Kies data

Dagtrip vanaf Kaapstad

  • Dagtochten
28 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Veelgestelde vragen over Kaapstad

Welke topattracties zijn een must-see in Kaapstad?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Kaapstad?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Stellenbosch

Overzicht activiteiten in Kaapstad

Wil je alle activiteiten in Kaapstad ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kaapstad

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.690 beoordelingen

We werden kort voor 8 uur 's ochtends opgehaald bij het ontmoetingspunt. Helaas konden we niet direct bij de accommodatie opgehaald worden omdat de heenweg niet begaanbaar was voor de bus. Ondanks dit alles is er geprobeerd een oplossing te vinden om ons op een veilige plek op te halen. Nadat alle 18 mensen waren verzameld, gingen we richting Stellenbosch. Onderweg was er helaas geen informatie over de omgeving. De selectie van wijnhuizen en de wijnproeverijen waren erg goed. Tussendoor waren er verschillende dingen te eten zoals kaas, chocola of biltong. Toch zou ik aanraden om vooraf goed te ontbijten om een goede basis te creëren. Voor iemand die niet van rode wijn houdt is het jammer dat er vooral rode wijnen geproefd worden. Des te beter zijn de witte wijnen die geproefd kunnen worden.

Onze gids Regean was bijzonder goed op de hoogte van de geschiedenis vanaf de Portugezen tot nu. Bijzonder mooie rondreis ondanks dat de Tafelberg niet door ging vanwege de wind. Houdt wel rekening met extra kosten van zo’n 90 euro voor entree Tafelberg,( kaartje nog 7 dagen geldig) reservaat pinguïns en lunch. Weet niet hoe gedetailleerd andere gidsen vertellen, maar deze was zeer gepassioneerd en breed georiënteerd en wist alle jaartallen uit zijn hoofd.

We had a lovely tour with tourguide Reagan. He was very nice and spontaneously. He gave us a lot of information and it was worth every dollar.

Alles was professioneel vanaf het ophalen bij het hotel tot we werden afgezet. Zeer professionele gids die er de hele tijd was!

Goede en leerzame reis, met goede informatie over wijnen.