Rondleiding

Kaapstad: Robbeneiland-veerboottour met 1-weg hotelovername

Activiteitenaanbieder: Sams Cultural Tours

Kaapstad: Robbeneiland-veerboottour met 1-weg hotelovername

Activiteitenaanbieder: Sams Cultural Tours

Vanaf € 45,86 per persoon

Neem vanuit Kaapstad de veerboot naar Robbeneiland en bezoek de gevangenis waar Nelson Mandela tijdens de apartheid werd vastgehouden. Leer meer over de dramatische geschiedenis van Zuid-Afrika van een van de voormalige gevangenen.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels
Inclusief ophaalservice
De ophaallocaties zijn: Camps Bay, Sea Point, Green Point, City Centre (CBD, Gardens, Tamboerskloof, Oranjezicht), Woodstock en Waterfront. Als je buiten het ophaalgebied verblijft, dien je met de lokale partner afspraken te maken om je ticket te krijgen binnen het ophaalgebied. Als in Waterfront verblijft, moet je er rekening mee houden dat je toch moet betalen voor vervoer. Overweeg om het ticket rechtstreeks bij het eiland te boeken.
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Boek vooraf uw ticket naar Robbeneiland om uw bezoek veilig te stellen
 • Reis comfortabel met ophaalservice bij uw hotel
 • Leer meer over het leven tijdens Apartheid door de stem van een voormalige gevangene
 • Bezoek de cel waar Nelson Mandela gevangen zat
Volledige beschrijving

Neem de veerboot naar Robbeneiland en bezoek de gevangenis waar Nelson Mandela opgesloten zat. Leer meer over de apartheidsgeschiedenis van Zuid-Afrika en het leven in de gevangenis van een voormalige gevangene.

Vertrek vanuit Kaapstad met een gedeelde bus naar het V&A Waterfront. Haal je ticket op en begeef je naar de Nelson Mandela Gateway naar Robbeneiland. Vaar naar het eiland op een reis van 45 minuten.

Bij aankomst begint u aan een bustour over het eiland voordat u de gevangenis en de cel bezoekt waar Nelson Mandela 18 van zijn 27 gevangenisjaren heeft vastgehouden. Krijg inzicht in de geschiedenis en omstandigheden van de gevangenis van een voormalige gevangene.

Na de tour keer je terug naar Kaapstad en wordt je afgezet bij het V&A Waterfront. Hier bent u vrij om zelfstandig terug te keren naar uw accommodatie of de prachtige stad verder te verkennen.

Inbegrepen
 • Ophalen bij hotel en accommodatie in het centrum van Kaapstad
 • Live gids
 • Veerbootticket naar Robbeneiland
 • Rondleiding over het eiland en de gevangenis
 • Inleveren van hotel en accommodatie
 • Eten en lunch (optioneel)
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort
 • Paspoort (of een kopie daarvan)

Goed om te weten

 • De veerboot naar Robbeneiland is afhankelijk van het weer en soms worden reizen geannuleerd. In geval van annulering kun je direct een nieuwe afspraak maken bij de Robbeneiland-ticketbalie (afhankelijk van beschikbaarheid) of restitutie aanvragen bij GetYourGuide
 • Voor verplaatste tickets moet je op eigen gelegenheid naar de waterkant gaan
 • De activiteitenaanbieder kan u kort voor de tour bellen. Zorg ervoor dat u bij het boeken uw nummer doorgeeft
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,1 /5

gebaseerd op 665 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,3/5
 • Vervoer
  4,2/5
 • prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • veiligheid
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Stipt voor de voordeur opgehaald met een moderne bus -> geen terugreis. Prettige transfer van Kaapstad naar Robbenisland met luisterboek over de geschiedenis van Robbenisland. Tourbus op het eiland was aangenaam en schoon. Onze gids bij de Bud was erg vriendelijk en vertelde ons interessante feiten over het eiland. We hebben veel dieren gezien tijdens de tour en we hebben op mooie plekken kunnen stoppen. Na de bustour mochten we een rondleiding door de gevangenis maken met een voormalige gevangene - geweldige rondleiding, maar de gids sprak veel te veel. Over het geheel genomen een aanrader!

Verder lezen

4 november 2022

De service is alleen het boeken van het veerbootticket en het ophalen van de deelnemers. Dat is waar het hele ding eindigt en het is een beetje te duur voor mij. Maar dat betekent niet dat het niet goed was. Alles werkte prima en ik kreeg de gegevens op tijd en de chauffeur was op tijd op de afgesproken plaats, het voertuig was schoon en de reis was veilig. De gids was erg vriendelijk. Als de prijs niet zo duur was, zou het een volle vijf sterren hebben.

Verder lezen

19 september 2022

Zeer verfrissend, vooral als je meer over je geschiedenis weet ... en jezelf verrijkt met je basis, dwz waar de geschiedenis van je land vandaan komt ... de begeleiders zijn iets anders, vooral het verhaal uit de eerste hand krijgen van de EX-GEVANGENEN ... is een wauw ☝ ... GELUKKIG VERDRIET gevulde ervaring

20 maart 2022

Product ID: 176091