Kaapstad Verhuur

Kaapstad Verhuur: Onze meest aanbevolen

Kaapstad: stand-up paddleboard-ervaring

1. Kaapstad: stand-up paddleboard-ervaring

Leer een nieuwe vaardigheid of perfectioneer je stand-up paddle-techniek door over het water te glijden bij het V&A Waterfront van Kaapstad. Oefen op het kalme water van het kanaal met 30 of 60 minuten boardhuur. Geniet van enkele van de mooiste uitzichten van het prachtige Kaapstad vanaf de beschermde grachten van het V&A Waterfront. Begin met een korte les van een deskundige instructeur voordat je het water op gaat.

  • Wateractiviteiten
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Kaapstad

Welke topattracties zijn een must-see in Kaapstad?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Kaapstad?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Stellenbosch

Sitemap Kaapstad

Wil je alle activiteiten in Kaapstad ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kaapstad

De gids was super en vertelde veel, eerste “wijngoed” was een aanfluiting. Een jongeman die er duidelijk geen zin in had zette ons aan een tafel en we moesten zelf maar wart inschenken en proberen.. hij had ons ook nog een paar vaten laten zien, maar er stond binnen een machine zo hard dat we niets konden horen van zijn enigszins uitleg. Wijngoed 2 Marian was beter, maar ze kunnen het wel leuker maken. Dit was jammer. Wel een leuke halve dag gehad.

Gids was fenomenaal. Hij was zeer goed geïnformeerd over de stad en de gebieden en hield ons bezig op weg naar de boerderijen. De boerderijen waren onberispelijk en we werden getrakteerd op combinaties met kaas en de tweede boerderij was met Biltong. Er werd een veel grotere selectie wijnen gepresenteerd om te proeven dan we hadden verwacht. Vriendelijk personeel, zou het zo weer doen. Een must voor een bezoek aan Kaapstad. Veel waar voor je geld

Stellenbosch is an absolutely gorgeous town and especially the first winery we visited was charming. What makes this trip unforgettable was definitely the driver/guide Robert Martins from African Eagle tours. He knows quite a lot from the region and the wineries. Funniest and charming guide we ever came across. Thank you Rob!

het is een leuke trio, maar ik moet je zeggen je moet wel echt van wijn houden als je eraan meedoet. met een halve dag tour proef je 9 wijnen wit en rode wijn. deze wijnen komen echt uit de streek.

Ontzettend leuk.

De gids was erg aardig en kon leuk vertellen. Ook wist hij erg veel van Kaapstad zelf. De proeverijen waren erg mooi en lekker. Vooral met de combi kaas en biltong. Hele leuk dag gehad. Aanrader!