Kaapstad
E-Bike-Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kaapstad E-Bike-Tours: Onze meest aanbevolen

 • Kaapstad: e-bike wijntour

  1. Kaapstad: e-bike wijntour

  Ga op avontuur en verken de wijnlanden van Zuid-Afrika. Geniet van een begeleide e-bike-rit van 2 uur en geniet van een unieke sfeer tijdens het fietsen. Verken de wijnstokken op een elektrische fiets en word omringd door vele opvallende landschappen, zoals Zevenwacht met wijnbouwwortels die diep teruggaan in het historische verleden van Zuid-Afrika. Deze activiteit is geschikt voor iedereen, omdat de elektrische fietsen je helpen om de heuvels op te gaan, zodat je het meeste uit de rit kunt halen.

 • Kaapstad: e-bike-tour langs de Tafelbaai

  2. Kaapstad: e-bike-tour langs de Tafelbaai

  Vertrek vanaf Sunset Beach en fiets door Bloubergstrand helemaal naar het charmante kustplaatsje Melkbosstrand. Volg een kusttour die je enkele van de meest ongelooflijke uitzichten op de Tafelberg en Robbeneiland laat zien. Volg een nieuw aangelegde fietsroute die de oceaanpromenade volgt. Door dit pad is deze kitesurfer en windsurfparadijs nu toegankelijk voor fietsers. Met een elektrische fiets die wat hulp biedt bij het trappen, cruise je gemakkelijk door de wind. Maak een ontspannen e-bike-tour en voel de zeebries terwijl je geniet van het prachtige landschap van het gebied. Geniet van de iconische ansichtkaarten van de Tafelberg voordat je terugkeert naar het startpunt.

 • Kaapstad: Halve dag e-bike stadstour

  3. Kaapstad: Halve dag e-bike stadstour

  Ontdek de "moederstad" met een elektrische fiets en een geregistreerde gids. Deze schilderachtige tour langs de Atlantische kust en de geschiedenisrijke stad is zowel gemakkelijk te doen als ongetwijfeld een hoogtepunt voor uw reis naar Zuid-Afrika. Door de jachthaven over te steken en door de waterkant, bezoek je de oudste vuurtoren in Zuid-Afrika. Nadat je op Seapoint's Walkway hebt gereden, zal je gids je naar Greenpoint Gardens leiden waar je een prachtig uitzicht over het stadion van Kaapstad zult tegenkomen. Je bezoekt later het Nelson Mandela Jetty 1 Museum, waar alle gevangenen werden vastgehouden voordat ze naar Robin Island werden overgebracht. Aan boord van uw handige e-bike, deze tour is moeiteloos en bevat veel mogelijkheden om te stoppen voor foto's.

 • Kaapstad: E-Bike Cape Peninsula Tour

  4. Kaapstad: E-Bike Cape Peninsula Tour

  Na een korte veiligheidsbriefing ga je naar het zuiden rijden naar Kaap de Goede Hoop. Dit gebied is een wereldberoemd monument en bevat monumenten ter ere van twee van 's werelds beroemdste ontdekkingsreizigers: Vasco da Gama en Bartolomeu Dias. Bekijk onderweg meer dan 250 soorten vogels, bavianen, struisvogels, bokken en de Cape Mountain Zebra. Je gaat dan naar Cape Point, waar je van je fiets stapt om naar de vuurtoren te reizen, waar je wat vrije tijd hebt en uiteindelijk zult lunchen in een lokaal restaurant (niet inbegrepen). Zodra je het meeste uit Cape Point hebt gehaald, rijd je met je fiets terug naar het noorden naar waar je begon terug te keren in het voertuig voor de laatste attractie van de dag. Je hebt de mogelijkheid om de pinguïns te bezoeken op Boulders Beach in de charmante kustplaats Simon's Town. Daar kun je ze zien terugkomen uit de oceaan, koesteren op het stran...

 • Van Kaapstad: E-Bike Winelands Tour

  5. Van Kaapstad: E-Bike Winelands Tour

  Begin na een korte veiligheidsbriefing met je e-bike op de paden die zich een weg banen door de pittoreske wijnstokken. Verken heuvels en kleine valleien die u naar uw eerste wijnproeverij leiden. Ontspan terwijl u geniet van 3 of 4 verschillende wijnen uit het eerste landgoed en geniet van het uitzicht. Rijd naar de top van de heuvel, met minimale inspanning omdat de elektrische fiets al het zware werk voor je doet. Geniet van een glas lokale champagne genaamd Méthode Cap Classique terwijl u geniet van de frisse lucht. Geniet van een verse, lokale lunch in de tweede wijnkelder en een laatste wijnproeverij voordat je terugkeert naar Kaapstad en de schilderachtige rit maakt.

 • Kaapstad: begeleide e-bike-tour van 2 uur

  6. Kaapstad: begeleide e-bike-tour van 2 uur

  Begin aan een leuke en unieke tourervaring terwijl je Kaapstad op een e-bike verkent. Een ritje langs de Atlantische kust en door de stad Kaapstad, met zijn rijke historie, is ongetwijfeld een hoogtepunt. Zie meer van de stad in minder tijd, bezoek beroemde locaties en geniet onderweg van vermakelijk commentaar van je lokale gids. U kunt de oudste vuurtoren van Zuid-Afrika bezoeken door de jachthaven over te steken en langs de waterkant te wandelen. Na een ritje over de Seapoint Walkway neemt je gids je mee naar Greenpoint Gardens, waar je een geweldig uitzicht hebt op het stadion van Kaapstad. Verken het Nelson Mandela Jetty 1 Museum, waar alle gevangenen werden vastgehouden voordat ze naar Robin Island werden overgebracht. De toegangsprijs is gratis wanneer deze open is Deze tour is gemakkelijk te doen op een E-bike, met voldoende mogelijkheden om te stoppen voor foto's.

