Rondleiding

Kaapstad: halve dag Tafelberg en stadsrondleiding

Kaapstad: halve dag Tafelberg en stadsrondleiding

Vanaf € 34,71 per persoon

Bewonder het adembenemende uitzicht op Kaapstad vanaf de top van de Tafelberg tijdens een 4 uur durende sightseeingtour. Je verkent het centrum met een rit door Bo-Kaap, Company Gardens, Kasteel de Goede Hoop, Diamond Works en meer.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 4 - 4.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Duits
Inclusief ophaalservice
Gratis ophaalservice vanaf hotels in het centrum van Kaapstad. Ophaalservice van hotels buiten het centrum van Kaapstad zijn op aanvraag beschikbaar. Houd er rekening mee dat de ophaaltijd varieert, afhankelijk van de locatie van je hotel. Zorg dat je 10 minuten voor de afgesproken ophaaltijd in de lobby van je hotel klaarstaat.

Belevenis

Highlights
 • Bekijk vanaf de Tafelberg het uitzicht op Kaapstad en haar stranden
 • Kom meer te weten over de kolonisten van de Maleisische buurt
 • Rij naar St. George's kathedraal, zetel van Desmond Tutu
 • Reis naar de juwelenmakerij Diamond Works
 • Bewonder de barokke pracht van het Stadhuis van Kaapstad
 • Ga naar het Kasteel de Goede Hoop uit de 17e eeuw
Volledige beschrijving
Ga naar de top van de Tafelberg op deze halve dagervaring, waar ook ophaalservice bij je hotel en een verkenningstocht door de historische wijken van Kaapstad bij inbegrepen is. Je begint met een rit door het stadscentrum en komt langs monumenten zoaals Kasteel de Goede Hoop, in 1666 gebouwd door de VOC. Bezichtig de barokke pracht van het Stadhuis en de Grand Parade. Langs Adderley Street ga je verder naar St. George's-kathedraal, zetel van Nobelprijswinnaar Desmond Tutu. Je gaat langs Company Gardens en de Maleisische buurt (ook bekend als Bo-Kaap). Naar deze historische wijk aan de voet van de Tafelberg werden in de vroege 18e eeuw afstammelingen van slaven uit Java, Ceylon en andere regio's in het verre Oosten gebracht. Vervolgens ga je via Kloof Nek naar de Tafelberg en stijg je per kabelwagen (mits het weer het toestaat) naar de top (tickets niet inbegrepen). Je ziet de wilde bloemen en de beroemde zilveren boom en geniet van een vogelperspectief op de stad en de stranden. Op heldere dagen zie je aan de ene kant Kaappunt en aan de andere kant Robbeneiland, waar Nelson Mandela gevangen zat. 
Inbegrepen
 • Retourvervoer vanaf centraalgelegen hotels in Kaapstad
 • Ticket voor de kabelbaan naar de top van de Tafelberg
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je moet een reisformulier invullen
 • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd
 • Mondkapjes zijn verplicht in binnenruimtes
 • Alle deelnemers die ouder zijn dan 12 jaar moeten een bewijs overleggen dat ze ten minste één dosis van een door de FDA of de WHO goedgekeurd Covid-19-vaccin hebben gekregen. Dat bewijs van vaccinatie kan zijn de NYC COVID Safe-app, Excelsior Pass, CDC Vaccination Record (of foto), NYC Vaccination Record of officieel immunisatiedossier van buiten NYC of de VS.

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Als gevolg van de preventieve maatregelen vanwege het COVID-19-virus, is de Tafelberg-kabelbaan tot nader order gesloten. Tijdens deze periode wordt de kabelbaan vervangen door een halte bij Signal Hill, zonder extra kosten. Je rijdt ook langs de parlementsgebouwen, het gemeentehuis, Slave Lodge en Company Gardens
 • De Engelstalige tour vertrekt 2 keer per dag. De tweetalige tour in het Duits en Engels is alleen beschikbaar op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondagochtend. Er geldt een minimumaantal van 2 deelnemers voor de tour in de middag
 •  Als er een lange wachttijd is voor de kabelbaan, ga je verder met de tour en keer je terug naar het Lower Cable Way Station. Als de wachttijd nog steeds meer dan 2 uur bedraagt, kun je teruggaan naar je hotel of blijven wachten en zelf de terugrit naar je hotel regelen.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,1 /5

gebaseerd op 116 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,6/5
 • Vervoer
  4,5/5
 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • veiligheid
  4,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De gids was deskundig en onderhoudend

De dag begon een beetje beverig. Ik kreeg de avond tevoren per fax een herinnering in mijn hotel, maar de ophaalplaats was niet duidelijk. Ik heb ondersteuning gemaild, maar kreeg automatisch een reactie Ik heb een telefoonnummer gevonden en het probleem opgelost. We werden op tijd opgehaald. Helaas was de wind te hoog en was de tafelberg gesloten. Onze gids gaf een alternatieve rondleiding door de stad, die onder de omstandigheden op een na beste was. Geen terugbetaling of vervangingsdatum. Zijn naam was "Super" en hij was een supergids .... maar ik was toch teleurgesteld ... geen fout van hem of van GYG maar van aard.

Verder lezen

20 juli 2016

sehr gut organisiert. Wir haben sogar eine Dolmetscherin zu Seite gestellt bekommen. Der Guide hat uns viele Informationen zur Kultur, aktuellen Entwicklung und politischen Lage gegeben. Für manche könnte es zu schnell gehen, da wir 3 Programmpunkte schaffen wollte, aber für uns war es das Richtige, da wir den Nachmittag noch für uns hatten und am nächsten Tag zurück flogen. Also für alle, die noch etwas unternehmen wollen, aber nicht den ganzen Tag weg sein möchten ist es ideal.

Verder lezen

24 december 2019

Vertalen

Alles top!

Wir waren an wirklich vielen Orten. Der Tourguide har wirklich viel über die Stadt gewusst und und alles erklärt und erzählt. Ich war sehr begeistert und kann es jedem empfehlen! Alles hat problemlos geklappt. Der Tourguide war wirklich sehr freundlich und hat die ganze Tour optimal durchgeführt!! Vielen Dank dafür!

1 juli 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 1049