1. Zuid-Afrika
 2. West-Kaap
 3. Kaapstad
 4. Dagtrips

Vanuit Kaapstad: dagtour wijnstreek met wijnproeverij

Product ID: 12456
Bekijk gallery
Gecertificeerd
Bereid je voor op een adembenemende reis door de wijnstreek van de Zuid-Afrikaanse Kaap. Kom van alles te weten over de wijnproductie, van de wijnstok tot de fles, en bezoek de historische steden Stellenbosch, Franschhoek en Paarl.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 8,5 uur
Begintijd 08:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Frans, Duits

Inclusief ophaalservice

Je accommodatie in Kaapstad

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Vertrek vanuit Kaapstad en geniet van 3 proeverijen met Zuid-Afrikaanse topwijnen, begeleid door een kaasproeverij.
 • Verken de charmante steden Stellenbosch, Paarl en Franschhoek
 • Rijd in de tram van Franschhoek door de wijngaarden
Volledige beschrijving
Wijnliefhebbers opgelet! Bereid je voor op een adembenemende reis door de wijnstreek van de Zuid-Afrikaanse Kaap. Kom van alles te weten over de productie van exquise wijnen, van de wijngaard tot de fles, en bezoek de historische steden Stellenbosch, Franschhoek en Paarl.
Stellenbosch/Zewenwacht

Het wijnlandschap rond Stellenbosch, op slechts 20 minuten van Kaapstad, is fenomenaal en verschilt totaal van dat van het Kaapse Schiereiland. In deze regio groeien veel verschillende druivensoorten, zoals de Chenin Blanc, Shiraz, Pinotage en de Méthode Cap Classique (de regionale champagne). Stellenbosch is een kleine maar levendige stad met een vermaarde universiteit en meer dan genoeg activiteiten; denk aan rondleidingen door wijnkelders en proeverijen. Je krijgt de kans om wijnen voor thuis aan te schaffen, zodat je ook ná je bezoek kunt genieten van de kwaliteitswijnen uit deze regio.
(1 uur en 45 minuten)

Franschhoek/Wijnlandgoed Marianne


Franschhoek ('de Franse hoek') is een oud hugenotendorp. Met z'n talloze straten en landgoederen met Franse namen zul je in deze stad gemakkelijk verdwalen. Je zult je afvragen of je in het Frankrijk van vroeger bent beland. Laat je compleet betoveren door deze charmante stad en de serene omgeving. Je krijgt ook de kans om de delicatessen, kazen en beste wijnen van de regio te proeven. Dit is een unieke en ontspannende manier om de vallei van Franschhoek te ervaren. Je reist door glooiende wijngaarden in een open tram.
(2 uur)

Gevangenis Drakenstein

Drakenstein is een laagbeveiligde gevangenis tussen Paarl en Franschhoek. In deze gevangenis bracht Nelson Mandela het laatste deel van zijn gevangenisstraf, die hij kreeg voor zijn anti-apartheidsstrijd, door.
(10 minuten)

Paarl/Laborie

Paarl biedt een fascinerend inkijkje in de Zuid-Afrikaanse cultuur en traditie. Deze stad was het voormalige toevluchtsoord voor de eerste Hugenoten die na het Edict van Nantes uit Europa vertrokken. Je vindt hier ook een monument gewijd aan de Hugenoten. Bezoek ook de wijngaarden van de stad en proef de beste wijnen van de regio.
(1 uur)
Inbegrepen
 • Rondleiding door de wijnkelder
 • 3 wijnproeverijen
 • 1 kaasproeverij
Niet inbegrepen
 • Lunch
 • Optionele bezoeken

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie
Goed om te weten
• Optionele picknick op de wijnboerderij
• Mogelijkheid om wijn te kopen
• De vertrektijd is bij benadering en hangt af van de locatie van je accommodatie. De precieze vertrektijd wordt een dag voor de excursie doorgegeven

Vanaf € 63,87 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,4 / 5
gebaseerd op 211 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,4/5
organisatie
4,3/5
prijs / kwaliteit
4,3/5
veiligheid
4,7/5

Georganiseerd door

African Eagle Daytours

Product ID: 12456