Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.
Dagtocht

Kaapse schiereiland en wijnlanden Privérondtour van een hele dag

Kaapse schiereiland en wijnlanden Privérondtour van een hele dag

Vanaf € 168,71 per persoon

Kaapstad staat bekend om zijn prachtige bezienswaardigheden en adembenemende landschappen. Deze rondleiding neemt je mee langs het Kaapse schiereiland, Kaap de Goede Hoop, Cape Point en Boulders Beach. Sluit de tour af met een bezoek aan een van de meest gerespecteerde wijnboerderijen van Stelenbosch.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 10 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Frans
Inclusief ophaalservice
Je wordt opgehaald uit de lobby van je hotel.
Privégroep

Belevenis

Highlights
 • Bezoek het ontmoetingspunt van de stromingen in de Indische en Atlantische Oceaan
 • Geniet van een glas Kaapse wijn met een geweldig uitzicht op de bergketen Stellenbosch
 • Ontdek de Afrikaanse pinguïns op Boulders Beach
Volledige beschrijving
Je hebt de vrijheid om te kiezen op welk tijdstip je de tour wilt starten. Het wordt aanbevolen om om 8:30 uur te beginnen, omdat u het meeste uit uw dag wilt halen. De rondleiding begint met een bezoek aan Maidens Cove. Met uitzicht op het beruchte Twaalf Apostelengebergte en de ongerepte penthouses van Camps Bay, kunt u in de verleiding komen om naar Kaapstad te verhuizen. Als dat niet genoeg is om je te boeien, wacht dan tot je Chapmans Peak Drive ziet, dit moet een van de beste, zo niet de beste bergrit ter wereld zijn. Vanaf de uitkijkposten kunt u het ongerepte strand van Noordhoek, de haven van Hout Bay en de zeehondenkolonie bekijken. Vervolg je tour naar Kaap de Goede Hoop, een nationaal park dat het meest zuidelijke westelijke punt van het Afrikaanse continent is. Niet ver van Kaap de Goede Hoop, zie je de warme en koude zeestromingen elkaar ontmoeten bij Cape Point Lighthouse. Na een bezoek aan een van de bekende nationale bezienswaardigheden van Afrika, ga je naar Boulders Beach om de Afrikaanse pinguïns te zien. Hier kunt u een hapje eten in het Seaforth Restaurant of naar het Harbour House van Kalk Bay rijden. Houd er rekening mee dat; dit is voor uw eigen account en is optioneel. Maak daarna een rit langs Baden Powell Drive. Deze prachtige kustlijnrit biedt uitzicht op het strand en de bergen met prachtige wilde bloemen die langs de weg groeien. De schilderachtige en zeekustaandrijving leidt u naar Neethlingshof Wine en Delheim Wine Estate. Neethlingshof, in Stellenbosch, net buiten de stad Kaapstad, dateert uit 1692. Dit is een perfecte plek voor een wijnproeverij. Het wijndomein staat bekend om zijn prachtige laan met stenen dennen en de prachtige omliggende bergketen. Neethlingshof biedt de beste wijnen, waaronder Merlot, Shiraz, Malbec, Cabernet Sauvignon, Pinotage en Sauvignon Blanc om er maar een paar te noemen. Geniet van een wijnproeverij met voedselcombinatie, inclusief 5 hapgerechten. Uw laatste stop voor de dag, Delheim Wine Estate, ligt op de hellingen van de berg Simonsberg en is trots in zijn majestueuze omgeving. Beroemd om hun bekroonde wijnen, zoals Pinotage Rose, Spatzendreck en Grand Reserve, is het gewoon een must om te genieten. Delheim Wine Estate adviseert u ook over welke wijnen geschikt zijn voor foodpairing. Het landgoed biedt decadente wijn- en cupcake-combinatie die anders is dan de gebruikelijke wijn- en kaascombinaties. Als je jezelf als een wijnkenner beschouwt, kan het bezoeken van deze wijnboerderijen inderdaad leerzaam zijn. Zodra uw bezoek aan deze wijnboerderijen is voltooid, keert u terug naar uw ophaallocatie langs de N1 Nationale Route. De tour eindigt om ongeveer 18:00 uur.
Inbegrepen
 • Waterflessen
 • Toegangsprijs Kaap de Goede Hoop
 • Boulders Beach toegangsprijzen
 • Wijnproeverij op Neethlingshof
 • Wijnproeverij bij Delheim
 • Kabelpunten Cape Point
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen
 • Zonnebril
 • Zonnehoed

Niet toegestaan

 • Huisdieren
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5 /5

gebaseerd op 9 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  5/5
 • Vervoer
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,8/5
 • veiligheid
  5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Jean Luc was AMAZING. Even though we had our own vehicle and possibly could have made all these stops ourselves, having such a great tour guide made a huge difference learning the history, economy, nuances on social context, enjoying views rather than stressing over directions. My wife and I are thinking of trying to find a tour guide like Jean Luc for our home town to appreciate our own city more.

Verder lezen

1 juni 2019

Vertalen

Absolument parfait ! Chris a été un guide très disponible, discret, serviable et très intéressant dans ses commentaires sur l'histoire et les traditions du pays. Il est aussi un conducteur très prudent. Le véhicule était très luxueux et très propre. Enfin, le choix du parcours et des activités était excellent, chaque étape étant chronométrée sans jamais nous gêner. Encore merci Chris.

Verder lezen

13 februari 2020

Vertalen

27 oktober 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 185949