vanuit Zeebrugge

  6. Brussel: privétour vanuit Zeebrugge

  Verken de stad Brussel met een privé 8-persoons Volkswagen Caravelle en bekijk de vele bezienswaardigheden van Brussel, waaronder het Atomium, de gotische kathedraal, het Jubileumpark met het museumeiland van koning Leopold II en de wereldtentoonstellingshallen. Verken de stad vrij en bezoek de vismarkt boven de Sint-Gorikshallen. Laat u verrassen door het mooiste marktplein van Europa, de "Grote Markt". Ervaar een panoramisch uitzicht over de hele stad bij het 19e-eeuwse Paleis van Justitie. Ontvang restaurantaanbevelingen voor uw lunchpauze. Ga voor "haute cuisine" of voor simpele maar lekkere mosselen met friet. Proef heerlijke chocolaatjes met een geuze bij à la Mort Subite en een wafel bij Cirio. Transfer terug naar de Zeebrugge Cruise Terminal, of naar een locatie naar keuze in of rond Zeebrugge.

 • Brussel: Sightseeingtour van het hart van Europa, hele dag

  7. Brussel: Sightseeingtour van het hart van Europa, hele dag

  Brussel is uitgegroeid van een 10e-eeuwse vestingstad, gesticht door een afstammeling van Karel de Grote, tot een grote wereldmetropool met meer dan een miljoen inwoners. Het is meer dan alleen de hoofdstad van België, het is het centrum van de Europese Unie en heeft een schat aan attracties om te ontdekken. Voor deze privétour van 8 uur wordt u in uw hotel opgewacht en per minibus meegenomen om alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad te bezoeken. Bekijk het imposante 19e-eeuwse Paleis van Justitie en de uitgebreide kathedraal van de tweelingbegunstigers van de stad, de Heiligen Michaël en Gudule. Bewonder de moderne gebouwen van de EU-wijk. Liefhebbers van architectuur zullen Brussel kennen vanwege de art nouveau-architectuur. Velen zijn ontworpen door Victor Horta en je bezoekt een van zijn mooiste creaties, het voormalige Waucquez Warehouse. Nu de thuisbasis van het Stripmu...

  We hadden met een groep van 17 mensen deze tour geboekt. Vooral de Gids Paul Vrielynck was super goed. Had alles heel goed im grif en voorbereid. Daar naast was zijn kennis heel erg goed. Maar boven alles was zijn Humor geweldig. Kortom een once of a lifetime experience! Bedankt

Sitemap Justitiepaleis van Brussel

Wil je alle activiteiten in Justitiepaleis van Brussel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.