Kaapstad
Rondvluchten & helikoptertours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kaapstad Rondvluchten & helikoptertours: Onze meest aanbevolen

 • Kaapstad: tandem-paraglidingavontuur

  1. Kaapstad: tandem-paraglidingavontuur

  Na een korte uitleg stijgen jij en je piloot op vanaf een berghelling onder een scherm dat op een parachute lijkt. Zodra het boven je is opgeblazen, loop of ren je slechts een paar stappen om op te stijgen vanaf de lichte helling; de wind zal het scherm vangen en je zult door de lucht gedragen worden. In de lucht heeft je piloot de complete controle over de richting en snelheid, wat hem de vrijheid geeft om over bergkammen te scheren, op te stijgen op warme luchtstromen en afstanden af te leggen. De aanbieders hebben van meet af aan een bewezen veiligheidsrecord, een verdienste van de bedrijfsprotocollen. Elk seizoen begint met gloednieuwe uitrustingen die ook gedurende het jaar goed onderhouden worden. Alle piloten zijn internationaal erkende tandemvlucht-instructeurs. Elke passagier wordt kort voorgelicht en van een helm voorzien. Alle piloten zijn uitgerust met een compleet veilighei...

 • Tafelberg: paragliding-tandemvlucht in Kaapstad

  2. Tafelberg: paragliding-tandemvlucht in Kaapstad

  Bij aankomst op het ontmoetingspunt zullen de manager en de rest van het team je begroeten en controleren of je geschikte kleding voor de vlucht draagt. Vervolgens word je toegewezen aan een piloot en uitgerust met harnas en helm. Je piloot informeert je over de start, omdat deze afhankelijk is van de weersomstandigheden. Soms moet je een korte afstand lopen voordat je gaat vliegen, maar dit is eenvoudig en je getrainde en ervaren assistenten zorgen voor een soepele start. Na de eerste opwinding bij de start kun je jezelf nu comfortabel in je harnas hangen en genieten van de vlucht. Het is echt vliegen als een vogel - probeer het! Je bemanning is eersteklas: ze maakt gebruik van de nieuwste apparatuur en vliegt op plaatsen die ze heel goed kent. Het is de veiligste paragliding die je kunt doen. Het onberispelijke veiligheidsrecord van vele jaren paragliding door de lokale organisator s...

 • Kaapstad: schilderachtige helikoptervlucht

  3. Kaapstad: schilderachtige helikoptervlucht

  Kom naar het V&A Waterfront-helikopterplatform en check 15-20 minuten van tevoren in voor je geplande gedeelde helikoptervlucht over de stad en de kust. Krijg bij aankomst eerst veiligheidsinstructies en ga dan door naar het mooie vluchtdek om het gebeuren van dichtbij te bekijken terwijl je wacht tot je zelf aan boord kunt gaan. Klim aan boord van de helikopter en begin je avontuur met een volledige rondvlucht om de Tafelberg. Daarna vlieg je over de stad om het stadion van Kaapstad te bekijken, een van de locaties van het WK van 2010. Reis verder langs de kust van de Atlantische Oceaan, langs Seinheuwel, Kampsbaai en het strand van Clifton. Op weg naar de Karbonkelberg kun je je in vogelvlucht vergapen aan riante villa's en de bergen van de Twaalf Apostelen. Luister naar het informatieve commentaar van je piloot, terwijl je enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Kaapsta...

 • Kaapstad: helikopter-tocht van 12 minuten, mooie uitzichten

  4. Kaapstad: helikopter-tocht van 12 minuten, mooie uitzichten

  Stijg op vanaf het iconische V&A Waterfront voor een helikoptervlucht langs de Atlantische kust met mooie uitzichten. Vlieg over het Cape Town Stadium en Lion's Head, een berg die deel uitmaakt van de imposante achtergrond van de stad. Vlieg over de buurten Clifton en Camps Bay, en bewonder de prachtige huizen, kliffen, en stranden. Eindig je vlucht met een panoramisch uitzicht over de Tafelberg, de meest iconische bezienswaardigheid van Zuid-Afrika.   Je piloot is tevens een opgeleide gids, die via hoge-kwaliteit Bose koptelefoons met je communiceert; dit maakt je vlucht leuk en informatief. Vlieg in een R44, Airbus H120 of Airbus H130, allen milieuvriendelijke helikopters, gebouwd om het beste uitzicht te bieden.

 • Kaapstad: schilderachtige helikoptervlucht boven 2 oceanen

  5. Kaapstad: schilderachtige helikoptervlucht boven 2 oceanen

  Kom naar het V&A Waterfront-helikopterplatform. Check 15-20 minuten van tevoren in en beleef een onvergetelijke groepsvlucht over de stad en de kust. Krijg bij aankomst eerst veiligheidsinstructies en ga dan door naar het mooie vluchtdek om het gebeuren van dichtbij te bekijken terwijl je wacht tot je zelf aan boord kunt gaan. Klim aan boord van de helikopter, je avontuur kan beginnen. Je trapt af met een rondvlucht boven de Tafelberg. Daarna vlieg je over de stad om het stadion van Kaapstad te bekijken, een van de locaties van het WK van 2010. Reis verder langs de kust van de Atlantische Oceaan, langs Seinheuwel, Kampsbaai en het strand van Clifton. Op weg naar de Karbonkelberg kun je je in vogelvlucht vergapen aan riante villa's en de bergen van de Twaalf Apostelen. Je zweeft over de historische Houtbaai en steekt daarna het Kaapse Schiereiland over om van de ene oceaan naar de ander...

