Rondleiding

Kaapstad: halve dag Tafelberg en rondleiding door de stad

Activiteitenaanbieder: Cullinan Guided Journeys

Kaapstad: halve dag Tafelberg en rondleiding door de stad

Activiteitenaanbieder: Cullinan Guided Journeys

Vanaf € 35,02 per persoon

Bewonder het adembenemende uitzicht op Kaapstad vanaf de top van de Tafelberg tijdens een 4 uur durende sightseeingtour. Verken het centrum van de stad met een rit door Bo-Kaap, Company Gardens, Kasteel de Goede Hoop, Diamond Works en meer.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 4 - 4.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels, Duits
Inclusief ophaalservice
Gratis ophaalservice vanaf hotels in het centrum van Kaapstad. Ophaalservice van hotels buiten het centrum van Kaapstad zijn op aanvraag beschikbaar. Houd er rekening mee dat de ophaaltijd varieert, afhankelijk van de locatie van je hotel. Zorg dat je 10 minuten voor de afgesproken ophaaltijd in de lobby van je hotel klaarstaat.

Je belevenis

Highlights
 • Geniet van een panoramisch uitzicht over Kaapstad en zijn stranden vanaf de top van de Tafelberg
 • Kom meer te weten over de kolonisten van de Maleisische buurt
 • Rijd naar St. George's Cathedral, zetel van Desmond Tutu
 • Reis naar de juwelenmakerij Diamond Works
 • Bewonder de barokke pracht van het Stadhuis van Kaapstad
 • Ga naar Kasteel de Goede Hoop uit de 17e eeuw
Volledige beschrijving
Ga naar de top van de Tafelberg tijdens deze tour van een halve dag, die ook ophaalservice vanaf je hotel en een verkenningstocht door de historische wijken van Kaapstad omvat. Je begint met een rit door het centrum van de stad en rijdt langs monumenten zoals Kasteel de Goede Hoop, in 1666 gebouwd door de VOC. Bewonder de barokke pracht van het Stadhuis en de Grand Parade. Ga verder door Adderley Street naar St. George's Cathedral, waar het Anglicaanse bisdom van Nobelprijswinnaar voor de vrede, aartsbisschop Desmond Tutu, over waakt. Je gaat langs Company Gardens en de Maleisische buurt (ook bekend als Bo-Kaap). Naar deze historische wijk aan de voet van de Tafelberg werden in de vroege 18e eeuw afstammelingen van slaven uit Java, Ceylon en andere regio's in het verre Oosten gebracht. Vervolgens ga je via Kloof Nek naar de Tafelberg en klim je naar de top (als het weer het toelaat) met een ronddraaiende kabelbaan (kaartjes niet inbegrepen). Je ziet de wilde bloemen en de beroemde zilveren boom, en kunt de stad en haar stranden in vogelvlucht bekijken. Op heldere dagen zie je aan de ene kant Kaappunt en aan de andere kant Robbeneiland, waar Nelson Mandela gevangen zat. 
Inbegrepen
 • Retourvervoer vanaf centraal gelegen hotels in Kaapstad
 • Ticket voor de kabelbaan naar de top van de Tafelberg

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Het ticket voor de kabelbaan is niet inbegrepen en moet apart worden gekocht
 • De Engelstalige tour vertrekt twee keer per dag
 • De tweetalige tour in het Duits en Engels is alleen beschikbaar op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondagochtend
 • Er zijn minimaal 2 volwassenen vereist
 • Als er een lange wachttijd is voor de kabelbaan, ga je verder met de tour en keer je terug naar het Lower Cable Way Station. Als de wachttijd nog steeds meer dan 2 uur bedraagt, kun je teruggaan naar je hotel of blijven wachten en zelf de terugrit naar je hotel regelen.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 /5

gebaseerd op 136 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,7/5
 • Vervoer
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • veiligheid
  4,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

zeer goed georganiseerd. We kregen zelfs een tolk aan onze zijde. De gids gaf ons veel informatie over de cultuur, actuele ontwikkelingen en de politieke situatie. Het is misschien te snel voor sommigen omdat we 3 programma-items wilden voltooien, maar het beviel ons omdat we de middag voor onszelf hadden en de volgende dag terugvlogen. Het is ideaal voor iedereen die nog iets wil doen maar niet de hele dag weg wil zijn.

Verder lezen

24 december 2019

Alles perfect!

We zijn op veel plaatsen geweest. De gids wist echt veel over de stad en legde alles uit en vertelde. Ik was erg onder de indruk en kan het iedereen aanraden! Alles verliep vlot. De gids was echt heel vriendelijk en deed de hele tour perfect! Heel erg bedankt hiervoor!

1 juli 2019

De gids was deskundig en onderhoudend

De dag begon een beetje beverig. Ik kreeg de avond tevoren per fax een herinnering in mijn hotel, maar de ophaalplaats was niet duidelijk. Ik heb ondersteuning gemaild, maar kreeg automatisch een reactie Ik heb een telefoonnummer gevonden en het probleem opgelost. We werden op tijd opgehaald. Helaas was de wind te hoog en was de tafelberg gesloten. Onze gids gaf een alternatieve rondleiding door de stad, die onder de omstandigheden op een na beste was. Geen terugbetaling of vervangingsdatum. Zijn naam was "Super" en hij was een supergids .... maar ik was toch teleurgesteld ... geen fout van hem of van GYG maar van aard.

Verder lezen

20 juli 2016

Product ID: 1049