Wateractiviteit

Kaapstad: boottocht bij zonsondergang met champagne

Kaapstad: boottocht bij zonsondergang met champagne

Vanaf € 30,81 per persoon

Vaar richting de Atlantische Oceaan vanuit Kaapstad, geniet van prachtig uitzicht op de kust en ontspan aan boord. Het belangrijkste is dat je een optimale blik heft op de ondergaande zon boven de oceaan - dit spectaculaire vergezicht wil je niet missen.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Gastheer of -vrouw
Engels

Belevenis

Highlights
 • Bekijk de kustlijn van Kaapstad vanaf het water
 • Geniet van 2 glazen lokale bubbeltjeswijn
 • Zie bij goed weer de zon ondergaan boven de oceaan
 • Keer na je boottocht terug naar het levendige Waterfront
Volledige beschrijving
Kaapstad heeft een van de beste locaties om de zon onder te zien gaan vanaf het water. De Atlantische Oceaan strekt zich tot ver achter de majestueuze Tafelberg uit. Deze boottocht moet je als local en als reiziger zeker een keer gedaan hebben. Je krijgt vanaf de zee een uniek panorama op de kust van Kaapstad en ontspant ondertussen met een lokale bubbeltjeswijn. De zeilboten Esperance en Serenity One volgen tijdens deze boottocht de wind. De bestemming hangt daarom af van het weer tijdens de boottocht. De kapitein laat je voor vertrek de verwachte richting weten, maar in de zomer komt de wind in Kaapstad meestal uit het zuidoosten. Eerst vaar je de haven uit. Vervolgens vaar je over de Tafelbaai richting de vuurtoren Milnerton. Daarna keer je terug naar de beschermde Grangerbaai in de luwte van de Tafelberg om de zonsondergang te zien. Tenslotte ga je op de motor weer terug naar Waterfront. In de wintermaanden, wanneer de noordwester wind overheerst, vaart de boot waarschijnlijk in de richting van de kust van Clifton of Robbeneiland. Deze boottocht keert ook terug naar Grangerbaai en Waterfront. In sommige gevallen kan het vanwege het weer nodig zijn de motor te gebruiken. In dat geval vaart de boot langzaam langs de Atlantische kust in de richting van Clifton en dan weer terug. Bij alle boottochten doen de kapitein en de bemanning hun best om, afhankelijk van het weer, jouw het optimale uitzicht op de zonsondergang boven de zee te bieden - je gelooft niet hoe mooi dit is, totdat je het zelf beleeft. Wanneer de zee te ruig is en de wind te sterk vaart de boot alternatief door de Tafelbaai met als eindbestemming de haven van Kaapstad; een perfect alternatief aanbod met een magisch uitzicht op de Tafelberg en de lichtjes van Kaapstad in het donker. In extreme omstandigheden zal de schipper alle aspecten in overweging nemen en zelfs aan de kade blijven om de veiligheid van de passagiers te waarborgen.
Inbegrepen
 • 2 glazen lokale bubbeltjeswijn tijdens de boottocht
 • Extra drankjes (met contant geld te koop aan de bar)
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je moet een reisformulier invullen
 • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Shop 5 op Quay 5, Victoria & Alfred Waterfront, Kaapstad. Zoek naar de borden naar Waterfront Charters naast het Sevruga Restaurant. De locatie van de lokale aanbieder is te vinden op Waters Edge onder de grote vlaggenmast aan de voorkant van het winkelcentrum. Zorg ervoor dat je 15 minuten voordat de activiteit begint aanwezig bent.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Extra grote bagage
 • Huisdieren

Goed om te weten

 • Het is altijd een goed idee om een warme jas mee te nemen, aangezien het tijdens de terugreis kouder kan zijn. Zorg dat je je hoed, zonnebril en zonnebrandcrème niet vergeet
 • Draag comfortabele schoenen en geen hoge hakken (voor je eigen veiligheid).
 • Zorg dat je 15 minuten voor begin van de activiteit bij het trefpunt bent.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 348 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,6/5
 • Vervoer
  4,4/5
 • prijs / kwaliteit
  4,5/5
 • veiligheid
  4,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Best vibe ever! Everyone is friendly, it is an amazing experience and cruise with an amazing team. It's a wonderful way to make new friends and get to know others. The sunset is mind blowing, something everyone has to see for themselves to understand how beautiful it is. Best cruise ever!!!

10 december 2021

Vertalen

The crew were extremely efficient and made our trip interesting and informative. The boat was comfortable and when it got cold we were given blankets to warm us. Unfortunately, because of Covid, we could not see the sunset because the sun set at 20:00 and we had to be home at 21:00 also, we could not drink champagne for the same reason! It was great fun!

Verder lezen

31 januari 2021

Vertalen

An excellent evening! We were lucky to have a dry and clear evening and rewarded with the most stunning sunset! The water was very choppy though so all of us sat at the front of boat got quite soaked in the first 20 mins of the journey! However we all laughed about this and bonded with strangers! Glad they had blankets on board as it did get cold (we went in February). The best bit was just floating and watching the whole sunset, blissful.

Verder lezen

12 februari 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 162009