Justitiepaleis van Brussel

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Justitiepaleis van Brussel: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Brussel: stadsverkenningsspel met aanwijzingen

1. Brussel: stadsverkenningsspel met aanwijzingen

Speel een dag detective terwijl je geniet van een uiterst geheime missie om de pittoreske bezienswaardigheden van Brussel te verkennen! Los uitdagingen op je telefoon op met vrienden en familie en ontgrendel een routebeschrijving naar je volgende locatie terwijl je de meest ongelooflijke plekken van de stad bewondert. Bewonder de vele pareltjes die Brussel te bieden heeft onderweg, van de Zwarte Toren en de Grote Markt tot de Kunstberg. Kruip in de huid van Olympus Peraux, een wereldberoemde detective die is ingehuurd door prinses Astrid van Zweden om haar eigen veiligheid te onderzoeken voor een aanstaande bruiloft met prins Leopold van België. Leer de geschiedenis van Brussel terwijl je plezier hebt tijdens dit spannende spel van 2-3 uur. Speel alleen, met een groep of in competitie met een ander team.

...
Brussel: geleide fietstour langs de hoogtepunten

2. Brussel: geleide fietstour langs de hoogtepunten

Ontdek de beroemde bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes van Brussel op de fiets met de hulp van je lokale gids. Verken de verschillende wijken van de stad en zie hoe ze allemaal verschillend en uniek zijn. Pauzeer onderweg om te genieten van een drankje op een van de gezellige terrasjes in de stad.  Stap op je fiets voor een geweldige kennismaking met Brussel en de zeer diverse wijken van de stad. Fiets langs de Marollen, de Vismarkt en het Gerechtsgebouw, maar ook enkele minder voor de hand liggende plekken die je een verrassend uitzicht over de stad bieden. Las halverwege de tour een pauze in en zet de fiets aan de kant om met de groep even te genieten in een gezellige bar of terras. Ga daarna verder om meer van Brussel te ontdekken. 

...
Brussel: wandeltocht centraal station naar Manneken Pis

3. Brussel: wandeltocht centraal station naar Manneken Pis

Als hoofdstad van België en van de Europese Unie biedt Brussel het beste van vele werelden: van gotische architectuur tot art nouveau, van historische bezienswaardigheden zoals de triomfboog in het Jubileumpark en het paleis van justitie tot het Atomium, het icoon van moderniteit, die werd gebouwd om de Universal Exhibition Expo 58 te vieren. Het middeleeuwse stadscentrum is zowel trendy als traditioneel. Brussel is uitnodigend met interessante contrasten, openheid en veel vitaliteit. Het meest indrukwekkend is echter de Grote Markt met zijn gotische stadhuis en met goudblad versierde gevels van de gildehuizen. En natuurlijk is het verplicht om Manneken Pis te bezoeken.

...
Brussel: privérondleiding

4. Brussel: privérondleiding

Verken Brussel en bekijk de hoogtepunten tijdens een rondleiding. Begin met een pick-up van je hotel in het centrum van Brussel in een luxe auto met airconditioning. Kom meer te weten over de geschiedenis van de Belgische hoofdstad terwijl je kenmerkende bezienswaardigheden ziet, zoals het Mannekin Pis-beeld van plassende jongen en de Sint-Michielskathedraal. Bewonder de Grote Markt, let op de flamboyante gebouwen van de art nouveau-wijk, geniet van het uitzicht vanaf de koepel van de Nationale Basiliek van het Heilig Hart en meer. Geniet van een flexibel reisschema met de mogelijkheid om de bezienswaardigheden aan te passen aan uw interesses.

...
Antwerpen naar Brussel: privécultuur- en ontdekkingsdagtour

5. Antwerpen naar Brussel: privécultuur- en ontdekkingsdagtour

Verken de stad en bekijk de vele bezienswaardigheden van Brussel. Bekijk het Atomium, de gotische kathedraal, het 19e-eeuwse Justitiepaleis met panoramisch uitzicht over de hele stad, het Jubelpark met het museumeiland van koning Leopold II en de wereldtentoonstellingshallen. Verken de stad vrij tijdens de lunch en krijg restaurantaanbevelingen zoals "haute cuisine", of voor eenvoudige maar heerlijke mosselen met friet. Proef heerlijke chocolaatjes met een geuze bij à la Mort Subite en een wafel bij Cirio. Loop 's middags door de stad. Bezoek de markt boven de Sint-Gorikshallen, of het mooiste marktplein van Europa, de "Grote Markt". Ga na de tour terug naar de Antwerp Cruise Terminal, of naar een locatie naar keuze in of rond Antwerpen.