 • Kaapstad: Chapmans Peak Coastal Ebike Tour

  7. Kaapstad: Chapmans Peak Coastal Ebike Tour

  Rijd langs Chapman's Peak, een van 's werelds meest schitterend aangelegde fietsroutes langs de kust. Ga lekker fietsen op een topklasse Giant ebike met elektrische trapondersteuning. Iedereen kan genieten van deze gemakkelijk te besturen fietsen, ongeacht het fitnessniveau. Deze route zou op ieders bucketlist moeten staan die gepassioneerd is door het majestueuze landschap van Kaapstad. Begin op de parkeerplaats van Maiden's Cove vanwaar je langs de zee vaart via Camps Bay, dat wordt beschouwd als het St Tropez van Afrika. Je komt dan op de prachtige Victoria Road langs de kust, langs Lion's Head en de Twelve Apostles, die je uiteindelijk naar Hout Bay zullen brengen. Vanaf Hout Bay beklim je de laatste gemakkelijke klim naar Chapman's Peak waar je stopt bij het uitkijkpunt, de perfecte gelegenheid om foto's te maken van het adembenemende panoramische uitzicht. Op de terugweg stop je ...

 • Kaapstad: Winelands E-Bike Tour en proeverij

  8. Kaapstad: Winelands E-Bike Tour en proeverij

  Na de pick-up van je hotel, begin deze magische tour met een heerlijk hapje in de hand op een luxe tour voertuig. Je eerste stop is het Taal Monument, terwijl je in de verte een prachtig uitzicht over Klapmuts en de Tafelberg hebt. Begin aan een opwindende e-bike-cyclus van 20 tot 30 kilometer door het natuurreservaat Paarl Mountain. Maak een korte rit naar het beroemde KWV Emporium en proef een paar combinaties van gin, wodka, cognac, whisky of wijn, die ook te koop is. Na een korte rit stop je bij Anura Wine Estate voor een heerlijke lunch, geserveerd met een kaas- en wijnarrangement. Spring op je e-bike en fiets door de Cabernet Sauvignon en de Merlot-wijngaarden op een 10 kilometer lang landschapsavontuur. Pak tenslotte de fietsen in en ga richting het charmante Warrick Wine Estate, uw eindbestemming. Ontdek het vierde oudste wijndomein, dat nog steeds in bezit is van dezelfde fami...

  Wij zijn ervaren fietsers, rijden ook ebikes. De fietsen waarop we moesten rijden vallen echter in Nederland onder crossmotoren. Zeer zwaar en met brede banden, de e- ondersteuning moest je met het handvat regelen. Bij een lichte beweging schoot het apparaat met slippende band naar voren op onverharde steile weg. Het was dus meer een motor dan een fiets. Van tevoren werd ons gevraagd wat ons gewicht was zodat de ‘ fietsen’ op ons postuur uitgekozen zou worden. Met mijn 1,60 kon ik de motor niet overeindhouden,laat staan zelfstandig opstappen.Het was een debacle. Op de foto’s staan wel lichte fietsen en verharde wegen. Koffie en lunch waren niet inbegrepen. De proeverij bestond uit 2 wijnproeverijen, i.p.v. 1 gin,wodka,cognac en wiskey proeverij. Er waren bij de 1e proeverij alleen droge crackers, omdat de keuken gesloten was. We hadden ons verheugd op een dag fietsen langs/ door de wijngaarden, hiervan was geen sprake. Kosten 314€ voor 2pers. We voelen ons afgezet.

 • Van Kaapstad: Halve dag Winelands E-Bike Tour

  9. Van Kaapstad: Halve dag Winelands E-Bike Tour

  Ervaar het beste van de beroemde wijnscène van Zuid-Afrika tijdens deze tour van een halve dag vanuit Kaapstad. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, ga je naar het startpunt waar je naar een korte veiligheidsbriefing luistert voordat je aan je e-bike tour begint. Ontdek tijdens de tour pittoreske wijngaarden met de hulp van uw professionele gids. Verken heuvels en kleine valleien terwijl u een adembenemend uitzicht op de prachtige landschappen van de wijnlanden bewondert. Rijd naar de top van de heuvel, met minimale inspanning omdat de elektrische fiets het meeste van het zware werk voor je doet, en wordt beloond met een panoramisch uitzicht op de omgeving. Sluit je tour af op een lokaal wijndomein. Geniet hier van een aantal van de beste wijnen uit de regio voordat u wordt teruggebracht naar uw hotel.

 • Kaapstad: elektrische fietstocht op de Tafelberg

  10. Kaapstad: elektrische fietstocht op de Tafelberg

  Verken het beste van Kaapstad tijdens een leuke e-bike-tour van een hele dag. Bekijk deze prachtige en levendige stad op de meest opwindende manier, op twee wielen. Ontmoet je gids, ontvang je helm en krijg een instructiesessie over het gebruik van de elektrische fiets. Begin je avontuur op de lagere hellingen, bij het Rhodes Memorial. Fiets naar het King's Block-huis en rond de hellingen van de Devil's Peak. Spring met een kabelbaan naar de top van de Tafelberg en geniet van de rit. Zorg ervoor dat je je camera meeneemt, want je wilt de perfecte fotomoment bovenaan niet missen.

Sitemap Kaapstad

Wil je alle activiteiten in Kaapstad ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.