Kaap de Goede Hoop

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kaap de Goede Hoop

Wil je alle activiteiten in Kaap de Goede Hoop ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kaap de Goede Hoop

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.469 beoordelingen

Alle dienstverleners waren erg vriendelijk en meegaand, behalve het personeel van de sightseeingbus. Ze waren soms erg onbeleefd en zijn altijd op hun telefoon of praten met collega's in tegenstelling tot andere landen. Toeristen in een vreemd land hebben vriendelijk en behulpzaam personeel nodig. Ze konden ook de activiteiten op de uitvindingspas niet goed uitleggen en we moesten er zelf achter komen. Ze moeten worden getraind.

Exclusieve en zeer informatieve tour. Absoluut een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze gids, Seraphin, is de beste ter wereld. Erg geduldig en gastvrij! Zal deze privétour zeker aanbevelen aan vrienden en familie. De kaart van Zuid-Afrika is veel logischer dan ooit tevoren. Robbeneiland was erg verdrietig en intens!

Bijna alles verliep soepel. Bij het boeken van de helikoptervlucht inbegrepen in het premium pakket, hadden we 3 pogingen nodig om een afspraak te maken. Maar dat past ook perfect. We hebben veel plannen gemaakt voor de 5-daagse premium pass, maar hebben ook veel kunnen ervaren met de pass.

Was een mooie excursie en je krijgt waar voor je geld.je rijdt door prachtig landschap

Geweldige dagtocht met super goede gids. Sterk aanbevolen.