Kies data
Kaapstad

Paragliding

Kaapstad Paragliding: Onze meest aanbevolen

Kaapstad: tandem-paraglidingavontuur

1. Kaapstad: tandem-paraglidingavontuur

Na een korte uitleg stijgen jij en je piloot op vanaf een berghelling onder een scherm dat op een parachute lijkt. Zodra het boven je is opgeblazen, loop of ren je slechts een paar stappen om op te stijgen vanaf de lichte helling; de wind zal het scherm vangen en je zult door de lucht gedragen worden. In de lucht heeft je piloot de complete controle over de richting en snelheid, wat hem de vrijheid geeft om over bergkammen te scheren, op te stijgen op warme luchtstromen en afstanden af te leggen. De aanbieders hebben van meet af aan een bewezen veiligheidsrecord, een verdienste van de bedrijfsprotocollen. Elk seizoen begint met gloednieuwe uitrustingen die ook gedurende het jaar goed onderhouden worden. Alle piloten zijn internationaal erkende tandemvlucht-instructeurs. Elke passagier wordt kort voorgelicht en van een helm voorzien. Alle piloten zijn uitgerust met een compleet veiligheids- en communicatiesysteem; de weersomstandigheden worden zorgvuldig beoordeeld voordat je mee omhoog wordt genomen en opnieuw vlak voor de vlucht. Je wordt bij het opstijgen en landen door het personeel ondersteund. Maak je klaar om een menselijke oerdroom in vervulling te brengen: vrij door de lucht vliegen. Neem een aanloop – je mag nu volledig opgaan in een persoonlijke en pure vliegervaring met een paraglider. Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben om te gaan tandemparagliden. Duizenden tandemvluchten zijn uitgevoerd met kinderen zo jong als 10 jaar en volwassenen zo oud als maar liefst 87. Na de korte voorlichting ren je slechts een paar stappen; de rest is in handen van je volledig gequalificeerde piloot. Ontspan gewoon en geniet van je vlucht. Reserveren is noodzakelijk; stel het niet uit tot je laatste dag, want de activiteit is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Kaapstad: duovlucht parapente

2. Kaapstad: duovlucht parapente

Je ontmoet je persoonlijke ‘opstijgmanager’ bij aankomst en na de veiligheidsinstructies ben je ‘ready for take-off’. Je wordt veilig vastgegespt, neemt enkele kleine stapjes en … hup … je vliegt! Met een vakkundige piloot achter je kun je je ontspannen en genieten van het adembenemende uitzicht. Paragliden geeft je een onbeschrijflijk gevoel van vrijheid. Zodra je in de lucht bent, zul je verbaasd zijn dat je zo ontspannen bent. Je zit rechtop, ongeveer zoals thuis op de bank, en hebt helemaal niet het gevoel dat je zakt of valt. Geniet voor een ogenblik van de wereld van de arenden terwijl je door de lucht glijdt met ongeveer 40 kilometer per uur. Als het weer het toelaat, mag je de paraglider zelf besturen! De instructeur plaatst zijn handen op de jouwe om je te laten zien hoe je stuurt. Het is echt heel simpel en een fantastisch gevoel. Dit is volledig optioneel natuurlijk, net als de acrobatische touren voor het landen.

  • Avonturen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Paragliding in Kaapstad

Welke andere activiteiten dan Paragliding zijn de moeite waard in Kaapstad?

Andere onmisbare dingen om te doen in Kaapstad:

Wat zijn de beste Paragliding in Kaapstad?

Welke Paragliding in Kaapstad nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Paragliding in Kaapstad nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Kaapstad

Wil je alle activiteiten in Kaapstad ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kaapstad

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 139 beoordelingen

Vanwege de verkeerde windrichting en/of -snelheid is onze activiteit 4x doorgeschoven. Gelukkig waren we 2 weken in Kaapstad dus was dit geen probleem ookal was het natuurlijk wel enigszins vervelend omdat de wind kort van te voren ineens kan veranderen. Toen het eenmaal door ging, kregen we genoeg informatie van de host en werden we goed ontvangen bovenop de Signal Hill. Voordat we het wisten vlogen we al! Het was een super ervaring. De ervaren paragliders waarmee we in tandem zweefden, deden er alles aan om mooie beelden te maken met de GoPro en ons op het gemak te stellen. Na de landing konden we gemakkelijk de foto's overzetten op onze iPhone en afrekenen met creditcard. Kaapstad is echt super mooi om te zien vanuit de lucht. Zeker een aanrader!

Het weer liet ons echt zien wie de baas is. Je moet echt geduld hebben en dankbaar zijn als je wilt paragliden, het weer kan in minder dan 5 minuten veranderen, het is beter om geen vaste verplichtingen voor de dag te hebben en gewoon te wachten op perfect weer. We deden het 3 dagen later dan we hadden geboekt en op de dag dat we Kaapstad zouden verlaten was het weer gunstig, we haastten ons erheen en de wind was nu niet genoeg, we wachtten en een uur later paragliden we en het was geweldig, en we misten onze vlucht, maar het was het waard. Mike communiceerde de hele tijd en dat maakte alles gemakkelijk

Excellent! 5-sterrenservice. Ik hield van mijn tijd om over Kaapstad te vliegen. Van het boekingsproces tot de vlucht zelf. Skywings zorgde ervoor dat ik op de hoogte werd gehouden van alle boekingsprocessen en liet me 24 uur van tevoren weten dat de vlucht doorging. De instructies waren geweldig en de hele ervaring was briljant. Ik kan deze activiteit niet genoeg aanbevelen.

Neem wel wat tijd mee, want het hangt van de wind af of je kunt glijden of niet. Het werd voor ons een halve dag uitgesteld, daarvoor was het twee dagen geleden geannuleerd. Helaas kan ook niemand iets voor de natuur doen. Maar als het werkt, is het geweldig. En de bemanning is super aardig. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden!

Het was geweldig! Als je instructeur Marc is, heb je geluk! Hij is een geweldige man! Hij is zo positief, dus mijn vlucht was erg leuk! Prachtig uitzicht op de oceaan en Kaapstad! Zeker 5/5!