...
Brussel: hoogtepunten privétour

6. Brussel: hoogtepunten privétour

Je deskundige gids haalt je op van Brussels Airport en laat je een stad vol cultuur en prachtige architectuur zien. In de ochtend ontdekt u de stad met de auto bekijk de vele bezienswaardigheden van Brussel, waaronder het Atomium, de gotische kathedraal, het 19e eeuwse Paleis van Justitie met zijn panoramisch uitzicht over de hele stad, het Jubelpark met het museumeiland van koning Leopold II en universele tentoonstellingshallen. Voor de lunch kun je je eigen gang gaan, met natuurlijk wat aanraders. U kunt gaan voor "haute cuisine" of voor eenvoudige maar lekkere mosselen met friet. Verken daarna de stad te voet, van de vismarkt over de Sint-Gorikshallen tot een van de mooiste marktpleinen van Europa, de "Grote Markt".

...
Brussel: privétour vanuit Zeebrugge

7. Brussel: privétour vanuit Zeebrugge

Verken de stad Brussel met een privé 8-persoons Volkswagen Caravelle en bekijk de vele bezienswaardigheden van Brussel, waaronder het Atomium, de gotische kathedraal, het Jubileumpark met het museumeiland van koning Leopold II en de wereldtentoonstellingshallen. Verken de stad vrij en bezoek de vismarkt boven de Sint-Gorikshallen. Laat u verrassen door het mooiste marktplein van Europa, de "Grote Markt". Ervaar een panoramisch uitzicht over de hele stad bij het 19e-eeuwse Paleis van Justitie. Ontvang restaurantaanbevelingen voor uw lunchpauze. Ga voor "haute cuisine" of voor simpele maar lekkere mosselen met friet. Proef heerlijke chocolaatjes met een geuze bij à la Mort Subite en een wafel bij Cirio. Transfer terug naar de Zeebrugge Cruise Terminal, of naar een locatie naar keuze in of rond Zeebrugge.

...
Brussel: Sightseeingtour van het hart van Europa, hele dag

8. Brussel: Sightseeingtour van het hart van Europa, hele dag

Brussel is uitgegroeid van een 10e-eeuwse vestingstad, gesticht door een afstammeling van Karel de Grote, tot een grote wereldmetropool met meer dan een miljoen inwoners. Het is meer dan alleen de hoofdstad van België, het is het centrum van de Europese Unie en heeft een schat aan attracties om te ontdekken. Voor deze privétour van 8 uur wordt u in uw hotel opgewacht en per minibus meegenomen om alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad te bezoeken. Bekijk het imposante 19e-eeuwse Paleis van Justitie en de uitgebreide kathedraal van de tweelingbegunstigers van de stad, de Heiligen Michaël en Gudule. Bewonder de moderne gebouwen van de EU-wijk. Liefhebbers van architectuur zullen Brussel kennen vanwege de art nouveau-architectuur. Velen zijn ontworpen door Victor Horta en je bezoekt een van zijn mooiste creaties, het voormalige Waucquez Warehouse. Nu de thuisbasis van het Stripmuseum, heeft het overal in de stad meer dan levensgrote stripmuurschilderingen geïnspireerd. Kijk uit voor een aantal van hen terwijl u rijdt. Uw persoonlijke gids zal u wijzen op bezienswaardigheden en u informeren over het rijke tapijt van de lokale karakters van de stad. Je bezoekt koninklijke paleizen en proeft streekproducten, zoals de lambiek Gueuze. Je passeert parken, bent getuige van een bloeiende modescene en ziet het beruchte kleine Manneken Pis. Na een 3-gangen lunch gaat u te voet verder om door de historische binnenstad te dwalen. Je gaat naar de Grote Markt om de prachtige gevels van het gildehuis te zien, dwaalt langs de imposante 19e-eeuwse beurs en bezoekt het Kathelijneplein of Place St Cathérine.    

...

Sitemap Justitiepaleis van Brussel

Wil je alle activiteiten in Justitiepaleis van Brussel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.