 • Robbeneiland: prachtige helikoptervlucht

  6. Robbeneiland: prachtige helikoptervlucht

  Kom naar het V&A Waterfront-helikopterplatform. Check 15 tot 20 minuten van tevoren in en beleef een onvergetelijke groepsvlucht over de stad en de kust. Na je veiligheidsinstructies kun je doorlopen naar het mooie vluchtdek om de voorbereidingen van dichtbij te bekijken, terwijl je wacht totdat je zelf kunt boarden. Klim aan boord van een helikopter en begin je avontuur met een complete rondvlucht over Robbeneiland. Zodra je in de lucht bent laat je de stad achter je en vlieg je over de Atlantische Oceaan, recht op het historische Robbeneiland af. Je piloot bestuurt met veel zelfvertrouwen de helikopter rond het eiland, zodat je het beste uitzicht hebt op de gevangenis, het dorp en al het andere dat het eiland zo uniek maakt. Onderweg terug naar het vasteland zie je het prachtige uitzicht op Kaapstad en de Tafelberg, met de Leeuwenkop en Camps Bay in de verte. Tijdens het dalen vlieg...

  Een geweldige ervaring om mee te maken, heel mooi uitzicht vanuit de helikopter over Robbeneiland, de Tafelberg en de stad.

 • Vanuit Kaapstad: Scenic Scenic Helicopter Flight Cape Peninsula

  7. Vanuit Kaapstad: Scenic Scenic Helicopter Flight Cape Peninsula

  Start van de V & A Waterfront Helipad voor een spectaculair uitzicht op de 'Moederstad' en de Tafelberg. Beweeg over de locatie voor het WK 2010 en reis dan langs de kust voor een vogelvlucht over Lion's Head, Camps Bay en de stranden van Clifton. Ga naar Karbonkelberg Mountain en zweef over Hout Bay naar het Cape Nature Reserve. Maak foto's van de Kaap de Goede Hoop en zie hoe het terrein verandert als je False Bay nadert en op zoek gaat naar grote witte haaien in de oceaan. Keer terug naar de andere kant van de Tafelberg voor een ander uitzicht op het landschap, langs de wijngaarden van de Constantia-vallei voordat je terugkeert naar het helikopterplatform.

 • Kaapstad: paragliding tandemvlucht

  8. Kaapstad: paragliding tandemvlucht

  Maak kennis met je ervaren piloot die je de hele trip zal  begeleiden. De piloot ontfermt zich over de rit, zodat jij achterover kunt leunen en ontspannen zonder enige voorafgaande ervaring of opleiding. De portiers en je piloot helpen je zodat je gemakkelijk vertrekt. Vertrek vanaf de spectaculaire Signal Hill of de iconische Lions Head Hill. Zweef door de lucht en geniet van het ongelooflijke zicht op de  Tafelberg, de City Bowl, Robbeneiland en de Atlantische kust.  De vlucht zelf is zacht doch opwindend, maar als je een adrenalinekick nodig hebt,  kun je de piloot vragen om wat acrobatiek uit te voeren. Aan het einde van de ervaring maak je een zachte landing op de beroemde Sea Point promenade of het prachtige Clifton Beach.

 • Van Johannesburg: 5-daagse Johannesburg en Kaapstad Tour

  9. Van Johannesburg: 5-daagse Johannesburg en Kaapstad Tour

  Dag 1: Johannesburg

  Uw Zuid-Afrikaanse sightseeingtour begint in Johannesburg in het Radisson Blu Four-Star Hotel. Vanaf hier reis je naar Pretoria om het Voortrekkermonument te bezoeken, waar je meer te weten komt over de geschiedenis van de Afrikaners en de Grote Trek.

  Rijd door de prachtige stad Pretoria en passeer Church Square voordat je naar de Union Buildings gaat, de zetel van de Zuid-Afrikaanse regering, voor een fotoshoot. Bekijk hier het iconische standbeeld van Nelson Mandela.

  Volgende halte, Soweto. Bezoek het Hector Pieterson Museum en het Mandelahuis voordat je je eerste dag afsluit met een bezoek aan het Apartheidsmuseum.

   

  Dag 2: Johannesburg

  Vertrek vanuit het Radisson Blu Hotel en ga naar de Cradle of Humankind. De Cradle of Human...

Sitemap Kaapstad

Wil je alle activiteiten in Kaapstad ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kaapstad

We gingen eind maart met de helikopter. Mijn 1-jarige zoon en ik waren de enigen, daarom hadden we de helikopter helemaal voor onszelf. Onze piloot was geweldig. Hij vertelde en legde veel uit en liet ons veel zien. Omdat het prachtig weer was, hadden we een schitterend uitzicht over Kaapstad. De ontvangst bij de check-in was ook erg goed en erg vriendelijk.

Op tijd vertrokken. Zeer aardige en vermakelijke piloot - hij liet ons de hele tijd iets zien. Prijsprestaties waren goed - het is zeker de moeite waard! Helaas werkte het transport niet, er was niemand om ons op te halen - jammer! Uber was een eenvoudig, snel en goedkoop alternatief.

Geweldige vlucht, overtrof onze verwachtingen. Aardig personeel en competente kapitein (Ryan Holiday). Voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke Kaapstad-ervaring.

Het was gewoon perfect, van de briefing over de vlucht en vervolgens de transfer terug naar de waterkant !!!

12 minuten goed besteed. Volledig uitzicht op de stad